RUSYA UKRAYNA SAVAŞI ROUND-3

Küresel soykırımcı siyonist sergerdelerin her alanda işgal ettiği dünyamızda bilgi kirliliği üst boyutta. TC gibi sömürge ülkeler dahil dünya medyası 10-15 siyonist soykırımcı küresel aile ve firmanın elinde..
Bu haber 2022-03-17 07:49:38 eklenmiş ve 5437 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI ROUND-3

 

Siyon-kapitalin Ulus Devlet projeleri olan ABD-Avrupa, Terörist İsrail kuruluşları gelişmeleri dünya halklarının soykırımı üzerine  inşa edilen rejimler..

 

Küresel soykırımcı siyonist sergerdelerin her alanda işgal ettiği dünyamızda bilgi kirliliği üst boyutta. TC gibi sömürge ülkeler  dahil dünya medyası 10-15 siyonist soykırımcı küresel aile ve firmanın elinde..

 

Bu güçler yüzyıllardır dünyanın tüm halklarını soykırıma açık sürülere çevirdikleri gibi Çin dahil tüm dünyayı tepeden ele geçirmiş bulunmaktadırlar. Çin tepeden ABD-İngiliz siyonist sergerdeleri onların firmaları tarafından aynen tc deki ulu türk ırkı gibi; ulu bir Çin profili çizilerek işgal edilmiş durumda.. Soykırımcılar emperyal bir güce çevirdikleri Çinle dünyayı işgal ve bölüşüm planlarını içinde bulunduğumuz yüzyılda başlattılar.

 

Çin’in şu anda Rusya’nın yanında gözüken politikası ise tamamen aldatmacadan ibaret.  Çin’in İngiliz ve ABD ve dünyadaki diğer küresel siyonist firmaların devletine dönüştüğü gerçeğinin deşifre olmaması, Çin halkının bu derin işgali görmemesi ve anlamamsı  için Siyonistler bilindik numaralarla abd-batıya karşıymış profilini çiziyorlar.. Ama Çin halkı da uyanacak..

 

Şimdi TC gibi uydu-uyduruk devletlerden tutun dünyanın tüm kıtalarında basın-yayın alanının siyonist aile ve firmalarda olması nedeniyle bilgi kirliliği had safhada..

 

Katliam ve soykrım rejminin  başı biden Putine savaş suçlusu diyerek 500 yıldır kendisi dahil siyon kapitalin insanlığa karşı işlediği savaş suçlarını soykırımları sanki dünya insanlığı görmüyormuş gibi milyarlarca insanın aklıyla dalga geçiyor.. TC deki efemine siyonist sergerdelerde yerimiz batının yanı, ulu nato , ulu batı tukaka Rusya ve Putin korosunu hep birlikte tutturmaya başladılar.. Anadolu ve Mezopotamya halkları kim-kimdir babında bu efemineleri bunları iyice not almalıdırlar..

 

 Hiçbiri siyon kapitalin yüzyıllardır Rusya ve Rusları soykırıma uğratıp ülkelerini işgal için küresel bazda harekete geçtiklerini söyleme ve anlatmayı bırakın.. Putin şahısında Russian  halkların bu soykırım çemberi ve kuşatmasına karşı harekete geçmesini 24 saat kendi soykırımcı, insanlığa karşı işledikleri savaş suçlarını Rusyaya yıkmak için 24 saat dezenformasyon yapmaktadırlar..

 

Hiçbiri çıkıp ta demiyor be kahpe Siyonistler ırak-syria-libya-mısır-kurdistan yerle bir edilirken siz buralar için niye tek  kelime etmediniz.. Örneğin TC kurulurken 2-3 milyon Osmanlı nüfusunu soykırıma uğrattınız.. Tek bir dava bile açıldı mı.. Sisi siyonisti ile Mursi gibi güzel insanları katl ettiniz.. Bu kavat o ülkenin başı ve baş tacı yapıyorsunuz..

 

Ortadoğulu halkları sahte suni sınırlarla fiziki soykırımlarla yok edilip Mezopotamyanın bir ucuna terörist İsrail döşenirken diğer ucuna Kurdistana Sora uydu-uyduruk  bir Ermenistan inşa edilirken, Azeri diye olmayan sahte ırklar ve devletler  oluşturulurken .. neden tek kelime etmediniz..

 

90’lardan beri Arap baharı, siyonist sorosun kadife devrimleri ile terörist natonun oyunları ile Rusyanın nasıl sarıldığını dünyanın tüm halkları görüp dünya halkları Rusyanın yanıda dururken.. Siyonist basın yayın bunu tersine çevirmek için 24 saat yalan haber yayarak  dünyamızda insan soyunu sıfırlama ve dünyamızı ele geçirme operasyonunu ulus devletin inşasından günümüze 500 yıldır kesintisiz sürdürmektedir..

Bu yalan dolanlar nereye kadar sürecek.. Asya halkları, Amerikan halkları işbirliği yaparak bu rejimleri ve bu rejimlerin tüm uşak ve kölelerini yerle yeksan edene kadar siyonizim bu yalan dolanına devam edecek..

 

Bunu TC, İran, uyduruk arap rejimleri, ön saya uyduruk mafya çete devletçikleri ve terörist İsrail bağlamında ele aldığımızda halklar bütün bu rejimleri günü gende yerle yeksan edeceklerdir..

Çünkü dünyamız siyon kapitalin yalan dolanları ile iklim başta olmak üzere her alanda sos veriyor.. İnsan soyu yüzyıllardır gezegenimizi şeytan ve iblisin öncülüğünde ele geçiren siyonizmi yok etmese kendisinin yok olacağını, insan soyunun sıfırlandığını zaten şu anda canlı-canlı izlemektedir..

Dünya halkları şimdi tv internet ortamında bilim adamı siyasetçi vb. binbir sıfatla öne çıkan, Rusya halkına karşı algı oluşturan basın yayına devletlere ve arkalarındaki sermayeyi sürekli not alsın.. Çünkü savaşın finali dünya genelinde çözülen bu orospu çocuklarına karşı insanlığın topyekün harekete geçmesi ile finali yapılacaktır.. Bu anlamda dünyamız bunlardan temizlenmese tüm insan soyu dünyadan temizlenip yokedilecektir..

Ukrayna halkı ve dünyadaki tüm halklar artık bir an önce uyanıp içlerindeki siyonist zelenskyleri yakalayıp ayaklarından asmalıdırlar.. Aksi Siyonistlerin ırk-dil-din-devlet yemlerini yedikçe soyjrım kaçınılmaz kaderleri olacak..

TC rejmi vb Siyonistlerin ileri karakollarına dönüşen rejimler  (tc iran ırak uyduruk ermenisstan syria)  oyunlarına devam edip Bizanstan Osmanlıya, Mezopotamya medeniyetlerine gerçek insanlığın ortak medeniyeti gerçek hüviyetlerine kavuşmasalar..  Halklar Russian halklarla birleşip Asyadan  doğu Avrupa sınırlarına  terörist israille birlikte bu yüzyıl yada önümüzdeki yüzyıl hepsini haritadan silme zamanı da giderek yaklaşmaktadır..

 

Dünyamızda Rusya ve Terörist abd-nato savaşı  giderek büyüyecek tüm dünyayı saracaktır..  Rusya rahmanı-insan soyunun, dünya halklarının  kurtuluşunu simgelerken, abd-nato terörizminin baş komutanı ise Peygamberimizin de hadiste belirttiği gibi şu anda terörist israilde gizlenen iblisin ta kendisidir.. Bu iblisin tek hedefi ilk insandan son insana insan soyunu sıfırlayarak yok etmedir..  Birbaşka ifade ile iblis “insan soyu alçaktır ben ona dilediğim oyunu yapar düşürürüm”  savaşını verirken.. İnsan soyu uyanıp kendine yönelmese iblisin zaferi insan soyunu sadece  dünyadan silme ile sınırlı kalmayacak  insanın uzaya açılmasının da önünü keserek insanın diğer boyutlarda varolmasının da önünü keserek  insan için son tuzağını bütün gücü ile döşemektedir..  

 

Gezegenimizdeki tüm din-ırk-devlet.. dünya savaşları yemlerini artık insan soyu yememeli.. Dünyamızda tek bir savaş var insan soyunun bu dünyadan ve öteki dünyalardan sıfırlama ve yok etme savaşı finaline gidiyoruz.. Düşünün uzayda her insana onlarca dünya düşerken.. İblis yaşadığımız dünyada bizi farelere çevirmiş insan soyu birbirini yiyor.. İnsan için bundan daha büyük bir tuzak olur mu..   Din-din adamı kisvesiyle iblisin ağına takılanlara iblisin bozduğu din olgusuna takılmadan tüm insan soyu başkomutan Putinin arkasında saf olmalıdır.. Aksi insan soyu her alanda sıfırlanmaktadır.. Bundan dolayı birkez daha vurgulayalım söylem ve eylemlerinden kimlerin iblisin safında olduğunu rahatlıkla çözersiniz.. İnsanlık iblisi ve iblisin ordularını kıta-kıta ülke-ülke tesbit edip ablukaya almasa insan uygarlığının sonuna geldiğimizi herkes görmelidir..

 

Tüm insanlık bilinç altlarına kadar işlenen ırk-dil-din-izim-mezhep-devlet  yemlerinden biran önce   kendini arındırmalı, beyinlere vurulan zincirleri kırmalı, iblis le insanın savaşına odaklanmalıdır.. aksi çıkş yok, ne bu dünyada nede öteki dünyalarda insan için çıkış kapıları kapanmaktadır..


ETİKETLER : Küresel soykırımcı siyonist sergerdelerin her alanda işgal ettiği dünyamızda bilgi kirliliği üst boyutta. TC gibi sömürge ülkeler dahil dünya medyası 10-15 siyonist soykırımcı küresel aile ve firmanın elinde..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA