RUSYA UKRAYNA SAVAŞI- PERDE ARKASI..

Rusya –Ukrayna Savaşı, Zelenskiler kaçacak delik arayacaklar..
Bu haber 2022-02-26 06:42:34 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI- PERDE ARKASI..

 

Rusya –Ukrayna Savaşı, Zelenskiler kaçacak delik arayacaklar.. 

 

Rusya –Ukrayna Savaşı, Çarlığın yıkımın akabinde siyonizimle-nazizimle, faşizimle işgal edilen Çarlığın aslına dönüş savaşıdır. Ukrayna diye bir devlet yoktur. Ukrayna Rusyanın stratejik ufak bir ilidir. Çarlığın doğuş coğrafyasıdır..

 

Son 200 yıldır Siyonizim, Amerika, Afrika, Ortadoğu, Asyanın birçok ülkesini, ülkelerini  Kapitalizimle işgal ederken, devasa Rusya coğtrafyasını da Kominizimle işgal edip  Osmanlı gibi dünyanın çok önemli bir denge gücü olan çarlığı yıkıma uğratmıştı.. Bu gerçeği bilmeyen gariban Kenddey Amerikada dünyayı işgal eden siyonist çeteyi gördüğünde  kominist soslu sovyet rejmine bu tehlikeyi bildiriyordu. Kapital-kominin aynı patronun oyuncaklarını olduğunu tam öğrenmeden suikaste uğradı.. Ama günümüzde amerika halkı ülkelrini işgal eden bu derin siyonist çeteyi dünyadaki ayakları ile çözmeye ve ablukaya almaya başladı..

 

Kominist soslu  yıkımın akabinde Russian halklar soykırıma uğratılırken.. TC gibi uydu-uyduruk devletlerde sahte kurtaıcılarla sahte bir türk ırkı, russian coğrafyada  Azeri ırkı gibi sahte ırklar, azeriya-ermenia gibi Kurdistana Sor üzerine kurdurulan  uydk Ermenistan gibi sahte uyduruk mafya –çete devletçikleri tüm Rusya Coğrafyasına yayıldığı gibi..

 

Rusyanın birer vilayetleri olan Ukrayna gibi Stratejik coğrafyalar TC-İran gibi uyduruk rejimlerde olduğu gibi Zelenski gibi neo nazilerle, siyonist yahudilerle derinden işgal edilmeye başlandı.. Osmanlının yıkılışının akabinde nasıl Mezopotamyada terörist israili inşa edip, Filistinden Afganistana halklar parça-parça edildiyse müslüman görünümlü siyonistler başa geçirilip sahte kurtarıcı edebiyatları put ve totemlerle nasıl dizayn ediliyorsak.. bu oyunlar, atomizasyon parçalama daha şidetli bir şekilde dünyanın en büyük siyonist terör örgütlerinden biri olan Nato tarafından günümüzde Rusya Coğrafyasına dayatılmış bulunmaktadır..Yani savaşın ana nedeni siyonist terör,izmin rusya ve russian halkları yutmaya çalışmasıdır.. 

 

Zelenskiler, Russian nüfusa ve halklara biyolojik, gıda-genom.. Akla gelebilecek hertür derin soykırım saldırılarını hayata geçirmekle yetinmediler.. Binbir oyunla başına geçtikleri Ukrayna gibi coğrafyaların siyonizmin truva atı terörist israilin nasıl bir arka bahçesi yaparız kafasıyla terörist natoun işgali için hertür ortamı da ustaca hazırlamaya başladılar..

 

Buradan Rusyanın bir diğer toprak parçası Kazakistana baktığımızda Nazarbeyev, Tokayev vb. siyonist-yahudi aileleri, siyonistlerin arkabahçesi halkları soykırıma ve yıkıma uğratmak isteyen siyonistlerin suyun başını tuttuğunu görmekteyiz..

 

GEZEGEN ÇAPINDA ZELENSKİLER KAÇACAK DELİK ARAYACAKLAR..

 

Dünyamızı babalrının çiftliği saneden dünya halklarına hertür soykırım operasyonunu dayatan siyonizim-nazizim-faşizimle dünyamızı işgal eden küresel çete dünya halkları tarafından dünya genelinde deşifre edilmeye başlandılar..

Bunlar zelenskilerin iyi günleri, amerikadan israile, çürümüş avrupaya  uyduruk tc iran rejimlerine dünyadaki tüm faşist ulus devletler ve kapitalizmin çöküşüne bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıla hep birlikte şahit olacağız..

İnsanlık bin yıllar geriye giderek küresel soysuz-hırsız soykırımcı aile ve firmalardan gasp edilen tüm dünyayı-soykırımlşarın hesabını soracaktır.. Dünyayı babalrının çiftliğine çevirip insan ve canlı yaşamla oynayanları hesaba çekip damgalayacaktır..

Bundan dolayı abd nin siyonistlerin nato vb. oyunları tutmayacak dünya genelinde kapitalizim-kominizim tüm izimlerle faşist ulus devlet gezegenimizi terki selat eyleyecektir.. Osmanlı hazinelerinden Çarın kehribar odasına kıtalardan aşırılan tüm hazineler siyonist şatolardan alınarak gerçek sahiplerine teslim edileceği gibi gezegenimizdeki tüm siyonist şatolarda yerle bir edilecek..

 

ÇAPULCU ORDULARI İKİ YÜZYILDIR RUSYA'YA ÇÖKTÜLER.. 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.. 

 

 

Aralarında sahte türk ırkı kılığına bürünen tc deki siyonistler de dahil olmak üzere abd-ab-terörist ,israil tüm çapulcu orduları rusyayı rusları yemek için 200 yıldır rusya ve rusian halkları sararak yemeye yutmaya tarihten silmeye çalışıyorlar.. Rusya ve Ruslarda düşürülürse tüm dünya düşürülecek insan soyu sıfırlanacaktır.. 

ETİKETLER : RUSYA UKRAYNA SAVAŞI- PERDE ARKASI..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA