SERHAD’DA YENİ İŞGAL DALGASI..

SERHAD BÖLGESİ TARİHİNİN EN BÜYÜK İŞGAL OPERASYONU İLE KARŞI KARŞIYA..
Bu haber 2022-04-07 08:18:10 eklenmiş ve 3844 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAD’DA YENİ İŞGAL DALGASI..

SERHAD BÖLGESİ TARİHİNİN EN BÜYÜK İŞGAL OPERASYONU İLE KARŞI KARŞIYA..

 

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SERHAD BÖLGESİ-DOĞU ANADOLU YENİ BİR İŞGAL DALGASI ALTINDA.. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DOĞU ANADOLU-KAFKASLARI, ASYA ve ÖNASYAYI  DÜNYANIN EN ÖNEMLİ COĞRAFYASI YAPARKEN.. DEVLET-FİRMA-KANUN  OYUNLARI İLE COĞRAFYAMIZ ve ÜLKEMİZ İŞGAL ve TALAN  OPERASYONU ALTINDA..

 

Kutuplarda buzulların erimesi ile birlikte önümüzdeki yıllarda, on yıllarda okyanuslardaki sıcak su akıntılarının tersine dönmesiyle birlikte içinde İstanbul gibi mega kentlerinde yer aldığı Avrupa coğrafyası buzul çağına girme dönemine girdi..

 

Yani paranın bir hükmünün kalmadığı.. Toprağınız, tarımınız gıdanız yoksa bir hiç olduğunuz bir döneme girmiş bulunmaktayız..

 

 Dünyanın bu gidişatı Mezopotamya, Ön Asya, Kafkasları dünyanın en önemli, en değerli coğrafyası yapmış bulunmaktadır..

 

Şu anda Serhad bölgesinde TC rejimi işi kitabına uydurarak coğrafyamızı, sularımızı, topraklarımızı içerdeki kripto ajan yapılanma elemanları ile işi kanununa kitabına uydurarak coğrafyamızı çaktırmadan ele geçirmeye siyonist-terörist firmalara ve onların yerli işbirlikçilerine ovalarımızı, tarım arazilerini, sularlımızı, madenlerimizi özelleştirme oyunları ile satmaya-aktarmaya bakarken.. Aynen Siyonistlerin Filistin işgali senaryosunu Serhad bölgesine dayatmış bulunmaktadırlar.. Artık hergün  Merdinden –Iğdır’dan, Kars’tan Ardahan’dan  vb. birçok yerlerde siyonist sermaye ve kriptoların ihale açık artırma vb yöntemlerle coğrafyamıza ve topraklarımıza dadandıkları haberleri ile ortalık kasıp kavruluyor. Ve bunların önünü açanlarında bizim adımıza koltukları kapanlar oldukları..

 

Burada etki ajanları siyonist kapitalin kıtlık savaş durumunda bölge nüfusumuzu tarihten silme köleleştirme, daha da vahimi gıda tarım toprağı ele geçirerek hem Serhad nüfusunu esir alma, hemde Rusyayı sarmada bir ön karakol olarak tüm serhad ve kafkaslar siyon kapitalle kripto ajanların 1. Dereceden hedefinde. Bu siyon-kapital kripto işgali durdurmasak Rusya-Kafkas Halkları alanihaye tüm kafkaslar ve serhada inip gereğini yapacağının da kimsenin şüphesinin olmaması lazım. Bir başka ifade ile topraklarımıza ve coğrafyamıza sahip çıkmasak siyon kapital, sömürge tc rejmi ajan kripto yapılanması bölgemizi aynı zamanda Rusya fedrasyonuna ve russian halkları düşürme aracına dönüştürdüğünden bizi hem kendilerinin hemde Asya halklarının 1. Dereceden hedefi yapmaktadırlar, hertür işgale açık hale getirmektedirler. Bu vahim stratejik işgali doğru okumasak geleceğimizi her alanda elimizden alıyorlar..  

 

Etki ajanları şu anda karargahlarını bölgemize kurup, bölgemizde küçük çocukların şekerle kandırılması gibi kendi şirketleri ile halkın arazilerini para karşılığı toplamaya ve ele geçirmeye başladıkları da gelen bilgiler arasında.. Halkın geleceği hayatı elinden alınırken.. Halkı uyandıracak ne doğru dürüst STK nede siyasetçi ortada yok. İktidarı muhalefeti ile tc rejmi hala kurtluk-turkluk, sağ-sol, din-mezhep yemleri ile 80-90 milyon vatandaşı uyutmaya bakmaktadır..

 

Şu anda Ardahan başta olmak üzere siyonist-terörist firmalar karargâhlarını Serhada kurup topraklarımıza ovarlımıza ve sularımıza konmak için dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar. Siyonist sermayenin arkasında olduğu 1-2 banka TC rejminin borç batağına düşürdüğü hacizli vatandaşlarımızı tesbit ev-arsa-arazilerine konmanın yanı sıra özellikle tarım alanında tüm vatandaşları da ablukaya altına aldığı gibi, devlet aygıtını kullanan kripto ajanlar vesilesiyle siyonist firmalara, bankalara, kriptolarınca topraklarımız, coğrafyamız büyük bir işgal sürecine girmiş bulunmaktadır. Binbir kıyametin ve büyük savaşların yaşandığı her alanda geleceğimizin elimizden alındığı bir zamanda TC siyasi parti ve STK alanına bakın hepsi kripto ajanların kontrolünde hergün ninni okuyarak halkı en iyi şekilde uyutmaktadırlar..

 

Her ilde halkın yüzlerce dönüm arazileri, ajan TC hukuk oyunları ile 50-100 bin liralarla halkın elinden almaya başladılar.. Milyonlarca vatandaş ise yine ajan tc hukuk büroları eliyle 1000 ila 100.000 arasında değişen haciz oyunları ile kıskaca alınıp iş yapma, firmalaşma ve girişimci olmaları siyon ingiliz-mosad-cia oyunları ile bitirilmektedir. Uyduruk ve proje tc muhalefeti bu konulara bırakın dokunmayı ülkemizi abd-israile içerdeki siyonist çete ve işbirlikçilerine daha sorunsuz nasıl teslim ederiz siyasetini en üst boyutta yapmaktadırlar..

 

80-90 milyon vatandaş biran önce uyanıp bu sistemi çözmeli küresel ve yerli ayakları ile ülkemizin dağlarına, ovalarına, tarımına, gıdasına, madenlerine dadanan ihanet sürülerini yerli yabancı ayakları ile tesbit ve ablukaya almasak bizler için gelecek diye bir kavram kalmayacaktır. Sadece kendimizi değil tüm çocuklarımız 7 sülalelimizi hem soykırıma hemde köleliğe kendi ellerimizle çekmekteyiz.. 

 

STK-Siyasi partilerde çoğu vatandaşımıza bakın çoğu davar gibi dönen oyunların farkında olmadığı gibi, olanlarda bu yapıları tepeden ele geçiren etki ajanları olduklarından kendini bir şey zanneden bizim davarları parmaklarında dans ettirmektedirler.. Hiçbiri yaklaşan kıyameti, kıyametleri halka taşımayı halkı örgütlemeyi bırakın halkı uyutmak için ne gerekiyorsa onu yapmaktadırlar.. Bizim davar tipi de kravat ceket cebinde üç kuruş kendini bir şey zan ederken 7 sülalesi ile gömüldüğünü ruhu bile duymuyor..

 

 TC kurulum sürecinden bugüne zor yada kanun zoruyla kanun oyunları, soykırım operasyonları ile coğrafyamıza, ülkemize dayatılan bu oyunların en az 500 yıl geriye giderek tümünün hesabının sorulacağını, vatandaşı binbir yöntemle düşürüp malına-mülküne arazisine madenlerimize, ovarlımıza, sularımıza, topraklarımıza dadanan siyonist sergerdelerin-kriptoların yerli-yabancı  ayakları ile  bunun hesabının misliyle sorulacağına  kimsenin şüphesinin olmamsı gerekirken..

 

 Halkında bu ölümcül gerçekleri kendilerinden gizleyen, kendilerini soykırıma-imhaya açık bir sürü, bir av hayvanı konumuna çeken siyasi-stk alanını bir an önce çözüp kripto ajanların ve davarların elinden alarak halkın gerçek temsilcilerinin olduğu stk-siyaset-basın..  alanını inşa etmek, bu uyduruk tc rejmini de gömmek kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır..

 

 Özetle küresel tüm siyon –kapital firma,  yerli yabancı ayaklarını uyarıyoruz.. Son iki yüzyıldır kanunlu-kanunsuz, devlet-örgüt-firma.. ayakları ile  ele geçirdiğiniz topraklarımız başta olmak üzere hiçbir şey sizin değildir.. yaptığınız her oyun, her alış veriş..  suç dosyanızı kabartmaktan başka bir anlam ifade etmiyor.. Ülkemizde yüzyıllardır çaldığınız tüm hazineler dahil olmak üzere madenlerimizle, sularımız ovalarımız ve topraklarımızla çeşitli yol yöntemlerle, hile ve oyunlarla  ele geçirdiğiniz her şeyin hesabının günü geldiğinde sorulacağını dostun düşmanın bilmesi gerekiyor.. Gerçeklerin bir özelliği var ne yaprsanız yapın birgün mutlaka açığa çıkarlar..  Yüzyıllardır bişzlerle oynayan çeteleri birkez daha uyarıyoruz, ödeyemeyeceğiniz cezalarınızı daha da büyütüyorsunuz.. Rus halklar nasıl siyonist-terörist zeleneskylere daldıysa anadolu-mezopotamya halkları size dalmadan oyunlarınızı bırakın, halklara oyun yapmaktan vazgeçin..

 

Halkında yaklaşan kıyametleri kendilerine taşıyamayan, farkında bile olmayan şeyimin başı, baş-başkan davar sürülerinin stk ve siyaset alanından alarak bu işleri gerçek anlamda yapacak donanımlı insanların önünü açması kaçınılmaz bir ihtiyaç olarak ortaya çıkmış bulunmaktadır..

 

 

 

Topraklarımızı, ovarlımızı, madenlerimizi, sularımızı satanlarla –satın alanlarla , bir başka deyişle ülkemizi elimizden alanlarla savaşına hazırlanmak zorundayız.. Aksi uyduruk tc rejmi 80-90 milyon vatandaşı tarihten silmek  için operasyon üstüne operasyon yapmaktadır..

 

https://haberglobal.com.tr/gundem/prof-dr-yilmaz-camlitepe-avrupa-buzul-donemi-tehlikesiyle-karsi-karsiya-ulkemiz-de-bunun-icinde-165108

 

 YAYLALARDAN SONRA ŞİMDİ DE ARAZİLER SATILACAK..

 

 Amaçları arasında, 'Kanun kapsamındaki uygulama alanlarında, zorunluluk hali ve kanunun amaçları gözetilerek yürütülen tarım arazisinin tarım dışı amaçla kullanım izinleri, satışlar, şerhler ve tahsis işlemlerini yürütmek' maddesinin de olduğu Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme müdürlüğü Ardahan'da satılacak devlet arazilerini tespit ediyor.

 

Kuzey Doğu Anadolu Haberler İçin Alttaki Linke Tıklayınız..

 

http://www.kuzeyanadolugazetesi.com/yaylalardan-sonra-simdi-de-araziler-satilacak/31/

 

SİYONİSTLER IĞDIR OVASINI ŞİMDİDEN ELE GEÇİRMİŞLER..

Kilis Postası Bir Haber..

 Iğdır ve Harran ovaları Siyonist Yahudilerin eline geçti! Yabancıya toprak satışı ulusal güvenliği tehdit eder noktalara geldi. Sınır bölgeleri, ovalar ve maden sahaları yabancıların eline geçiyor. Türkiye'den toprak alan yabancıların başını İsrailliler çekiyor

Iğdır ve Harran ovaları Yahudilerin eline geçti!

 

Iğdır ve Harran ovaları Yahudilerin eline geçti! Yabancıya toprak satışı ulusal güvenliği tehdit eder noktalara geldi. Sınır bölgeleri, ovalar ve maden sahaları yabancıların eline geçiyor. Türkiye'den toprak alan yabancıların başını İsrailliler çekiyor BAYRAM COŞKUN / İSTANBUL

 

AKP Hükümetinin yaptığı yasal düzenlemeler sonrasında Türkiye'nin değerli arazileri yabancıların eline geçiyor. Bu çerçevede İngilizler Aydın ve Muğla'da, Almanlar Alanya'da, Araplar İstanbul ve Sapanca'da taşınmaz mülk elde ederken, Yahudiler stratejik yatırımlara yöneliyor. Yahudiler özellikle Arz-ı Mev'ud yani Vadedilmiş Topraklar hayali içinde kalan Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizden toprak satın alıyor. Konu Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından TBMM gündemine getirildi. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Çandar, “Iğdır Ovasının tamamını İsrailliler aldı. Harran Ovasının da yarıdan fazlasını İsrailliler satın aldı. Türkiye’deki ekili alanlarımızın önemli bir bölümünü İsrailliler satın alıyor. Ya kendileri ya da buradaki ortak firmaları” dedi.

 

Termik santral arazisini İsrailliler mi kapattı?

 

Muğla’nın Milas ilçesindeki termik santrallerin özelleştirilmesini protesto eden gruba yapılan polis müdahalesine değinen Çandar, satılacak termik santral arazisi ile ilgili de çarpıcı bir açıklama yaptı. Çandar, “Muğla Taş Kömürü İşletmeleri sınırlarından Bodrum’a kadar olan bölümü yani golf arazisi diye daha önce ayrılan bölümü hangi ulusun şirketi ve kimlerle ortaktır? Bu arazileri yok pahasına metrekaresini 2 liradan 3 liradan topladılar. Bu satılan arazilerden önemli bir bölümü birinci derecede doğal SİT alanıdır. Bölge halkının arazilerine yok pahasına el konulmuştur” dedi.

 

Toplam satışın yüzde 85'i AKP döneminde

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın verdiği bilgilere göre AKP döneminde yabancılara yapılan satış Cumhuriyet tarihinin tam 10 katı. 29 Ekim 1923'ten 3 Temmuz 2003'e kadar yani Cumhuriyetin ilanından AKP iktidarının başlangıcına kadar yabancıya 11 milyon 422 bin 901 metrekarelik 19 bin 809 taşınmaz satışı yapıldı. AKP iktidarının başladığı 3 Temmuz 2003'ten, 2012'nin ilk 6 ayına kadar ise yabancılara 105 milyon 981 bin 830 metrekare büyüklüğünde 120 bin 467 taşınmaz satışı gerçekleştirildi. Tablo ortada. AKP tek başına 80 yılda satılan toprağın 10 katını sattı. Başka bir ifadeyle toplam satışın yüzde 85'ini AKP iktidarı tek başına yaptı.

 

 

ETİKETLER : SERHAD BÖLGESİ TARİHİNİN EN BÜYÜK İŞGAL OPERASYONU İLE KARŞI KARŞIYA..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA