TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ PARTİ “SES PARTİSİ” AYHAN BİLGEN TARAFINDAN KURULDU..

TÜRKİYE'NİN BEKLEDİĞİ PARTİ “SES PARTİSİ” AYHAN BİLGEN TARAFINDAN KURULDU..
Bu haber 2022-04-01 07:30:14 eklenmiş ve 2109 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ  PARTİ “SES PARTİSİ” AYHAN BİLGEN  TARAFINDAN KURULDU..

 

Türkiye’de ilk defa Avrupa Standartlarında, KÜRTÇÜLÜĞÜ, TÜRKÇÜLÜĞÜ, SAĞCILIĞI-SOLCULUĞU, IRKÇILIĞI, DİNCİLİĞİ, MEZHEPÇİLİĞİ TC nin halkın bünyesine zerk ettiği bütün zehirleri yok eden, 80-90 milyon vatandaşın beklentilerine  cevap olacak  ileri demokrasi, AB standartlarında bir parti Ayhan Bilgen Tarafından Kuruldu..

 

Bilgen ‘Ses Parti’sinin kuruluşunu ilan etti. TC –PKK'nın  birlikte görevden aldığı Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in öncülüğündeki Türkiye’nin Sesi Partisi'nin (SES Parti) kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na sunuldu.

 

Partinin ana amacı ülkemizi her alanda vatandaşın ülkesi yapmak. TC rejminin faşist ulus devletle, dinli dinsiz terör lejyonları ile 200 yıldır Anadolu-Mezopotamya halklarına vurduğu zincirleri ve darbeleri ortadan kaldırmak, AB standartlarında;  sağcılık-solculuk, ırkçılık-mezhepçilik gibi tüm hafifliklerin ortadan kaldırarak 80-90 milyonu değerleri ile kuşatan yeni bir siyasal hareket olacak..

Ses Partisi ile birlikte Filistinden Afganistana faşist ulus devletin dfevlet ve terör lejyonları ikilemi ile halklar arasına çizdiği tüm sınırlar yerle bir olacağı gibi.. İngiliz siyon emperyalin  bünyelerimize  sömürge tc rejmi gibi rejimlerle zerk ettiği turktu-kurtu-azeri-ermeni, rum-rus ..  idi tüm ırk ve ırkçılık, mezhepoçilik cilik-culullar,  hezeyan ve hastalıkları da tarihe gömülecek.

 

Tek kelime ile Anadolu Mezopotamya, Ortadoğulu halkların beklentisine cevap olacak olan güçlü bir siyasal hareket Ayhan Bilgen öncülüğünde ortaya çıkmaya başladı..  Serhat bölgesi siyonist-terörist  İngiliz emperyalizminin 1918-da yıktığı Kars İslam cumhuriyetinde kamu ve yerel yönetimlerde rum-rus-gurci-malakan-ermeni turk-kurt herkes eşit şekilde vardı.. Katil kraliçe İngiliz sergerdeler Kars İslam Cumhuriyeti örneği Ortadoğuda tutarsa Osmanlının on katı güçlü i Anadolu Birleşik Devletlerinin ortaya çağını gördüğünden. Bütün gücü ile saldırıp yıkıp yöneticilerini tutuklayıp günümüzdeki uyduruk  halk düşmanı soykırımcı tc rejmini kurup, mezopotamyanın bir ucuna terörist ira,ili, diğer ucuna uyduruk ermenistanı; ortasınada sahte ırk ve sınrılarla donattıkları diktatörlükler olan tc, iran-ırak-syria.. dikiş tutmayan uyduruk rejimler boca ederek filistinden rusyaya tüm halkları soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürdüler.. Siyon kapitalin insanlığa bu saldırısı halen bütün ayakları ile sürüyor.. Zelensky gibi siyonist neo Nazilerle Ukrayna-polanya gibi ülkeleri ele geçirip şu anda Rusları tarihten silmeye Mezopotamya gibi yok etmeye çalışıyorlar..

 

Yani böylesi bir çıkış ancak Serhadın cihanşumul kültürü öncülüğünde olacağı gerçeğAyhan Bilgen kişiliğinde hayat buldu..  Romadan –Osmanlıya .. İnsanlığın medeniyet beşiği coğrafyamızda Bütün medeniyet nüfusu Ses Partisi gibi bir oluşumu dört gözle beklemekteydi.. Ses partisi bu bekleyişe önemli bir cevap olacak..

 

Kurucu üyeler arasında yer alan 2015'de kurulan seçim hükümetinin Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, parti programını ortak akılla oluşturduklarını belirterek, "Hiçbir partinin ne karşısında ne de devamı niteliğindeyiz" dedi. Partinin kurucular listesinde 31 isim yer aldı. Saadet, Fazilet ve Has Parti'de görev almış Enüş Yaşar, Mazlum Der Başkan Yardımcısı Şinasi Haznedar gibi isimler dikkat çekti.

 

ETİKETLER : TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ PARTİ “SES PARTİSİ” AYHAN BİLGEN TARAFINDAN KURULDU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA