A.H. Iğdırspor Başarılı Hocası Bayram Toysal İle Başa Güreşiyor

Süper ligde Futbolculuğu döneminde orta saha mevkisinde pek çok takımda forma giyen Bayram Toysal, Malatyaspor ve Adana Demirspor ile antrenörlük kariyerine başladı
Bu haber 2022-03-18 08:10:59 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Alagöz Holding Iğdırspor Başarılı Hocası Bayram Toysal İle Başa Güreşiyor...

Alagöz Holding Iğdırspor Bayram Toysal yönetiminde çıktığı 21 Lig maçında

13 Galibiyet, 4 Beraberlik, 4 Yenilgi aldı, 38 Gol Atıp, 24 Gol yedi,

43 Puan Topladı.

Puan Ort: 2.04

Alagöz Holding Iğdırsporumuzun Teknik Direktörü Bayram Toysal'ı Tanıyalım

Süper ligde Futbolculuğu döneminde orta saha mevkisinde pek çok takımda forma giyen Bayram Toysal, Malatyaspor ve Adana Demirspor ile antrenörlük kariyerine başladı.

İşte Alagöz Holding Iğdır Spor Teknik Direktörü Bayram Toysal kimdir ve kaç yaşında? İşte, Bayram Toysal'ın yönettiği ve forma giydiği takımlar hakkında bazı bilgiler.

Bayram Toysal, 1 Ocak 1977 tarihinde Hatay'da dünyaya geldi. 1996 yılında Hatayspor'da profesyonel futbolculuk kariyerine başlayan Bayram Toysal, 1999 yılında Çanakkale Dardanelspor takımına transfer oldu.

Sırasıyla Akçaabat Sebatspor, Kayserispor, Denizlispor, Kocaelispor, Körfez Belediyespor ve Kartalspor takımlarında futbolcu olarak görev alan Bayram Toysal, 2001-2002 sezonunda  TFF 1.ligden, Süper Lige yükselen Akçaabat Sebatspor ve 2006-2007 sezonunda  Kocaelispor'da şampiyonluk sevinci yaşadı. 2009 yılında futbolu Kartalspor'da noktaladı.

Teknik direktörlük kariyerine ise 2012 yılında Kahramanmaraşspor'da başladı ve Kırmızı Beyazlı ekiple Manisa'da oynanan Play-Off maçında önce Keçiörengücü'nü 2-0 ile saf dışı bıraktı. Finalde Bingölspor'u penaltılarda 5-3 yenerek 2.Lige yükseldi ve Kahramanmaraşspor'da şampiyonluk sevinci yaşadı. Sonra sırasıyla,  Adana Demirspor, ve Malatyaspor Antrenörlük yaptı.  Teknik direktör olarak Hatayspor, Anadolu Üsküdar kulübü, Diyarbekir Spor,  Silivrispor, Ankara Demirspor,  Tarsus İdman Yurdu ve Tuzlaspor takımlarında teknik adam olarak görev aldı.

Bayram Toysal, son olarak ise  Hatayspor ile sözleşme imzaladı. Takımın başında 15 maça çıkan tercübeli teknik adam 27 puan  topladı ve TFF 1.ligde lider bulunan Hatayspor'dan ayrıldı. 4 beraberlik,  3 mağlubiyet 8 galibiyet aldı. Ayrıca Hatayspor üst üstte 7 maç gol yemeyerek Ayrupada gol yemeyen 2.takım olma ünvanına sahip oldu.

 

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA