FEHİMDAR ÖZDEMİR, TÖRENLE GELECEK PARTİSİ ÜYESİ OLDU..

İş-Siyaset STK alanlarında aktif kişiliği ile tanıdığımız hemşerimiz Fehimdar Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da hazır bulunduğu bir törenle Gelecek Partisi üyesi oldu..
Bu haber 2022-02-26 21:43:46 eklenmiş ve 2074 kez görüntülenmiştir.

 

FEHİMDAR ÖZDEMİR TÖRENLE GELECEK PARTİSİ ÜYESİ OLDU..


 

İş-Siyaset STK alanlarında aktif kişiliği ile tanıdığımız hemşerimiz  Fehimdar Özdemir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlunun da  KATILDIĞI bir törenle Gelecek Partisi üyesi oldu.. 

 

Özdemir, düzenlen törende genel başkan Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Teşkilat Başkanı Dr. Selim  Temurci başta olmak üzere tüm parti teşkilatı ve Sancaktepe Gelecek Partisi başkan ve yönetimine teşekkür ederek, Gelecek Partisinin donanımlı kadroları ile ülkemize daha iyi hizmet vereceğimize inandığımız gibi, ülkemize hizmet için üzerimize ne düşüyorsa laiki ile yerine getireceklerini ifade ettiler.. 

 

ÖZDEMİR, ŞUBAT AYININ BAŞINDA SANACAKTEPE GELECEK PARTİSİNE ZİYARETTE BULUNUMUŞTU..

 

2019 Seçimlerinde Sancaktepe Sarıgazi merkez mahalle Muhtar adaylığı ile öne çıkan, Ardahanın bir çok STK ‘sında üye YK üyelikleri ile öne çıkan Fehimdar Özdemir Gelecek Partisine üye oldu.

 

Özdemir, Sancaktepe Gelecek Partisi ziyaretlerinde ilçe başkanı Mustafa Karlı, teşkilatlanmadan sorumlu başkan Ahmet Yıldız ve diğer YK üyeleri tarafdından sıcak bir şekilde karşılanmış ve Gelecek partisine üye olması teklşlifinde bulunulmuştu..

 

Özdemir, teşkilat başkanı Ahmet Yıldızla olan dostluk ve arkadaşlıklarınında Gelecek partisine üyelik kararı alınmasında etkili olduğunu belirterek, ülkemizdeki mevcut siyasal partilere baktığımızda kadroları ile bilge başkan Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi giderek ülkemizde öne çıkan bir parti olmaya başladı..

 

Özdemir, gelinen sürecte Ak partinin ülkeye  katkı yerine zarar veren politikalr içine girdiğini, partiler gibi STK ların çoğunun da çürüdüğünü beni pazarda görsünler mantığı ile halk kitleleri ile oynadıklarını ifade ettiler..

 

Sancaktepe de Ardahan İl Derneği var kongre yapıyor, kongreden en son Sancaktepede yaşayan Ardahanlıların haberi oluyor. Halkın üyenin içinde oplmadığı bir dernek, adeta gizli yapılan bir kongre ile nasıl kendi kendisini seçtiren barış karahan nasıl Ardahanlıların başkanı oluyor .

Siyaset ve STK alanındaki gerilemelerin gelecek partisi gibi donanımlı ülke sorunlarına vakıf bir parti ile aşılacağına inadığımızdan üye oluyorum dediler..


 

HABER FOTO GALERİ-1

 

 

HABER FOTO GALERİ-2

 

 

Teşkilatlamdan sorumlu başkan Ahmet Yıldız yaptığı açıklamda,  iktidar-muhalefetiyle türkiye siyasetinin büyük bir çürüme yaşadığını ülkemizin ağır sorunlarına çözüm üretmekten uzak olduklarını, geniş halk kitlelerinin Gelecek  Partisini büyük bir umut olarak gördüklerini, genel başkanımızın da belirttiği gibi sistemden tüm kurumlara ülkemizi çağın en ileri dempokrasisine ve ülkesine dönüşitürmek için yola çıktıklarını ifade ettiler..

 

Yıldız, sağ-sol, ırk-din farketmez vatandaşın Gelecek partisine akmaya başladığını bu anlamda partiler içinde  giderek üye başvurularının en çok yapıldığı parti olmaya başladık..

 

 

İlçe başkanı Mustafa Karlı STK’larla olan yoğun programından dolayı Özdemiri tebrik edip çıkarken.. STK ve Muhatarlarla da en çok toplantı yapan bir parti olarak gelecek partisi öne çıkmaya başladı..

 

ETİKETLER : FEHİMDAR ÖZDEMİR TÖRENLE GELECEK PARTİSİ ÜYESİ OLDU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA