Başkan Cantürk Alagöz Basınla Biraraya Geldi

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Sanayi sitesinde bulunan sosyal tesisler hakkında bilgi verdi. Basınla birlikte sosyal tesislerde gezi ve incelemelerde bulundu
Bu haber 2022-02-26 16:56:21 eklenmiş ve 446 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ve futbolcular, kulübe ait sosyal tesislerinde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Sanayi sitesinde bulunan sosyal tesisler hakkında bilgi verdi. Basınla birlikte sosyal tesislerde gezi ve incelemelerde bulundu.

Alagöz, Bitirilen tesisin Iğdır için sporcular için büyük bir yatırım olduğunu belirterek tesisin 5 Yıldızlı otel konforunda yapıldığını belirtti.

Başkan Alagöz, Alagöz Holding Iğdırspor, olarak sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Kısa bir sürede büyük bir hedeflere doğru ilerliyoruz.

Kısa sürede önemli bir takım kurduk. Önemli bir futbolcu grubu ile çalışıyoruz. Bununla beraber bir altyapı çalışmamız var. Geleceğin futbolcularını yetiştiriyoruz. Hedefimiz şampiyonluk inşallah. Biz elimizden geleni yaptık artık söz futbolcularımızda. Bundan sonra futbolcularımız ellerinden geleni yapacaklar. Hedefimiz ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde kalmak, ligin sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemek” dedi.

Başkanı Alagöz,  “Bildiğiniz üzere sene başında 3. lige çıkmamız nedeniyle iddialı bir kadro kurduk. Devre arasında da yaptığımız rötuşlarla şu anda şampiyonluğu en iddialı takımlarından biri haline geldik. Iğdırspor benim şahsımın takımı değildir. Iğdırspor, Iğdır’ın takımıdır. Herkesi bu takıma destek olmaya davet ediyorum. Oyuncularımız takımın başarısı için ter döküyorlar. Biz de elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz. İnşallah sene sonunda şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Alagöz Holding Iğdır spor, teknik direktör Bayram Toysal, “Iğdır FK. Bünyesi altında çalıştığım için mutluyum.  Futbolcularımla beraber çok çalışarak mutlu sona ulaşacağımıza eminim. Zorlu bir müsabaka dönemine girdik sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Başkanımız Cantürk Alagöz, takım ve şehir için birçok fedakârlıkta bulundu. Bu yapılanların karşılığını vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” Hedefimiz şampiyon olmaktır. Dedi.

Futbolcularda, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünde oynamaktan gurur duyuyoruz. Biz bir aile olduk. Hedefimiz şampiyonluk bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Taraftarların gösterdikleri ilgi için, verdikleri büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Taraftar olarak bizleri yalnız bırakmadılar. Onların tezahüratlarıyla daha da motive oluyoruz. İnşallah hep beraber şampiyonluk sevincini de yaşarız. Dediler.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Teknik heyet ve sporcular basının sorularını cevapladı.

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA