MART-NİSAN AYI DERNEKLERİMİZDEN ETKİNLİKLER, KONGRELER ..

2022 yılı Mart ve Nisan Aylarında STK’ların, derneklerimizin yaptıkları, yapacakları etkinlikleri sizler için bir araya topladık..
Bu haber 2022-03-27 15:05:48 eklenmiş ve 2096 kez görüntülenmiştir.

 

MART-NİSAN AYI DERNEKLERİMİZDEN ETKİNLİKLER ..

 

2022 yılı Mart ve Nisan Aylarında STK’ların,  derneklerimizin yaptıkları, yapacakları etkinlikleri sizler için bir araya topladık..

ARDAHAN EĞİTİM VAKFİ –AREV EĞİTİME DESTEK GECESİ

30 MART’TA ŞİŞLİ HİLTON OTELDE..

 AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ…

ARDAHAN EĞİTİM VAKFI EĞİTİM GÖNÜLLERİ İLE HİLTONDA BULUŞUYOR..  

 

İSTANBUL ARDAHAN KULTUR ve DAYANIŞMA DERNEĞİNİN

KONGRESİ 10 NİSANDA..

KONGRE YERİ, ADAYALAR  ve AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Resitpaşa Güzelleştirme, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği

“NASIL BİR MAHALLEDE YAŞAMAK İSTERSİN”  ETKİNLİĞİ 15-16-17 NİSANDA RAŞİTPAŞADA

Süreyya Cinik’in başkanı olduğu Resitpaşa Güzelleştirme, Dayanışma ve Yardımlaşma  Derneğinin  düzenlediği " Nasıl bir mahallede yaşamak istersin " etkinliği 15-16-17 Nisan tarihleri arasında Raşitpaşa  Prof. Aziz Sancak Parkında icra edilecek..

Geçen yılda eylül ekim aylarında  dernek bütün İstanbulun birçok il-ilçesinden stk-siyaset –sanat  erbabının da  katıldığı bir kermese ev sahipliği yapmıştı..  Dernek  Mükemmel bir kültür sanat şölenine imza atmıştı..

Bu yıl yine üç gün sürecek, kadınlarımızın el emeğini değerlendireceği bir KERMES’İN de yer alacağı etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması da etkinlikte yer almaktadır..


MURATÇOBANOĞLU ve ŞEREF TAŞLIOVA ANILIYOR..

 

Arpaçay Federasyonu, Beylikdüzü kars-ardahan-ığdır Federasyonu, Beylikdüzü lediyesi Aşık Murat Çobanoğlu, Şeref  Taşlıova'yı birlikte anma programı düzenliyorlar.. Ana programı 1 Nisanda Beylikdüzünde icra edilecek..

 

DAMAL DERNEKLER FEDERASYONUNUN "BİR İSHAKSIN BİR CEMİLSİN"

ETKİNLİĞİ ERENLER CEM EVİNDE.. 

Günay Kökat'ın başkanı olduğu Damal Dernekler Federasyonu 10 Nisanda "Bir İshaksın, Bir Cemilsin" konferans etkinliğini  saat 16.. da Erneler Cem Evinde gerçekletiriyor.. STK'larımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimiz davetlidir.. 

 

DAVETİYELER, DERNEKLER

ETKİNLİKLERİ HABER FOTOLAR, 

TARİH-YER ADRES BİLGİLERİ İÇİN

FOTO GALERİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

BAĞDEŞEN-KİNZOTDAMAL  MUHTEŞEM BİR AÇILIŞAMZA ATDI..

 

KİNZOTDAMAL AÇILIŞ TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ..

 

GURCİBEGLLİLER DE ARTIK ESENYURTTA..

2021 yılında Kurulan Ardahan’ın marka ve merkezi köylerinden olan Gurcibekliler de artık Esenyurtta. Ardahan İli Gurcibeg Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği bu hafta sonu yaptığı açılışla merkezlerini Esenyurtta taşıdılar. Açılışa Ardafed Bşk. Yrd. Selvi Zengin Gezerde katılarak  hayırlı olsun dileklerini ilettiler..

(x1 –Eski adlar neden değiştiriliyor..)

 

İSTAD NEWRUZU KUTLADI..

ISTAD ( İstanbul Azerbaycan Türkiye Dayanışma Derneği) geleneksel Nevruz Bayramı kutladı.

iş insanı, Sefer Karakoyunlu ' nun mükemmel ev sahipliğinde kutlamaya katılan  bölgemizin STK uzmanı S.Cinik,  geleceğin tüm halkımıza refah, barış ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulundu.

 

GOREVENG KONGRESİNİ DERNEK MERKEZİNDE YAPTI

 

Ardahan Köprülü Beldesi Derneği Olağan Kongresini Yaptı

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Ardahan İli Köprülü Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 13 Mart 2022 Pazar günü olağan kongresini Dernek merkezinde yaptı. Kongrede Mevcut Başkan Erol Özkurt ve yönetimi tek aday olarak seçimde güven tazeledi.

 

Köprülü Beldesi Derneği olağan kongresi 13 Mart 2022 Pazar günü Divan Başkanı Engin Sarıkaya tarafından yapılan kongrede Köprülü Beldesi Dernek Başkanı Erol Özkurt ve yönetimi, oy birliği ile yeniden seçildi. Kongrede verilen bir önergede dernek seçimi 2 yıl yerine 3 yılda yapılması oy birliği ile kabul edildi.

 

Köprülü Beldesi Dernek Başkanı Erol Özkurt yaptığı açıklamada ”Bugün gerçekleştirdiğimiz olağan Genel kurul toplantımız yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kurultaya katılım gösteren üyeler, mevcut yönetime tam destek vererek, bir dönem daha yetki vermiştir. Bizlere teveccüh gösteren, desteğini esirgemeyen ve bu zor şartlarda kurultaya gelen tüm Köprülü halkına ve misafir dernek başkanlarına teşekkür ederim. Bu yeni dönemin Derneğimiz ve Beldemiz için hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Köprülü Beldesi Derneği Yönetim Kurulu

 

1- Erol Özkurt – Başkan

 

2- Gökçan Avşarlı

 

3- Ercan Sarıkaya

 

4-Engin Polat

 

5- Kenan Karademir

 

6- Yalçın Değirmenci

 

7- Metekan Özkan

 

8- Tuncer Oğuz

 

9- Hakan Çakmakçı

 

10- Erkan Karaklıç

 

11- Baykan Özyıldırım

 

12- Şerif Kavak

 

13- Hakan Özdağ

 

14- Tugay Kavak

 

15- Erkan Özkurt

 

16- Kenan Gökbulut

 

7- Özkan Özçelik

 

YEDEK YÖNETİM

 

1- Emrah Özyıldırım

 

2- Anıl Polat

 

3- Ferdi Çam

 

4- Volkan Değirmenci

 

5- Öztürk Özdağ

 

DENETİM KURULU

 

1- Ferdi Polat

 

2- Muhammed Kurşun

 

3- Ali Fuat Sarıkaya

 

 

KAİSİAD KAHVALTI DÜZENLEDİ..

KAISİAD, STK ve İş İnsanlarını Kahvaltıda Buluşturdu

Merkezi İstanbul Esenyut’ta bulunan ve Başkanlığını Orhan Gökçe’nin yaptığı Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 23 Mart Çarşamba günü Esenyurt Abbara Restaurant’ta kahvaltılı bir program düzenledi.

Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve iş insanları Derneği (KAISİAD) tarafından düzenlenen “Türkiye’de STK, Siyaset İlişkileri ve Pandeminin şeçmen üzerindeki psikolojik etkileri”  konulu kahvaltı programına konuşmacı olarak İBB STK’lardan Sorumlusu İBB Başkan danışmanı Hasan Akkuş ve Psikiyatrist Dr. Nihat Kaya davetlilere konuşmalarını yaptılar.

Esenyurt Siyasi İlçe Başkanları yönetimleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İş insanı Sait Üstündağ’ın sponsorluğunda düzenlenen kahvaltıda KAISİAD, Esenyurt ilçesinde bulunan ilçe başkanları, STK’lar, muhtarlar, basın mensupları ve iş adamları ile İBB STK’lardan sorumlu başkan danışmanı Hasan Akkuş ve Psikiyatri Dr. Nihat Kaya’yı buluştu. Abbara restaurantta düzenlenen programda toplumda STK’ların önemi masaya yatırdı.

Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve iş insanları Derneği (KAISİAD) Başkanı Orhan Gökçe yaptığı açıklamada “Her zamanki gibi yine çok güzelsin Kars Ardahan Iğdır! Değerli dostlar gerek yaşadığım sağlık sorunları gerekse insanlığın başına bela olan Covid19 nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemediğimiz İBB STK’lardan sorumlu Bşk. Danışmanı Hasan Akkuş, Dr. Nihat Kaya, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Kars Ardahan Iğdır ve diğer il dernek başkanlarımız, siyasi parti ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, basın mensuplarımız, iş insanlarımız, akademisyenlerimiz ve muhtarlarımız ile hasret giderdik. Bu vesileyle inşallah her zaman olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizi bu organizasyonumuzda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Serhat İlleri Kafkas Kültür Derneği Kaz Gecesi Yaptı

 

Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan ve Başkanlığını Ali Angi’nin yaptığı İstanbul Serhat illeri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel Kaz gecesi düzenledi.

 

İstanbul Serhat illeri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği, 18 Mart 2022 Cuma akşamı Ataşehir Salon Bella’da bölgenin yöresel yiyeceği olan Kaz gecesi düzenledi. Geceye CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Üsküdar Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Terlan Kaya, Ataşehir Belediye meclis Başkan vekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Orhan Çerkez, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Serhat Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, CHP Ataşehir Belediye meclis üyeleri Duran Acar, Zekeriya Angi, Vedat Akyol, Ataşehir Ardahan İl Derneği Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı, İstanbul Azarbaycan Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu, DEVA Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kaya ve çok sayıda STK yönetecisi geceye katıldılar.

 

DERNEKLERİMİZİN BÜTÜN ETKİNLİKLERİ


İÇİN TIKLAYINIZ.. 

 

DİPNOTLAR..

 

Not:  x-1 ( Gurcibeg  adının Tepesuyu Köyü olması yada bölgemizde büyük oranda yerleşim yerlerinin adlarının değiştirilmesi  faşist tc rejminin Anadolu ve Mezopotamya coğrafyasında yaşayan halkları kültürel soykırıma uğratmak için uyguladığı ve tc nin kuruluşundan günümüze  100 yıldır kesintisiz  sürdürdüğü kültürel soykırım plan-projesidir..  TC siyaseti, stk alanı kurumları yerli yabancı etki ajanları tarafından işgal edilmesinden dolayı bu gerçekler halka taşınmaz..

Bu proje kapsamında tc rejmi  oynamadığı ad ve değer bırakmadığı gibi özellikle Serhad bölgesinde rejim kafasına göre 1- 3-5  yıl içerisinde en az birkez ,  bir köy, il-ilçe, bölge yerleşim yerleri adını değiştirmektedir.. Bu isimlerle oynamanın temel nedeni ise süreç içerisinde halkların belleğini boşaltma, köklerinden koparma, aynı halkları değişik ayrı ırklara çevirme, aynı halkın konuştuğu şive ve dilleri ayrı dil gibi sunma, Osmanlıca gibi yüzyılların yazı-edebiyat-eğitim dilini bir gecede kaldırarak kuşakların hafızasını sıfırlama, ülkelerine sömürgeye çevirme..

 

Ad ve dille oynama aynı zamanda psikolojik, sosyal, kültürel ve ekonomik  saldırıdır. TC rejmi Kitleleri köklerinden koparıp nasıl uydu uyduruk sınırlarla İngiliz-abd-israilin patronu siyonist-kapitalist firmaların  sömürgesi bir rejim oluşturduysa adları, dili, tarihi kültürü de değiştirerek Anadolu ve Mezopotamyada olmayan uyduruk bir türk ırkı oluşturarak  100 yıldır  yerli-yabancı ayakları ile  ülkemiz yer altı-üstü madenleri ve her şeyi ile tc yi kuran yerli-yabancı ayaları ile vatandaşın harcandığı bir soykırım ve  soygun cehennemi oluşturmuşlardır..

Halk kitleleri STK’lar basın-yayın yukarda vurguladığımız gerçekleri bilmedikleri gibi içlerinden bilenler ise ekseriyası baksan, is adamı siyasetci vb. ayaklarla toplumun icne boca edilmiş etki ajanlarıdırlar.. 200 yıllık tc rejminde türk kelimesinden geçilmezken gerçek anlamda Türkleri temsil eden bir tek basın kuruluşu da yoktur. TC basını da dahil olmak üzere Dünya geneli basın yayın alanı 11-12 siyon-kapital ailenin elindedir..

 

TC nasıl kurulduysa aynı plan günümüzde  şu anda Ukraynada devreye konmuş bulunmaktadır.. Siyonistler TC sahte kurtarıcılarının görevini yükledikleri Zelensky  gibi siyonist ajanlarla  aynı kültür-millet olan, Rusyanın asli unsuru Ukraynalıları  ayrı bir millet-dil-kültür  moduna sokarak yok ediyorlar, bu yok etmede en önemli argüman ise savaştır. Halk kendisi için kurtuluş savaşını verdiğini zan ederken kendi boynuna ipi geçirmektedir..

 

Bu plan o kadar ince döşenir ki sahte tc rejminde halk 100 yıldır darbe üstüne darbe alırken hala uyanabilmiş değil, hala tc  rejmini çözebilmiş değil. Hala ülkemizde kitleler kutsal devlet yalan-dolanı modunda  yerlerde sürünmektedirler.. Bu çözememenin, birçok nedeni var. Eğitim işgalcilerin elindedir. Kanunları işgalciler yapar. İktidar muhalefeti ile siyaset-stk kurumları ve kanunları ile sistemi perde arkasındaki siyon-kapital firmalarla onların içerdeki yerli işbirlikçlileri yapar, yer altı-üstü kaynaklarımız, hava su toprağımızı ovarlımızı kaynaklarımızı  yerli yabancı ayakları ile bu derin işgalci güçler yerken ele geçirirken.. bizlerde sağcı-solcu, kurd-tırk, alevi-suni diye kırpılan kırılan koyunlara çevrilmiş bulunmaktayız, tabi bu gerçek sadece tc de değil afrikadan Rusya sınırlarına bütün halklara ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları sarmalı ile giydirilmiş 200 yıldır giydirilmiş bulunmaktadır .. )

 

 

 

ETİKETLER : 2022 yılı Mart ve Nisan Aylarında STK’ların derneklerimizin yaptıkları yapacakları etkinlikleri bir araya topladık..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA