BİDON KAFA YİNE BÜTÜN DÜNYA İLE DALGA GEÇTİ..

BİDON KAFA YİNE BÜTÜN DÜNYA İLE DALGA GEÇTİ..
Bu haber 2022-03-31 09:05:43 eklenmiş ve 6014 kez görüntülenmiştir.

 

BİDON KAFA YİNE BÜTÜN  DÜNYA İLE DALGA GEÇTİ..

 

NATO terör örgütünün en büyük patronlarından biri olan, Kızılderili soykırımından dünyadaki tüm soykırımlara imzası bulunan vahşi kapitalizmin ana kargahı AB başkanı bay bidon faşizmin-nazizmin-siyonizmin  işgal ettiği faşist polanyadan dünyaya seslendi:

 

 

Rus faşizmini yıkıp dünyaya demokrasi getireceğiz, özgürlük getireceğiz dedi.. Dünyamızdaki basın-yayında küresel siyon çetelerin 10-12 aile ve firmanın elinde olduğundan biri de çıkıp sormuyor, be kavat senin mısıra kurdistana libyaya syriaya afganistana  .. bilmum dünyadaki yaptığın askeri darbelerle nasıl demokrasi getirdiğini bilmiyormuyuz..

 

Mısır tarihinde ilk defa seçime gelen mursiyi siz yok etmedinz mi, Saddam zehirli gazları verip kurdleri siz soykırıma uğratmadınızmı, kadafiyi kim yok etdi.. ABD-ingiliz siyon sergerdeler terörist israil ve faşist ulus devletleri kazık gibi coğrafyamıza çakmadılarmı, dinli dinsiz terör lejyonlarına ülkelerimizi coğrafyalrımızı soykırım arenasına çevirenler kimler.. Filistinden rusyaya halklarıuzaylılar mı soykırıma uğratıyor..


Nato şemsiyesi altında toplanan siyonist teröristler açıkça Rusyanın devasa kaynaklarına ve coğrafyasına göz dikmişler. Rusyayı  yemek tarihten silmek için soroslar zelenskyler alana döşemişler ve dünya halklarının da bu yemleri yiyeceklerini zan ediyorlar..

 

Bu oyunların çıkacağı son nokta Russian halklar ve dünya halklarının dünyayı yok etme harakirisidir.. Gezegendeki tüm faşist ulus devletler acilen yıkılmalı, insanlık dünya federasyonuna gitmelidir. Vahşi siyon kapital deşifre oldukça insan soyunu yok etmek için oyun üstüne oyun geliştiriyor.. Bütün dünya halkları Rusyanın safında saf tutmalıdır.. Başka da çıkış yok..

Bidonun konuşmasını sabır meshurun  Analiz bir video ile alttaki linke tıklayınız..

https://www.youtube.com/watch?v=2yxPupGi5xM

 

ETİKETLER : BİDON KAFA YİNE BÜTÜN DÜNYA İLE DALGA GEÇTİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA