AREV, EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ İLE HİLTONDA BULUŞUYOR..

Pandemi koşulları nendi ile 2019’dan bu yana, 3 yıl aradan sonra AREV Şişli Hilton otelde kuruluşunun 10. Yılını kutlarken, aynı zamanda eğitim gönüllülerini birbiri ile buluşturuyor..
Bu haber 2022-03-17 09:07:15 eklenmiş ve 2931 kez görüntülenmiştir.

 

AREV, EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ İLE HİLTONDA BULUŞUYOR..

 

Pandemi koşulları nendi ile 2019’dan bu yana, 3 yıl aradan sonra AREV Şişli Hilton otelde kuruluşunun 10. Yılını kutlarken, aynı zamanda eğitim gönüllülerini birbiri ile buluşturuyor..

 

 2000’li yıllardan sonra  Ardahan’a eğitim alanında en büyük katkıyı yapan, yerel ve ulusal basınında sık sık işlediği gibi Ardahan’a “Yüzyılın Eğitime Destek” projelerini Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) hayta geçirdi. Doğu Medya olarak 2018 yılında “arevden-ardahana-yuzyilin-egitim-projesi” diye haber yaparken, ulusal ve yerel basında sık sık AREV’İ işledi..

 

2005’lerden beri STK (Sivil toplum örgütleri) alanını takip ederken eğitime ve Ardahan’a bu yönlü büyük bir desteğin, büyük bir sahiplenişin, ilimizin makûs kaderinin nasıl değiştirilebileceğine Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) nın kurumsal kimliğinde karşılığını buldu..

 

AREV 2018 mart Ayında Ardahan’a ilk robotik kodlama atölyesi açarken, bu alanda istisnalar dışında Türkiye’nin batı illerinde bile böyle atölyeler yoktu. Ve o yıl Türkiye geneli yapılan yarışmalarda Ardahanlı çocuklar TR 1. lik  kazandıkları gibi, aynı zamanda ülkemizi Çin’de de küresel bazda temsil ettiler..

Ardahanlı Çocuklar ÇİN Yolcusu Tıklayınız..

2000’lerden sonra bir bütün olarak Ardahan ili söz konusu olduğunda, eğitim dendiğinde en kapsamlı projelerle Ardahan eğitim vakfı tartışmasız lider ve öncü bir konumda bir STK olarak tüm Ardahanlıların gurur duyduğu bir STK oldu..

Arev başkanı İlter Avşar sadece eğitime dest yetinmedi, bölgemizin doğal yiyecek-içecek, gıda konseptini de en iyi şekilde Turkiye metropollerine taşıdı.. Avşar Kaz Evi ile bölgemizin doğal ürün konseptini Türkiye ve dünyaya taşıyarak bu alanda da bölizi tanıtan bir kültür elçisi oldu..

 

AREV  HABERİN FOTO GALERİSİ 

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'Degerli, Egitim Gonüllüleri Eğitime destek gecemizde, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Geleceği birlikte okutalım! Arev 30 MART ÇARŞAMBA DOUBLETREE BY HİLTON HOTEL ISTANBUL PİYALEPAŞA KAPTANPAŞA, KASIMPAŞA, PİYALEPAŞA BLV. NO:5, 34440 BEYOĞLUI ISTANBUL 20:00 KOKTEYL 20:00 23:00 YEMEK VE BAĞIŞ LCV: DR. BİNALİ KILIÇ 0555 383 22 66 xtk 林 ARDAHAN EĞİTİ VAKFI AREV' görseli olabilir

Bu yıl yapılacak olan etkinliğe sadece bölgemizden değil, ülkemizin sayılı iş-siyaset-stk dünyasının önde gelen temsilcileri de katılım gösterecek.. Yine her zaman olduğu gibi yerel ve ulusal basın Ardahanlıları takip edecek. Ardahan Turkuye ve dunya kamuoyuna taşınacak..  


ETİKETLER : Pandemi koşulları nendi ile 2019’dan bu yana 3 yıl aradan sonra AREV Şişli Hilton otelde kuruluşunun 10. Yılını kutlarken aynı zamanda eğitim gönüllülerini birbiri ile buluşturuyor..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA