RUSYA UKRAYNA KRİZİNİ DEĞERLENDİREN BAŞ, NATO BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..

RUSYA UKRAYNA KRİZİNİ DEĞERLENDİREN BAŞ, NATO BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..
Bu haber 2022-02-23 08:00:22 eklenmiş ve 351 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA UKRAYNA KRİZİNİ DEĞERLENDİREN BAŞ, NATO DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..

 

Nihayet Türkü-Ye sömürgesinde elkaldır indir ağaçkanlarına dönüşen komedi milletvekilleri içinde doğruyu haykıran bir vekil çıktı..  Rusya-Ukrayna gerilimini değerlendiren TİP Genel Başkanı Erkan Baş: NATO bir terör örgütüdür, bu örgüt patronları küresel soykırımcılar şimdi insan soyunu sıfırlamak ve düşürmek için bütün güçleri ile Rusyayı ablukaya aldular..

 

Bas TC kurulduğundan beri siayasal yapıları iktidar ve muhalefeti ile kurumları ile nato vb küresel terör kurumlarının güdümünde bir sömürgedir. Bu küresel terörö organizasyonları çini-maçini, abd -israili ve çürümüş avrupa rejimleri ile insanlığa karşı büyük bir saldırıya geçtiler.. 

 

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimi değerlendirerek, "Değerli yurttaşlar, NATO bir terör örgütüdür. NATO’nun varlığı dünya barışına, dünya halklarına dönük bir tehlikedir ve bugün bu kendisini çok daha açık biçimde göstermektedir” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Ukrayna krizine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazete Duvar'ın haberine göre Baş, “Bizim tarafımız halkların kardeşliğidir, bizim tarafımız barıştır. Bizim tarafımız açık ve net bir biçimde emperyalizme karşı mücadele tarafıdır” dedi.

Suriye krizini hatırlatan Baş, partisinin İstanbul il örgütünde yaptığı açıklamada, “İktidarın çıkarları uğruna yeni maceralara sürüklenmesine izin vermeyeceğimizi de vurgulamak istiyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

'NATO’yu, Ukrayna’dan elini çekmeye çağırıyoruz'

 

Bölgede “savaş naralarının” yükseldiğini, Türkiye’nin silahların, bombaların, tankların gölgesinde bir gündemde yaşamak durumunda olduğunu söyleyen Baş, “Sözlerimize başlarken Orta ve Doğu Avrupa’yı bir cephaneliğe çeviren emperyalist bir suç örgütü olarak değerlendirdiğimiz NATO’yu, Ukrayna’dan elini çekmeye çağırıyoruz. Bütün bu tartışmaların başlangıç noktası, sözde Sovyet tehdidine, sözde sosyalizm tehdidine karşı kurulduğunu ilan eden, bu amaçla faaliyet sürdürdüğü yalanıyla var olan NATO’nun bu sözde tehdit bile ortadan kalkmasına rağmen yıllardır faaliyetlerini üstelik genişleyerek daha büyük tehditler yayarak sürdürmeye başlamasına işaret ediyoruz” dedi.

ETİKETLER : RUSYA UKRAYNA KRİZİNİ DEĞERLENDİREN BAŞ NATO BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA