Iğdır'dan DAİB Başkan Adayı Osman Bahar'a Tam Destek

DAİB Başkan Adayı Osman Bahar,’a desdek olmak amacıyla, Odalar Birliği Başkanı Özer Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kmtepe, Iğdır Şoförler Odası Başkanı Burkay Sinay, Esnaf Sanatkârlar Odası başkanı Atakan Demirci, Iğdır Ticaret Odası Temsilen Meclis Üyesi Uğur Artantaş, Esnaf Kefalet Kooperatif Müdürü Ercüment Güngören, ihracatçı iş insanları Yusuf Aktaş, Serhat Bakkıran, Mahmut Bahar, katılarak destek verdi
Bu haber 2022-03-09 07:50:02 eklenmiş ve 490 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Merkezi Erzurum’da bulunan ve doğuda 17 ilin bağlı olduğu kısa adı (DAİB) Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkan Adayı iş insanı Osman Bahar, Oda başkanları, yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

 Pella Cafede yapılan toplantıya, Önümüzdeki ay seçimi yapılacak olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Osman Bahar,’a desdek olmak amacıyla, Odalar Birliği Başkanı Özer Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kmtepe, Iğdır Şoförler Odası Başkanı Burkay Sinay, Esnaf Sanatkârlar Odası başkanı Atakan Demirci, Iğdır Ticaret Odası Temsilen Meclis Üyesi Uğur Artantaş, Esnaf Kefalet Kooperatif Müdürü Ercüment Güngören,  ihracatçı iş insanları Yusuf Aktaş, Serhat Bakkıran, Mahmut Bahar,  katılarak destek verdi. 

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Osman Bahar ziyarette yaptığı açıklamada; “İhracatçı esnafımızın birliği olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğine bir önceki dönemde aday olmuştum. Çok az bir farkla kaybettim. Yeni bir seçim dönemine girmiş bulunmaktayız. İllerimizin tamamın birden fazla ziyaret ettim. Her bir üyemiz ile bire bir iletişim kurdum ve göreve geldiğimiz takdirde yapacaklarımızı sıraladım. İş insanı üyelerimizin gösterdiği ilgi alakaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi daha iyi yapacağımı düşündüğüm için yola çıkmış durumdayım. Memleketim Iğdır’da halkımızın gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Bu bir yarıştır. Elbette her birimizin bir fikri, öngörüsü vardır. Zengezur koridoru ve Ermenistan kapısının açılması ile birlikte Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin önemi daha da artacaktır. Bölgemizde ve illerimizde ihracatçılarımızın sorunlarına vakıf olduğumuz için başarılı hizmetler vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Seçim gününe kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. İnşallah Allah nasip ederse seçildiğimiz takdirde halkımızın hizmetinde olacağız. Ortadoğu ve Kafkaslarda ihracatın artırılması için çalışacağız.” Dedi.

Toplantı soru ve cevap şeklinde son buldu.

ETİKETLER :
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA