TÜRKMEN, DOĞU-GÜNEYDOĞU KANAAT ÖNDERLERİNİ AĞIRLADI..

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Valide Sultan Vapurunda Doğu-Güney Doğu kanaat önderleri ve STK başkanlarını ağırladı..
Bu haber 2022-02-26 21:51:46 eklenmiş ve 296 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKMEN, DOĞU-GÜNEYDOĞU KANAAT ÖNDERLERİNİ AĞIRLADI..

 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,   Valide Sultan Vapurunda Doğu-Güney Doğu kanaat önderleri ve STK başkanlarını ağırladı..

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE’nin de katıldığı etkinlikte 2023 yılına STK’lkarla birlikte daha güçlü bir iktidar olarak girmeye, daha güçlü bir, hür müreffeh bir  Türkiyenin  Ak parti ile mümkün olacağına vurgu yapıldı.

Kürt kelimesinin birkez bile telefuz edilmediği toplantıda Doğu –Güneydoğu kanaat önderleri ve STK’larla toplantı, Kürt Kanaat Önderleri ile toplantı olarak bize ulaşırken.. İçerik olarak sönük kalması hayal kırklığına neden oldu..

 

KURDİ STK’LAR AKPARTİNİN HALETİ RUHİYESİNDEN ÜZÜNTÜ DUYDUKLARINI İFADE ETTİLER..

 

Kürtleri soykırıma uğratan kemalist zihniyetin kalesi  CHP vb. siyon-kapital truva atları demokrasi, kurd sorunu vs dendiğinde aslan kesilirken.. STK’ları ele geçirip ataturuk golge oyunları ile 2023 sonrası hala ülkemizi dizayn için sferber polmuşlarken.. Sistemi değiştirme iddiası ,ile yola çıkan akp nin, içerden dışarıdan chp zihniyeti ile esir alınmış. MHP nin, CHP nin  iç-dış kripto ajanların ve siyonistlerin esir aldığı Ak Parti hem devrimci ruhundan, hemde kitlelere güven vermekten hızla uzaklaşıyor.

Kürt kelimesinin birkez bile telefuz edilmediği toplantıda, Toplantıya katılan Kurd kanaat önderleri kendini inkar eden, kendini bitiren bir AK Parti profilinin kendilerini üzdüklerini belirttiler.. 

Derin siyonist oyunlarla, içerden MHP zihniyeti, dışardan CHP zihniyeti ile Ak Parti ikili bir kıskaca alınarak bitirilmektedir. Ak Parti bu korkaklık ve bu politikayla bırakın iktidar olmayı, 3. Parti olmaya doğru gidiyor  görüşünü dile getirdiler..

 

AK Parti STK’larla iletişim kurmada da körleşti..

 

AK Partinin hakim olduğu İstanbul ilçerlerindeki eğlence, tanıtım programlarına bakın  istisnalar dışında kurdi müzik göremesiniz, Kurdi STK’larla istişare toplantısı, bu alanda uzmanlarla iletişim  akıllarından bile geçmez. .. Ama CHP ve türedi muhalefet bakın kurd olma yarışına girmişler. Yüzyıldır vatandaşı soykırıma uğratan bu rejmi şirin göstermek, 2023 sonrasına kemalist putçuluğu taşımak için takla üstünakla atıyorlar..  Özetle ak parti kurd sorununda bunlardan çok önlerde ve öncü olduğu halde ortaya koyduğu icraatları ve tutumu ile sürekli kendi ayağına ateş ederek yıkılmaktadır. İçerden mhp, dışarıdan chp kurdler içinde ak partiyi sfırlıyorlar..

 

 

haber fotolari 


 

 

ETİKETLER : Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Valide Sultan Vapurunda Doğu-Güney Doğu kanaat önderleri ve STK başkanlarını ağırladı..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA