KÜCÜKÇEKMECE GELECEK PARTİSİ STK’LARLA KAHVALTIDA BULUŞTU..

Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı, kahvaltılı bir programla STK-Siyasi Parti, Kanaat önderleri ve iş dünyasını ile buluştu..
Bu haber 2022-03-07 18:51:36 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

 

KÜCÜKÇEKMECE GELECEK PARTİSİ STK’LARLA  KAHVALTIDA BULUŞTU..

 

Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı Genel başkan Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Sn. Av. İsa Mesih Şahin’in de katıldığı kahvaltılı bir programla STK-Siyasi Parti, Kanaat önderleri ve iş dünyasını ile buluştu..

 

2020 Yılında kurulan Küçükçekmece  Küçükçemece  Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı kısa zamanda büyük bir mesafe kayd ederek ilçenin en aktif çan siyasi partisi haline geldi..

 

Hemşerilerimizden Kemal Can’ın ilçe başkanı olduğu Küçükçekmece’de, federasyonlar başta olmak üzere bölge STK’larımızda üstlendiği aktif görevleri ile öne Çıkan şeref Caferoğlu ise Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe Örgütünün hem teşkilat başkanı, hem de başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir..

 

Etkinliğe, Esenyurt Avcılar, Beykoz gibi ilçelerden.. Bölge derneklerimizden etkinliğe Arda-Fed üyesi Baştokluköyü Derneği Başkanı Yıldıray Köksoy, Hoc-Fed Üyesi Derneği Başkanı Erkan Deli, Hoc-Fed Sıxırpet-Bebereg YK üyesi Ercan Öztürk, Doğu Medya genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit.. başta olmak üzere  Ardahan-Kars-Iğdırdan da birçok dernek ve dernek başkanı da kahvaltıya katıldılar..

Küçükçekmece belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP İlçe Başkanı Turgay Özcan, belediye meclis üyeleri, belediye organizasyon ekibi, Küçükçekmece Mahalle Muhtarları’ Küçükçekmece STK başkanları’ Küçükçekmece Spor kulüpleri başkanları yöneticileri, kanaat önderleri, yerel basının yanı sıra Küçükçekmece İş Dünyasından ve Gelecek Partisi Üyeleri’nin yoğun katılım sağladığı programa vatandaşlardan da  yoğun bir ilgi ve katılım oldu.

 

Programda parti üyesi Yavuz Selim Koç sunuculuk yaparken, açılış konuşmasını Gelecek Partisi Küçükçekmece İlçe başkanı Kemal Can, İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve  Gelecek Partisi Genel Başkası Sayın. Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu yaptılar..

 

Konuşmalarda, ülkemizin güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişinden ülkemizin cahil ellerde yanlış yönetilen bir iktidar politikası ile her alanda nasıl dibi boyladığına vurgu yapıldı.  Davutoğlu partimiz öncülüğünde Gelecek umudu dalga dalga büyüyor ve giderek tüm ülkeyi sararıyor..

 

Kahvaltılı programın ardından Davutoğlu ve beraberindekiler Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe binasına geçtiler.

 

Programda , kim ne dedi, kimler katıldı, bütün detaylar için videoya bakınız..

 

Gelecek Partisi Küçükçekmece ilçe teşkilatı kahvaltı programı video

 

 

Gelecek Partisi Küçükçekmece ilçe teşkilatı kahvaltı programı video

 

 

ETİKETLER : Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı kahvaltılı bir programla STK-Siyasi Parti Kanaat önderleri ve iş dünyasını ile buluştu..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA