ARDA-DER KURUCU BAŞKANI ALAATTİN KİLİC’İN ANNELERİ VEFAT ETDİ..

ARDA-DER KURUCU BAŞKANI ALAATTİN KİLİC’İN ANNELERİ VEFAT ETDİ..
Bu haber 2022-02-15 05:55:29 eklenmiş ve 445 kez görüntülenmiştir.

 

ARDA-DER  KURUCU BAŞKANI ALAATTİN KİLİC’İN ANNELERİ VEFAT ETDİ..

 

Merkezi Beykoz’da bulunan, kapsam alanı ile tüm İstanbulu kapsayan Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği (ARDA-DER) kurucu başkanı Alattin Kılıc’ın anneleri Naciye Kılıç hakkın rahmetine kavuştu..

Beykoz merkez Camiinde kılnan  ikindi namazının ardından cenaze Şahinkaya mezarlığına defin edildi..

Yüzlerce hemşerimiz, Beykozlular, iş-STK-Siyaset dünyasından yüzlerce insan  merkez cammi önünde Allattin Kılıç, Topçu Kılıç başta olmak üzere Kılıç ailesine başsağlığı dilediler, acılarını paylaştılar..

 

 HABER FOTO GALERİ..

 

Alattin kIlıç Kimdir..

Alattin Kılıç, 90’lı yıllardan beri Ardahan Dernekçiliği başta omak üzere STK alanında en faal hemşerilerimizden biri.  90’lı yıllarda Ardahan Dernekler Federasyonunun kurulmasının fikir babalarından, bu alanda yapılan toplantı ve etkinlikleri bölgemizin STK yayını Doğu Medya ile birlikte hayata geçirmeye çalışan ve planlayan  ilk aktörlerden biri. Beykoz ve bölgemiz sivil toplum örgütlerinn birçoğunda üye-yk üyeliği gibi görevleri de ifa eden Kılıç, işçi sendikları sendikalar gibi ulusal, Tarihin en büyük nükleer felaketlerinden Çernobil ile aynı tarihlerde kurulan, Ermenistan (Kurdistana Sor)  ve Serhat nüfusunu tarihten silmek için küresel kapitalist-kominist siyon aklın birlikte inşaa ettiği, bir başka ifade ile günümüzde covid-19 virüsü ile insanlığa saldırıya geçen, insan soyunu sıfırlamaya çalışan küresel soykırımcı sergerdelerin, firmaların   1977’de coğrafyamıza döşedikleri nükleer bomba Metasamor, Iğdır’a 16 kilometre uzaklıkta. Kılıç,  Ermenistan Metsamor Nükleer Santrali’ne karşı kurulan uluslararası Nükleer Karşıtı Plsatform – NKP gibi ulusal ve küresel bir çok STK da ifa ettiği YK üyelikleri ile, görevleri ile de  STK’larda öne çıkan faal bir hemşerimiz..

Kurdistana Sor, Kafkaslar, Doğu Anadolu Nüfusunu tarihten silmek için küresel soytarıların Ortadoğu-Önasyaya döşedikleri Nükleer Bomba . Metasamor..

Tüm Detayları Göçrmek İçin Tıklayınız..

 

 

 

ETİKETLER : ARDA-DER KURUCU BAŞKANI ALAATTİN KİLİC’İN ANNELERİ VEFAT ETDİ..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA