ÇILDIR ESKİ BLD. BSK. ve BİRÇOK HEMŞERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..

Çıldır Eski Bld Bşk Ercan Şirin, Panig Eski Muhtarı Hikmet Yıldızın ablası Reyzan Yıldız, Kerem Demirin Kızı Merdem Şakulu, birçok hemşerimizi hakka uğurladık..
Bu haber 2022-02-18 09:58:03 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

 

Çıldır Eski Bld Bşk Ercan Şirin, Panig Eski Muhtarı Hikmet Yıldızın ablası Reyzan Yıldız, Kerem Demirin Kızı Merdem Şakulu hakka uğurladık.. 

 

Çıldır Eski Belediye Başkanı Ercan Şirin Toprağa Verildi.

 

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 1984-2004 yılları arasında dört dönem CHP'den Belediye Başkanlığı yapan Ercan Şirin’in vefatı nedeniyle Çıldır Belediye Binası önünde resmi tören düzenlendi.

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 1984-2004 yılları arasında dört dönem CHP'den Belediye Başkanlığı yapan Ercan Şirin’in vefatı nedeniyle Çıldır Belediye Binası önünde resmi tören düzenlendi.

 

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu yaptığı konuştu, “Saygıdeğer Ercan Başkanımızı yad ediyoruz. Yaptıkları yapacaklarımızın teminatıdır. İlçemiz için yaptıkları her zaman saygıyla, onurla, gururla bahsedeceğimiz, gittiği yoldan ışık alacağımız, bütün zararı kendisine veren Ercan abimize çıktığı bu yolculukta Allah rahmet eylesin. Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarına, Çıldır Belediyemize ve ailesine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun” dedi.

 

Merhum Belediye Başkanı Ercan Şirin’in cenazesi ikindi namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

 RAZYAN YILDIZ VEFAT FOTO GALERİ..  

 

 

PANİG ESKİ MUHTARLARINDAN HİKMET YILDIZIN ABLASI RAZYAN YILDIZ VEFAT ETDİ..

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bu hafta hakka yürüyen hemşerilerimzden biride Panig Begler Ailesinden, eski Panig Muhtarı Hikmet Yıldızın Ablası, Tarihi Ali Baba gibi Turizm Hizmet Sektörünün önde gelen mekanlarını işleten, Turizm Hizmet Sektörünün önde gelen temsilcilerinden iş dünyamızın genç temsilcilerinden Kenan Yıldız’ın da neneleri olan Razyan Yıldız vefat etdi.

Cenazesi Ortaçeşme camiinde kılınan namazın ardından Şahinkaya Mezarlığına defin edildi..  Cenazeye İş, STK, siyasi parti temsilcilerinden yoğun bir katılım oldu.

 

Hikmet Yıldız Osmanlı Döneminde Sancakbeyliği olan Hoçwan (Ardahan) sancakbeyi İzzet Beyin torunu..  Aile olarak Serhadın en köklü ailerinden biri.. 

 

GENÇ YAŞTA VEFATI İLE MERDEM ŞAKUL YÜREKLERİ DAĞLADI.. 

Bir siyah beyaz 2 kişi görseli olabilir

Hemşeri camiamızın bu hafta yaşdığı en büyük acılardan biride Deri,kunduradan emekli hemşerimiz Kerem Yıldızın kızı, Panig Derneği Kurucu Başkanı, Kemal Demirin Baldızı, Merdem Şakul un vefatı oldu..

 

Beykozun tanınan simalarından, kanaat önderlerinden Deri Kundura Fabrikasından emekli olan Kerem Demirin Kızı Merdem Şakul'un genç yaşta hakka yürümesi heşerilerimizi yasa boğdu. Şakul Panig derneği Kurucu Başkanı kemal Demirin baldızı, Pnaig Derneği YK sından birçok yöneticininde akrabasıydı. Genç yaşta vefatı herkesi üzüntüye boğdu..  Cenazesi, Beykoz Merkez Camii ikindi namazına müteakiben şahinkaya mezarlığına defin edildi.

 

MERDEM ŞAKUL CERNAZE FOTO GALERİ. 

 

İstanbul Beykozdaki  Cenazelerde Dernek Merkezini Beykoza taşıyan Panig Derneği  Başkan Ve Yöneticileri hazırlıklardan karsilamaya al sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirirken..

Beykoz Ardahanlılar Derneği ise hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil etmek için medya ve saoyal medyada üstüne düşeni  laiki ile yerine getirirken.., derneğin yönetim kurul üyeleri cenazelere katılım başta olmak üzere hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olurken,  yk üyesi Y.Yasin Sit de Doğu Medya ile İstanbul geneli ve bölgede hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerini acılarını ve sevinçlerini, etkinliklerini sizlere taşımaktadır..

Yakın zamanda vefaen tüm hemserilerimzie Allahtan rahmet, akraba ve yakınları başta olmak üzere tüm hemşeri camiamıza başsağlığı  diliyoruz..

 

ETİKETLER : Çıldır Eski Bld Bşk Ercan Şirin Panig Eski Muhtarı Hikmet Yıldızın ablası Reyzan Yıldız Kerem Demirin Kızı Merdem Şakulu hakka uğurladık..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA