ARDAFED BAŞKANI ÇERKEZİN KAYINVALİDESİ ve SIRRI ARPAC BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK HEMŞERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..

ARDAFED BAŞKANI ÇERKEZİN KAYINVALİDESİ ve SIRRI ARPAC BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK HEMŞERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..
Bu haber 2022-04-06 06:24:21 eklenmiş ve 1989 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAFED BAŞKANI ÇERKEZİN KAYINVALİDESİ ve SIRRI ARPAC BAŞTA OLMAK  ÜZERE BİRÇOK HEMŞERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu başkanı, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez“in Kayınvalidesi Vefat Etti...

Çekmeköy’de ikamet eden kayınvalidesi Menekşe Çerkez Çekmeköy Merkez Ensarin Camiinde kılınan öğle namazının ardından aynı bölgede defin edildi.

 

Cenaze törenine Federasyonlar başta olmak üzere, iş-STK,  Siyasi Parti, Dernekler ve Sivil Toplum örgütlerinden vatandaşlardan yoğun bir katışlım oldu. Orhan Çerkez başta olmak üzere Çerkez ailesine taziyelerini sundular.

 

Orhan Çerkez, gerek cenazeye katılıp taziyede bulunan, sosyal medya ve medyada taziyelerini ileten, acılı günlerinde acılarını paylaşan kendilerini yanlız bırakmayan tüm hemşerilerimize,  cenazeye katılım gösteren vatandaşlara teşekkür edip, Allah hepinizin, hepimizin geçmişlerine gani- gani rahmet eylesin hepinizden Allah razı olsun dediler..

 

Bu hafta Beykoz’da ikamet eden hemşerimiz  Orhan Yıldız, yine Beykoz’da ikamet eden devrimci –demokrat kişiliği ile tanınan Şuayip Öztürk,  STK-Siyasi arenada önemli bir hemşerimiz olan İbrahim kaya, Gebze’de İkamet eden Bali  Şit gibi birçok hemşerimizi hakka uğurlarken, hakka uğurladığımız bir diğer hemşerimizde şair, yazar, öğretmen,, Göleli hemşerimiz Sırrı Arpaç  oldu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Sırrı Arpaç  Kimdir..

 

1958 yılında Göle’nin Kayaaltı Köyü'nde doğdu. İlköğrenimini köyünde, orta öğrenimini Ardahan’da, yükseköğrenimini Ankara’da tamamladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde öğretmenlik yaptı..1988 yılında bu güne kadar Ankara' da yöneticilik yapmaktadır.Yerlel gazete ve dergilerde şiir ve yazı yazar Özellikle sitelerde köşe yazıları mevcuttur.Aşıklık geleneğini ve şiiri küçük yaşlarda öğrenmeye başladı.

 

Türkiye’nin çeşitli yörelerinde öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Bazı gazetelerde muhabirlik, köşe yazarlığı, vakıf ve derneklerde yöneticilik yaptı.

 

Şiirlerinde çeşitli konuları işleyen Sırrı Arpaç, 2003 yılında Çankaya Halk Eğitimi Müdürü olarak görev yaptı.Kendi isteğiyle 2010 Aralık ayında emekli oldu...

 

Eserleri

 

Sırrı Arpaç’ın »Az Düşünün Çok Gülün«, »Mesaj« ve »Her Biri«ve (en son Unutursam Ayip Olur) adlı kitapları bulunmaktadır.

Doğu medya olarak Yazıcıoğlu gibi değerlerimizi de rahmetle anarken.. yakın zamanda kaybettiğimiz tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet, aile efrad, akraba ve yakınlarına  başsağlığı diliyoruz..

 

Ve Sosyal Medyadan Ayvaz Korkmaz adlı hemşerimizin başsağlığı Mesajını sizlerle paylaşıyoruz.. 

Ölüm haberleri geliyor her yerden zamansız.,.

Hiçbirine yakıştıramayız ölümü. Ama ille de, Faşizme karşı mücadele diye çizmişlerse hayat yolunu.

 

Bu dünyadan İnadı, inancı, dostluğuyla bir Şuayip Bozkurt geçti. 

 

 

 

ETİKETLER : ARDAFED BAŞKANI ÇERKEZİN KAYINVALİDESİ ve SIRRI ARPAC BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK HEMŞERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA