HEYKELİ TANRI ZANEDİP ETRAFINDA DÖNMEYE BAŞLADILAR..

HEYKELİ TANRI ZANEDİP ETRAFINDA DÖNMEYE BAŞLADILAR..
Bu haber 2022-02-03 14:58:36 eklenmiş ve 324 kez görüntülenmiştir.

 

HEYKELİ TANRI ZANEDİP ETRAFINDA DÖNMEYE BAŞLADILAR..

 

Samsunda bir grup insan, Samsun'un İlkadım ilçesinde yer alan Atatürk Parkı'nı kabe-kutsal yer, Atatürkü de tanrı zanederek, heykelin etrafında defalarca tur atarak tavaf ettiler..  Olay sosyal medyada yeni kabe, yeni tavaf alanı diye tiye alındı

 

Atatürk Parkı'na yakın insanlar bu görüntü karşısında bir taraftan şok olurlarken.. Diğer yandan gözlerine inanamadılar..

 

Devlet politikası olarak yüzyıl boyunca bir vatandaşa böylesine kutsallık atf edilmesi, evlerin tuvaletlerine kadar sokulması, en alttan ilkokul çocuklarının bu sizi kurtardı palavraları ile beyin yıkamalar, en üste devlet erkânının yılda sayısızkez gidip anırkabirlerde yerlere kadar yatmaları, anırkabirin varlığı nihayet kutsallık atf edilen vatandaşı faniyi insanların tanrı olarak görmesini de beraberinde getirdi..

 

Bu konuyu degerlendiren bizim psikolog maho ingililaz siyon sergerdeler ülkelerimizi, topraklarımızı fiziki olarak işgal edemeyeceklerini gördüklerinden Hintlilerin kutsal ineği yerine kutsal adam figürünü koyarak 200 yıllık bir proje ile bu inancı yerleştirdiler.. İşin garip yanı Müslüman olduklarını iddia eden bir grüh iktidarda ve hala tüm okullar ve kamu binaları bu heykellerle dolu.. Şimdi düşünme melekleri de marşhall planları ile ((50-60 larda, tc sahte kurtarıcıları ile Amerikalı Siyonistler süt tozu yiyecek içecekle vatandaşa biyolojik saldırı yaparak TR toplumunu aptallaştırdılar, bu biyolojik sanlın ardından.. ülkemizde karadenizden doğuya batıya ülkemizin tüm hazinelerini vs İsrail ve batı kentlerndeki Siyonist şatolara taşıdılar..)) elinden alınan gariban vatandaş bu kadar sık gördüğü seyi tanrı sanetmesi kadar dogal bir sey yoktir dediler..

video için tıklayınız..

KEMALİZİM ATOTİRİKCİLER.. TURBE, TARİKAT VSİRE KARSİYİZ DEYİP

TC NİN EN BÜYÜK TAPINAĞI ANIRKABİRİDE BASKENTE DİKTİLER..

 

Gariban atturk heykeldeki gibi bir kerem bile ata binememisti.. Osmanlı ailesine ihanetinin kendisine getirdiği yükün bile farkina varmadan zehirleyip öbür tarafa postaladilar.. Ama onu kullanan ve zehirleyerek temizleyen siyonist kapitalist sergerdeler ona birde ilahlık nboyutu ekleyerek anadolu-mezopotamya halklarını 100-200-300 yıl daha nasıl sömürge yaparız planını uyduruk-uydu-sömürge  tc rejmi ile devreye koydular.. İşte tarih boyunca put ve totemcilik hep böyle gelişti.. Aklını imanını kullanamayan insanları iblisi güçler tarih boyunca hep böyle kullandılar.. İnsandan aklı-mantığı düşünme ve düşünceyi ifadeyi çıkar geriye en berbat iki ayaklı bir hayvan kalmaktadır..

ETİKETLER : HEYKELİ TANRI ZANEDİP ETRAFINDA DÖNMEYE BAŞLADILAR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA