MUHALEFET TC’Yİ KURTARMAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ..

Soru-1 TC rejmi Anadolu ve Mezopotamya halklarını kapsayacak, ırk-dil-din-Mezhep üstü bir siyasal yapıya rejime kayacakmı.. Örneğin hic kimsenin itiraz etmeyeceği Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir isim üzerinde çalışılıyor mu..
Bu haber 2022-02-12 20:40:49 eklenmiş ve 3786 kez görüntülenmiştir.

 

MUHALEFET  TC’Yİ KURTARMAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ..

 

Bilinfindiği gibi 200 yılık emperyal planlar sonucu inşa edilen, sahte suni sınırlarından rejişmine, rejminin, sahte –suni sinirlarinin bir türlü dikiş tutamadığı, ingiliz-abd-isarel siyon-kapital firmalarının sömürgesi  TC rejmi, hala muhalif siyasal partileri ile biz 90 milyonu dizayn etmeye çalışıyorlar.. Muhalfelet bugün güclendirilmiş parlementer sistem şiarı ile  bir araya geldiler..

 

Basın 6 muhalefet partisine vurgu yarken, 7. Olan HDP ne TC muhalefeti, nede iktidarı yer vermiyor.. Ama muhalefetin 7. ayağı HDP.  6 rakamı şeytanı, 7 rakamı, Rahmanı temsil ettiğinden muhalefetin başarıya gitmesinin anahtarı birazda olsa cihanşumul Kurd Kültüründen nasiplenen HDP den gelebilir.. HDP iktidar ve muhalefet şu gerçeği söyleyebilir.. TC dikiş tutmaz halkların soykırımı üzerine kurulmuş kurgulanmış soykırımcı ölü bir rejim.. Bu rejimi gömmesek hepimiz gömüleceğiz gerçeğini hangi sişyasl parti kabulleniyorsa.. Onunla hareket etmeli.. Aksi TC rejminin yalan dolanları ile vatandaşı dizayn etme eracına dönüşen bir parti olarak 2023 ten sonra ilk kaybolacak olan siyasal parti hdp olacaktır..

 

HDP nin işi daha zor çünkü muhalefet iktidara gelip güçlendir,ilmiş paramiliter sistem numarası ile tc yi addan içeriğe değiştirmese.. Kurdler hdp yi tarihten ve içlerinden tamamen silecekler..

 

Şimdi kurdler-müslümanlar ve vatandaşın ekseriyası burada  ülkemizin ciddi tüm STK’ları şu soruları soruyorlar.. Atatürük tekke zaviye tarikat türbe karşıtı modern turkuyeyi inşa etdi. Ama en büyük tarikat kemalizim oldu. En boyuk mabedi de ankarya anırkabir olarak çaktılar..

Hala kamu binalarına ve okullara girilirken garibanın irili ufaklı  birer heykeli vatandaşı karşılıyor, hala ilkogretime giden cocugun beyni kurtarıcı edeboyatlare yıkanmaya cocuk hayata atılmadan beyni sıfırlanıyor, psikoloji bilimini az cok bilen insanlar su gercegi net gorür.. Butür diktatöryel dayatmalar ve rejimler halkları-ulusları bitkisel yaşama giren kölelere dönüştürmektedirler.. özgür irade, özgür düşünce gelişmediği için bilim-siyaset-din-sosyal alan ekonomi.. herşey ters yüz olur. Bu sistemden dolayı insan değil, kiminin kurd, kiminin turk, kiminin sagci, solcu, alevi, suni.. olarak harcanan sürüler oluşmaktadır..

Soru-1  TC rejmi Anadolu ve Mezopotamya halklarını kapsayacak,  ırk-dil-din-Mezhep üstü bir siyasal yapıya rejime kayacakmı.. Örneğin hic kimsenin itiraz etmeyeceği Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir isim üzerinde çalışılıyor mu..

Soru- 2 Ankabiri Anakaradan kaldırabilecekler mi

Soru-3  Kurtarıcı edebiyatı ve palavralarına son verilecekmi..

Soru-4 Nasıl bir anayasa metni ile halkın karsisina cikacaklar..

Ve bu sorular uzadıkça uzar.. Ama ana sorun ne iktidarın nede muhalefetin dokunmadığı rejim sorununun ta kendisidir.. TC’yi vatandaşı düşürmek ve yok etmek için emperyalizim bir sömürge olarak kurdu. Bu sömürge rejmi hertür argümanı kullanarak yüzyıldır vatandaşı koyun  gibi kırıyor, harcıyor.. Şu anda tc rejmi ajan hukuk ve banka oyunlkarı ile 80-90 milyonu intihara yatırlmış sürüye çevirmiş bulunmaktadır.. Vatandaşın bırakın geleceği kurgulaması, gelecek umudu kav-ramına bile 4 koldan saldırıya gecmiş bulunmaktadır..

 

Yani 2023 seçimi rejim değişikiğine gidilmese TC rejminin son pirüs zaferi olacaktır.. İktidarda-Muhalefet de hangisi kazanırsa kazasının kaybedecekler.. Halkın artık kutsal devlet yalan dolanına kanacak bir durmu olmadığı gibi, yer altı-üstü madenleri, kaynakları ile tarımı, enerjisi, ovaları, gıdası-suları, ülkemizin stratejik tüm alanları yerli ajan-işbirlikçilerin, mevcut tc sistemi eliyle yabancıların eline geçmiş bulunmaktadır..

 

Yani ülkemizde yarın bizimdir diyebileceğimiz hiçbir şey bırakılmamaktadır.. Ülkemiz ciddi anlamda bir işgal ve kuşatma altındadır, ülkemiz hala 80-90 milyon vatandaşın yok edildiği büyük bir sömürgedir.. Muhalefet hala atatürkü-atakürüt yalan dolanları ile ipleri eleine alırsa.. Ülkemiz uzun yıllar sürecek bir kaosa sürüklenecektir..

 

2023 ten sonra vatandaş ne yapcak.. Binbir oyunla soykırıma çekilmiş, ermenirumu-rusu-kurdu-turku ile russian halklarında desteğini alarak Filistinden afganistana döşenen ırk-dil-din sınırlarının mınına koyacak Birleşik Anadolu devletleri yada federasyonunu kuracaklar.. Resmi dil ingilazce, yerel diller sonuna kadar serbest olacak.. Bu devasa cografyadda soykırımcı katil emperyalin tüm uşakları mezerllarında dahi olsalar yargılanacaklar ve bu dünyada hak ettikleri cezaları alacaklar.. Bitmedi.. son 200 yıldır yer altı üstü hazinlerimizi talan ederek siyon şatolara taşıyan tüm küresel fiirma ve ailelerin peşine düşecekler..

 

Belki inanmasınız ama dünya, dünya federasyonuna gidecek ve gezegen çapında çarın kehribar odasından ağırdağından götürülen uçan daireye kadar siyon kapital mezopotamya başta olmak üzere kıtalardan aşırdığı maddi-manevi tüm hazinlerin hesabını, insanlığa hesap verecek.. Ne katil krliçenin, mosand ciaların gizli ardiyeleri kalmayacak, insanlığa karşı işlenen suçlar ders ktaplarına girecek, İnsanlık ırk-dil-din-mezhep yemlerini sahiplerine yedirip yönünü ve yüzünü uzaya çevirecektir.. Yaratıcının sonsuz ninemtlerinden faydalanmaya beslenme zinciri açısındanda hayvandan insana geçiş yapacaktır.. 

 

Ülkemiz dünyanın kalbi-beyni coğrafyasıdır. İstanbul dünyanın başkentidir.. Ve biz bu jeostratejik joğrafyada iki yüzyıldır siyon kapital sergerde ve komedeyler ve yerli işbirlikçileri tarafından dizayn ediliyoruz..

Yani kiliçla-*marul efendilerinin vatandaş koyun siz çoban tc gazlarıyla dizayn edin haifliğinden çıkmasalar.. İnsanlığın uzayda kolonileşmeye ve dünya federasyonuna kaydığı gerçeğine göre hareket etmeseler.. Hepsi kaçacak delik arayacaklardır..

küresel soytarıların kurduğu TC vb. faşist ulus devletler belki şu anda umudunuzu yok etmeye çalışıyor olabilirler ama gerçek şuki dünya artık tek bir köy latino, afrikali, amerikali, rusu.. dünya halklarının hepsi küresel bazda küresel katil firmalara, onların alana döşediği faşist ulus devleti gömmek için son hazırlıklarını yapıyorlar..  Yani bu yüzyıl içinde on binlerin, milyoların  değil milyarların dönüşü ve yürüyüşüne dünya tanıklık edecek.. Yani küresel katil firmaları, faşist ulus devleti ve onların alana döşediği dinli-dinsiz terör lejyonlarını bir bizon-öküz olarak, insanlığı da bir kurt sürüsü olarak düşünün.. çember daralıyor.. Bizonun –kapitalizmin parçası kalmayacak..  Ellerindeki tek koz insanlığı bir bütün olarak gömecekleri silah stokları ( virüs, covid-19, gıda-genom silahları, nükleer biyolojik, kimyasal bilinen bilinmeyen silahlar..) Bu silahlarıda insanlık kıta kıta gizli üs ve labratuarlarıyla faşist devletle birlikte şimdiden kuşatmaya başladı..

ETİKETLER : Soru-1 TC rejmi Anadolu ve Mezopotamya halklarını kapsayacak ırk-dil-din-Mezhep üstü bir siyasal yapıya rejime kayacakmı.. Örneğin hic kimsenin itiraz etmeyeceği Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir isim üzerinde çalışılıy
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA