TC’Yİ KİMLER YÖNETİYOR, ANADOLU ve MEZOPOTAMYANIN, MISIR’IN..

TC’Yİ KİMLER YÖNETİYOR, ANADOLU ve MEZOPOTAMYANIN, MISIR’IN 200 YILDIR SÜREN DERİN İŞGALİ..
Bu haber 2022-03-12 09:55:35 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

 

TC’Yİ KİMLER YÖNETİYOR, ANADOLU ve MEZOPOTAMYANIN, MISIR’IN 200 YILDIR SÜREN DERİN İŞGALİ..

 

Mısırlı araştırmacı gazeteci Sabir Meshur'un 1800’lerden günümüze siyon-kapitalin nasıl ülkelerimizi ve topraklarımızı nasıl işgal ettiklerini, İslam dünyasında Müslüman halkların sadece askeri olarak değil zihnen, düşünsel olarak nasıl adım-adım köleleştirildiklerini mükemmele yakın bir şekilde işlemiş..

 

Bu videoda Türkü-Ye ile Mısırın, Osmanlı Coğrafyasının siyon-kapital tarafından nasıl işgal edildiğini, nasıl uyduruk  devletçiklere  dönüştürüldüğünü, son 200 yıldır bizleri kimlerin yönettiğini   çarpıcı bir şekilde anlatırken.. Tek eksik milli-manevi değerlerimize dönüş yaparken örneğin Ak Parti gibi siyon-kapital işgali sonlandırma için ortaya çıkan yapılarda hala kriptoların (abd-israil-ab  ve dünya geneli Siyonist-küresel soykırımcı sermayenin yerli temsilcilerinin  içimizdeki gizli temsilcilerinin hala en üst boyutta iktidarı da güttüğünü  ülkemizin siyasi, iktisadi, kültürel.. bu Siyonist çetelerin belirleyici olduğunu ..) dümenin başında olduğuna fazla dokunulmadan AKP biraz öne çıkarılmış..  TC muhalefeti ise Rahmetli Erbakan’ın kurduğu parti başta olmak üzere ayırımsız siyon-kapitalin tek partisine dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

 GEKE SABIRIN BÜTÜN VİDEOLARI 

 

Bu videoda siyon kapitalin işgalini sonlandırmak için harekete geçen gerçek türk çocuklarının Siyonistler ve TC deki  temsilcileri ile nasıl don-kilot mahkemelere çıkarıldıkları, nasıl idam edildikleri, nasıl aşağılandıkları  görseli birçok şeyi anlatmaya yetmektedir.. Yani TC rejmi sahte kurtarıcıları ile 1948 terörist İsrail kurulurken ilk tanıyanlar oldukları  gibi 1949 da ise Haliçteki Osmanlı silah fabrikasını Kurucusu Nuri paşa ve çalışanlarını terörisrail-ingiliz Siyonistleri ile birlikte havaya uçurdular.. Ve ülkelerimizi bu Siyonist sergedeler yönetirken, bizleri 200 yıldır kırarken istisnalar dışında tc siyasetinde bu ölümcül gerçekler sürekli halktan gizlenir..

 

Türki-Ye gerçeği ülkemizin 200 yıllık derin işgalinin, ülkemizin Rahmetli Erbakan’ın da belirttiği gibi Siyonist Yahudiler tarafından kurde-türke bir hapishaneye çevrildiğini.. bir sömürge olduğu gerçeğidir.. AKP bu derin işgali sonlandırmada önemli bir başlangıç yaptı ama hala akp nin içi tepesi ve devlet yabancı ve yerli ayakları ile bu kriptoların kontrolunde..

 

Bu videoda bir diğer eksik ise Osmanlı  rum-ermeni nüfusunun da Müslüman nüfus gibi soykırım cenderesine alındığı gerçeğinin bilincinde değil, yada dokunulmamış..

 

Kurd-Turk-Arap cocuklar devlete sızmış  siyonist kriptoları ve onlara uşaklık yapanları  çözüp ekarte etmedikçe, Anadolu-Mezopotamya’yı, Filistin-Mısır dan Afganistan Pakistan’a Topraklarımızı ülkelerimizi  işgal eden yer altı üstü madenlerimizi topraklarımızı ülkelerimizi ele geçiren Siyonist-kapitalist sermayeyi yerli yabancı ayakları  ile hesaba çekip yüzyıllardır bizlerden gasp ettikleri her şeyi geri almadıkça.. Bizler köle olmaya onlar efendi olmaya devam edecek..

 

TC DERİN İŞGALİ, TCYİ KİMLER YÖNETİYOR

VİDEOSU İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYINIZ..  

 https://www.youtube.com/watch?v=r7irDUlZ_ZE

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

 

ETİKETLER : TC’Yİ KİMLER YÖNETİYOR ANADOLU ve MEZOPOTAMYANIN MISIR’IN 200 YILDIR SÜREN DERİN İŞGALİ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA