SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU ANADOLU YAKASINI SALLADI..

SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU ANADOLU YAKASINI SALLADI..
Bu haber 2022-02-14 10:23:24 eklenmiş ve 353 kez görüntülenmiştir.

 

SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU ANADOLU YAKASINI SALLADI..

 

Sancaktepe-Sultanbeyli ilçesinde İçinde Kars-Ardahan-Iğdır illerinin, il-ilçe-köy derneklerinin yer aldığı Sultanbeyli KAİ Platformu yeri yerinden oynattı.  5 yıldızlı bir mekanda  2-3 yıldır haytlarımızı ablukaya alan Pandemi koşullarında İstanbul Anadolu Yakasının gördüğü en büyük etkinliğe imza attılar. Yaptıkları dayanışma gecesinde binleri, binlerce hemşerimizi  birbiriyle  buluşturdular..

 

2021 yılının  son aylarında Yüksel Çelik başkanlığında kurulan yaklaşık olarak 50 derneğin bünyesinde yer aldığı platform 2-3 ay içinde bölge nufusumuz arasında adeta devrim yapmış..

İşsizleri iş verenlerle buluşturma, en az 50-100 yüz hemşerimizi işe yerleştirme başarmışlar..

Onlarca öğrenciye burs sağlanmış..

Gençlik ve Kadın kolları ile sahada çalışma yapan platform, hiçbir STK’nın rüyasında görmneyeceği bir projeye daha imza atmış.. Girişimcilere Destek..

Girişimci gençleri, girişmcileri destekleme projesi ile genç beyinlerimizin, iş-ekonomi, siyaset-sanat-bilim dünyasında var olmaları için  girişimcilere, projelerine destek kararını alamışlar.. Yani babanızn size para vermediği bir zaman diliminde projenizi platforma götürün onaylanırsa.. Finanse ediliyorsunuz..

 

Bu tür projeleri Hoç-Fed üyesi Haci Ali Dernek Başkanı, aynı zamanda Sultanbeyli KAİ platformu kurucuları arasında yer alan Melayı Cizire dediğimiz Yaşar Gökdemir başakanımıza sorduk.. Verdiği Cevap Dehşetti..

 

Gençlerimize sahip çıkmasak ne bölgemizde güçlü bir STK, ne bir holding, nede bir firma ortaya çıkmaz ve bugün dünya çapında iş yapan firmalara baktığımızda en 100-500 yıllık geçmişleri var.. Firmalar dünyayı yöneten ana güçtürler, gezegenimizde devlet olayı bu gerçeği örtbas çin kurulmuş bir araçtır. Ve geri kalmış tüm toplumlarda kutsal devlet yalan*-dolanları ile yüzyıllardır insanlık düşürülmektedir..

 

Bu anlamda tarih boyunca en önemli güç firmadır, firmalaşmadır.. Bu gücün ana kaynağı ise firmanın içinden  çıktığı toplumdur.. Gençlerimizi bugüne kadar devlet erkinden, tarikatlara, dinli-dinsiz terör lejyonlarına harcayan haracayan bir durumu son 200 yıldır yaşıyoruz.. Sadece bu değil internet ağı başta olmak üzere küresel covid-19 saldırısı ile dünyayı ablukaya alan  soykırımcı soytarılar herkesi 24 saat izlemektedirler.. Çocuklarımızdan bir beyin mi çıktı kartal gibi konup avlıyorlar, frmalrına götürüp köle gibi kullanıyorlar..

 

Bu anlamda STK’larımız içerisinde devrim nitleiğinde olan bu projeyi hayata geçirdikleri için Başkanımız Yüksel Çelik ve tüm Platform üyeleri arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden –hepinizden razı olsun. Tüm STK’larımızında aynı şekilde harekete geçeceklerine inanıyoruz..

 

Engelli vatandaşları da unutmayan platform, Sultanbeyliiş-stk-muhatarlar ve kaymakamlık birlikte engellilerin ihti duyduğu araca gerci de ihtiyacı olan vatandaşın ayağına kadar götürmektedir..

 

SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU VİDEO..

 

SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU FOTO GALERİ..

 

 

 

 

ETİKETLER : SULTANBEYLİ KAİ PLATFORMU ANADOLU YAKASINI SALLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA