IĞDIRLI BOKSÖR CEM KAYA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye şampiyonu olan Boksörümüz Cem Kaya yaptığı teşekkür konuşmasında: Hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonluğudur.” Şeklinde konuştu
Bu haber 2022-04-02 09:17:33 eklenmiş ve 2286 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

28 Mart 01 Nisan tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenen Büyük Erkekler Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonasında 71 Kilogramda 5/5 Yapan Fenerbahçe Üniversitesi Adına ringe çıkan Iğdırlı Cem Kaya Türkiye Şampiyonu Oldu.

Milli boksörümüz Savaş Kaya’nın yeğeni olan Boksörümüz Cem Kaya’nın babası Bülent Kaya oğlunun şampiyonluk sevincini paylaşrıkan yaptığı açıklamada; Emeği geçen başta Ali Koç başkanımız olmak üzere boks yönetim kuruluna, Nasip Padak başkanımıza kulüp antrenörlerine. Millî takım baş antrenörü İsmet Sarı’ya, Iğdır gençlik Spor il müdürü Gökhan Yavaşer’e, Spor Hizmetleri Müdürü Savaş Kaya, ya çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Sayın Eyüp Gözgeç başkanımıza ve hakem kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan siz değerli Iğdır halkına armağan ediyoruz. Kalite hiç bir zaman tesadüf değildir.” Dedi.

Cem Kaya: Hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonluğudur

Türkiye şampiyonu olan Boksörümüz Cem Kaya yaptığı teşekkür konuşmasında: Balıkesir'de 28 Mart 01 Nisan Arası Düzenlenen Büyük Erkekler Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonasında 5/5 Yaparak 71 Kilogramda Fenerbahçe Üniversitesi Adına Türkiye Şampiyonu Olmanın sevincini yaşıyorum. Başta En Büyük Destekçim Babam Bülent Kaya'ya Fenerbahçe Antrenörleri Tuncay Tavukçu, Tuncay Varola ve Ağacan Tabaru 'ya Son Olarak Şampiyonluğumuzun Gizli Kahramanları Turnuva Boyunca Bize Çok iyi Destek Olan Berkay Varol Abim Ve Yasin Akka Abime Teşekkür Ederim. Hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonluğudur.” Şeklinde konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA