HOC-FED 8 MART DÜNYA EMEKCİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI..

Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü her yıl olduğu gibi bu yılda kutladı..
Bu haber 2022-03-08 06:45:07 eklenmiş ve 378 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED 8 MART DÜNYA EMEKCİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI..

 

Bölgemizin ilk kurulan federasyonlarından, STK bağlamında da en önemli  STK özelliklerine sahip  olan Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü her yıl olduğu gibi bu yılda kutladı..

 

Buradaki etkinliğe katılanlar bölge yiyecek içecek kültürü açısından zengin bir menü ile karşılandılar. Hocvanlı Kadınların mübarek ellerinde binbir maharet var. Yaptıkarı yemeklerin tadı damağınızda ömür boyu kaldığı gibi bu tat ve lezzeti, bu zengin ikramı başka bir STK’da görmenin imkanı yok..

 

Kate, bişi, mafiş, cecil peynir, doreqa şin, kısır ve ev yapımı helvalarla .. doğal yiyecek içecekle adeta midemiz bayram etti.. 

 

Hoc-Fed 8Mart Foto Galeri..

 

Etkinlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününün tarihcesi, anlam ve önemi, ülkemizde kadının durumu,kadına şiddet konuları işlendi..

 

Hoc-Fed’de anaların ikram ettiği,insanlığın Medeniyet beşiği  Mezopotamya’nın üstün kültürünün, insanlık tarihi kadar eski olan bin yılların tat ve lezzetleri ile bulustuğunuz gibi, bu yiyecekler hem sağlığınıza sağlık, hemde icinde barındırdığı manevi atmosfer nedeniyle rejimlerin faşist ulus devletin bünyelerinize zerk ettiği tüm faşizan duygu ve düşünceleri yok ederek sizi ırk-dil-din-mezhep üstü bir atmosfere çekerek insana ait üstün özelliklerinizi görmenizi de sağlamaktadır.. Hoc-Fed’de ikram edilen Kate, bişi, mafiş, cecil peynir, doreqa şin, kısır ve ev yapımı helvalarla .. doğal yiyecek içecekle muhakkak tanışın; faşizan ulus devletin bünyelerinize zerk ettiği maddi-manevi hastalıklardan kurtulun..

 

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (HOC-FED) da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü her yıl olduğu gibi bu yılda kutladı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA