BEYKOZ DEVA PARTİSİ BEYKOZLULARLA KAHVALTIDA BULUŞTU..

BEYKOZ DEVA PARTİSİ BEYKOZLULARLA KAHVALTIDA BULUŞTU..
Bu haber 2022-02-11 08:58:11 eklenmiş ve 369 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ DEVA PARTİSİ BEYKOZLULARLA KAHVALTIDA BULUŞTU..

 

Beykoz Deva Partisi İlçe Teşkilatı, Beykoz muhtarları ve STK temsilcileri ve basını ile kahvaltıda buluştu.  STK, muhtarlar ve basından Beykozun sorunlarını dinlediler,  devapar ve Beykozlular gündemi değerlendirdiler..

 

Kavacık’ta yapılan sabah kahvaltısına muhtarlar, STK Temsilcileri, yerel basını ile Beykozlular yoğun bir ilgi gösterirken.. 

Deva Partisinden Toplantıya, İlçe Başkanı Avukat Hikmet Baki, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Özge İrem Morkoç ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy ve Beykoz İlçe Yöneticileri katıldı.

 

Ali Babacanın Genel Başkanı olduğu Deva Partisi açılış konuşmasını Beykoz İlçe Başkanı Avukat Hikmet Baki yaparken ardından genel merkez üyeleri söz aldılar. Partilerinin Türkiye sorunlarına karşı hgeliştirdikleri programları özetlediler. Devapar Yöneticilerinin ardından  Beykoz STK ve Muhtarları  soru-görüş-öneri çercevesinde konuştular..

 

İlk sözü Beykoz Muhtarlar Birliği başkanı Sedat Altun alırken, Beykoz Muhtar ve STK’ları Devapar yönetimine Beykozun sorunlarını aktardılar.

 

BEYKOZ DEVAPAR KHVLTİ FOTO GALERİ..

 

BEYKOZ BOŞALTILIYOR..

Beykozun ulaşım, imar ve birçok alanda giderek İstanbulun en sorunlu ilçesine dönüştürüldüğünü, metro vb. çalışmalarında  yapılmayarak Beykozun 80 lı yıllardan itibaren planlı, organize bir şekilde boşaltıldığını, Beykoz’da siyasal alanın halka değil sermaye gruplarına çalıştığını, özetle Beykoz halkının Beykozdan sökülüp atıldığını ve seyr etmekten başkada birşey yapamdıklarını, ülke genelinde halkın iktidar ve muhalefetiyle siyasal alana güveninin giderek sıfırlandığını, ülkemizin temel sorununun rejim sorunu olduğunu, iktdiar ve muhalefetiyle siyasal alanın sürekli bu gerçeği halktan gizlediklerine  vurgu yaptılar. Devaparın kısa sürede TC siyasal alanında giderek öne çıkan bir aktör olmaya başladığını, Beykozda da kısa sürede STK ve halkla önemli bir etkileşim başardıklarını, STK ve halkla ilişkilerini, çalışmalarını önemsediklerini ifade ettiler..

 

 

BEYKOZ DEVA AHVALTI VİDEO

BEYKOZ DEVA PARTİSİ KAHVALTI KİM NE DEDİ, VİDEO TIKLAYINIZ..

BEYKOZ DEVA PARTİSİ KAHVALTI KİM NE DEDİ, VİDEO TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ DEVA PARTİSİ BEYKOZLULARLA KAHVALTIDA BULUŞTU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA