TC MUHALEFETİ NATO KAFA, NATO MERMER..

Türkiye’de muhalefet giderek dibi boylayacağı gibi, muhalefeti temsil eden partilerde yakın bir gelecekte tarih olacaklar..
Bu haber 2022-03-24 09:03:44 eklenmiş ve 1969 kez görüntülenmiştir.

 

TC MUHALEFETİ NATO KAFA, NATO MERMER..

 

Türkiye’de muhalefet giderek dibi boylayacağı gibi, muhalefeti temsil eden partilerde yakın bir gelecekte tarih olacaklar..

 

TC rejmi kimliğini en iyi şekilde ana muhalefetten yavru muhalefete muhalefet partilerinde buluyor.. Hdp-ip-sp.. den usteki CHP’ye kadar muhalefet ülkemizin ana sorunlarını gizleyerek, ülkemizi 200 yıldır derinden işgal eden güçlerin etki ajanlığını yaprak Turkiye halklarını kandıracağını zan etmektedir..

 

Turku-ye nin en büyük sorunu   sahte bir türk ırkı üzerine inşa edilen İngiliz sömürge rejmi olarak kurulan tc  rejmi sorunu ülkemizde yaşadığımız sorunların ana kaynağıdır, ve coğrafyamızın son 200 yıllık en büyük sorunudur..

 

TC muhalefetinin ana omurgası olan kemalizme ataturuke baktıgimzda ataturuk modern bir devlet, din dışı hurafeler, turbe-tarikat-din sömürüsünü vs ortadan kaldırmak için gelen bir rejim..

Ama ne hikmetse kemalizim en büyük tarikat oldu. En büyük mabet olarakta anırkabiri ankaranın göbeğine kazık gibi çaktılar..

Cumbaba başta olmak üzere anır-ahır kabirlerde yerlere kadar eğilmeyene ingilaz-abd sömürge rejmi tc de bekçilik ve çöpçülük bilem verilmez. Bir astsubay kemalizim İngiliz sömürge sisteminin işgal anahtarıdır manasına ettiği tek cümle işinden olmasına neden olmuştu..

Şu anda nato-batı-abd Ukrayna üzerinden rusyayı yiyemiyor.. Elindeki en büyük koz ise tarih boyunca  kullandığı sahte türk ırkı ve ırkçılığı.. Bu anlamda uyduruk tc de şu andaki akpiyi gazlaya gazlaya yere göğe sığrıramayacaklar, giderek Rusya ile nasıl çatışma ihtilaf alanları oluştururuz yönünde açıklarını bulup buldukları ilk fırsatta da karadenizde alman gemileri ile Ruslara saldırıp Osmanlıyı 1. Cihan harbine dahil eden faşist tc kurulumuna giden yolu gariban Enver konumuna çekmeye çalışacaklar..

 

İnsan soyunun sıfırlandığı nato terör örgütü ve haydutluğunun aleni yapıldığı dünyamızın haydut soykırımcı sömürgecilerin cirit attığı bir mecrada tc muhalefeti hala kurtluk-turkluk gibi siyon-ingiliz abd-isarail gazları ile halkı efsunlamaya çalışıyor..

Ve işin ilginc yanı siyon-kapitalin paramiliter örgütleri haline gelen komedi muhalefet partileri tc rejmi sorununu masaya koymadan amasız rusyanın yanında durma başta olmak üzere bu coğrafyanın ana gerçeklerini halktan gizleyerek 200 yıldır ülkemizi coğrafyamızı kuşatan sahte ırk oyunları ırkçılık kısacası terörist nato oyunları ile hala 80-90 milyonu koyun olarak gören bir zihniyet..

 

 

 İngiliz sömürge sisteminin TC’yi kutsayan  resmi ideoloji hastalığı sadece muhalefeti vurmuyor, STK alanını da vuruyor.. Devletüstü resmi ideoloji üstü olması gereken derneklere girdiğinizde en ufak etkinlikte ilkoul talebelri gibi marş-marş-falr üstünde ato put ve heykelleri.. Muhalefet STK alanın da bu komediyi içselleştirirken.. TC ana muhalefetini de yavru muhalefetini de yerlebir eden ana gerçekleri kendi elleriyle döşediklerini de görmeyecek derecede körleşm,işlerdir..

 

Muhalefet akp nin ülkeyi batırıp bitirdiğini iddia ederken 200 yıldır Anadolu Mezopotamya halklarına soykırımı dayatan batı ve batının ortadoğuya inşa ettiği diktatörlüklerine natoya abd-israil-ab ile ilgili teslimiyeti simgeleyen tc rejmini nasıl ortadan kaldırırız  yani rejim sorunuyla ilgili birtek politikaları yok.. Buda rejmi değiştiririm salvoları ile ayağa kalkan ama tc rejminden yediği dayaklarla ataturkculuk ve tc ye aşıklıkta sınıf atlatan akp yi açık ara 1. yapıyor. .

 

Ülkemizde sahte suni sınırlarla inşa edilen, sahte bir türk ırkı ve ırkçılık üzerine kurulan-kurgulanan sömürge tc  rejmini yıkacak bir plan ve politika ile gerçek bir muhalefet partisi ortaya çıkmadıkça..

 

Uyduruk tc rejmini çözen ve dümenine alan AKP, TC  rejmi var oldukça kimse baba akp yi iktidardan indiremeyecektir..  Aksine yakın bir gelecekte chp den hdp ye hepsi tarih olacak tarihten silinecekler..

 

Ülkemizde kurt-türk-ırk-dil-din-mezhep.. sorunların kökeninde faşist tc rejmi var. Muhalefet rejim sorununu gizleyerek  rejimden kaynaklı  bu sahte-suni sorunları halka yutturmaya çalışması uyduruk-paramiliter  tc muhalefetinin  sonunu getirirken, baba akp nin de giderek daha da güçlenmesini beraberinde getirmektedir..  Yani 80-90 milyon vatandaşı aptal yerine koyan muhalefetus 2023 te halktan öyle bir tekme yiyecek ki feleği şaşacak.. Ülkemizi terk edip natanahu-sisinin yanına  yada Washington yollarına bilem düşebilirler..

Anadolu-Mezopotamya halklarını geleceği-kaderi russian halkların asya-kafkas halkların geleceği ve kaderi içindedir..  TC-Nato vs yemleri ile kimse halkları kandıramaz, yanıltamaz..

AKP TC rejminin bu gerçeğini çok iyi gördüğünden.. Halkı efsunlayarak vede kuşatarak vede rejmi değiştirmeye yanaşmayarak..  halkı dilenciler ve düşkünler ordusuna çevirerek  bir yüzyıl daha iktidarın  tc rejminin one numberii olacak ..

 

Romadan Osmanlı TC ye Anadolu-Mezopotamya halklarını kuşatan bu topraklara özgü ırk-dil-din-mezhep üstü bir medeniyet-siyasal  hareket ortaya çıkmadıkça asya halkları russian halklarla mezopotamyaya inene kadar bu uyduruk siyasal yapılanma ve rejim devam edecek.. Yada  belli olmaz AKP çıkış özüne dönerek tc yi gömebilir.. Bu beklenti akp yi hep iktidarda tutacak..

ETİKETLER : Türkiye’de muhalefet giderek dibi boylayacağı gibi muhalefeti temsil eden partilerde yakın bir gelecekte tarih olacaklar..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA