TC REJMİ, SOYGUN CEHENNEMİ ve ODED YİNON PLANI..

TC REJMİ, ÜLKEYİ SOYGUN CEHENNEMİ, MİLYONLARI İNTİHAR MODUNA ÇEKERKEN, ODED YİNON PLANI ÇERÇEVESİNDE DE ÜLKEMİZİ SİYON SERGERDELERE TESLİME HAZIRLANIYOR..
Bu haber 2022-02-03 11:46:39 eklenmiş ve 3320 kez görüntülenmiştir.


TC REJMİ, SOYGUN CEHENNEMİ ve ODED YİNON PLANI..

 

TC REJMİ, ÜLKEYİ SOYGUN CEHENNEMİ, MİLYONLARI İNTİHAR MODUNA ÇEKERKEN, ODED YİNON PLANI ÇERÇEVESİNDE DE ÜLKEMİZİ SİYON SERGERDELERE TESLİME HAZIRLANIYOR..

 

Ülkemizde takip edilen politiklar sonucu, milyonlarca gence, gençliğe ülkelerini terk etme kaçma dayatılırken..  Vatandaşa ise intihar koşulları dayatılmış bulunmaktadır..

 

Üniversiteyi bitirmiş milyonlarca genç, çürük TC sistemi nedeniyle işssizlik batağında debelendiği gibi.. borçlu ve hacizli bir konuma çekilerek, bırakın üretime katılmaları, fikir üretmeleri- düşünmeleri, genclk icin cehennem dönüştürülen ülkelerini bir an önce terk edip kaçmaları için hertür ortam çok ustaca ve sinsice döşenmiş bulunmaktadır.

 

Milli-millicilik söylem ve yalanlarından geçilmezken.. Ülkemizde tükettiğimiz tüm gıda ürünleri yabancı menşeili.. Hayvan ithalatı, hayvansal ürünler ve gıda ürünlerinin dev ithaltı nedeniylede, tarım ve hayvancılık bitirilip vatandaş intihar koşullarına çekilirken.. Dev gemiler, ro-ro seferleriyle gıda alanında yapılan ithalat -vurgun ve soygunu ise artık hesap makinaları bile hesaplayamıyor..

 

ÜLKEMİZDE YAPILAN VURGUN ve SOYGUNU HESAP MAKİNALARI BİLE HESAPLAYAMIYOR..

 

Hayvansal ürünler, temel gıda maddelerinin ithalatıyla yapılan soygun ve vurgunu ise artık hiçbir hesap makinası hesaplayamıyor. Yerli yabancı ihanet şebekelerinin kuruşlarla-centlerle  aldıkları  dev gemilerle, dev ro-ro seferleriyle  ülkemize getirdikleri fahiş fiyatlarla piyasaya sürdükleri mallarla yapılan soygun ve vurgunu artık hiçbir hesap makinesi hesaplayamıyor.. 

 

Ülkemizde halkın iktidar muhalefeti ile siyasal alana giderek güveninin sıfırlandığı, halkı temsil eden birey ve  STK’ların giderek öne çıktığı, halkın bu sistemden kurtulmak için bir asrayış içinde olduğu bir süreçten geçiyoruz.. Mevcut TC siyasal alanı ise halkın bu arayışını, ülkerinin gerçek sahipleri olarak vatandaşın ülkesine sahip çıkmaması, nefes almaması için heryol ve yönetmle vatandaşı ablukaya almaya başladılar..

 

İhanetin  daniskası olan ithalat poitikası, market terörü ve fiyat pahalılığının halkın belini büktüğü, tarım-hayvancılık, üretimin sıfırlandığı bir süreçten geçiyoruz.

 

Öylesine yıkıcı bir süreç ki temel gıda maddeleri dahi yurt dışından dev gemilerle, dev ro-ro seferleriyle  getirilmekte, hayvan ithalatı, temel gıda maddelerinin  ithalatı ile yerli vurulmakta, gıda yem fiyatları.. üretimi imkansız bir hale getirmiş bulunmaktadır.. İthal edilen hayvanlar, hayvansal ürünler, kuruşlarla alınan gıda maddeleri iç piyasaya öylesine fahiş fiyatlarla sunuluyorki.. Artık vurgun ve soygunu hesap makinaları bile hesaplıyamıyor..

 

Mevcut çürük sistemden güç alan yerli-yabancı soyguncu haydutlar.. İthal edilen gıda madeleriyle, Türkiye toplumuna, vatandaşa  aklın alamayacağı bir soygun, toplumu ise soyguna –sömürüye  açık sürülere çevridiğini artık bunların soygunlarını hiçbir hesap makinesinin dahi hesaplayamadığı bir döneme geçmiş bulunuyoruz..

 

Herhangi bir market, şarküteri vs. gidin, leblebi, nohut, ülkemiz fındık –fıstık diyarı olmasına rağmen gıda ürünlerinin, temel gıda maddelerinin tümünün  etiketine bakın, tohumlara bakın, fındığa bakın hepsinin  menşeinde israil,  abd, kanada, çin.. vs. yazmaktadır..

 

Vatandaş binbir koldan kuşatılmış soyuluyor, nefessiz bırakılıyor, mazot, yem vs fiyatları nedeniyle tarım hayvancılık sıfırlanıyor, sürekli borç batağına çekilen, borçlandırlan vatandaş nefes alamaz bir hale çekilerek intihara sürükleniyor vatandaşa intihar koşulları dayatılmış bulunmaktadır..

 

ÜLKEMİZİ TERÖRİST İSRAİLE TESLİM ETMEYE HAZIRLANIYORLAR..

 

Siyon Kapital bir taraftan iktidar bloğu ile mısırla-sudi arabia vs. baris yeni gorüsmeler vs, israille iyi ilisk,iler vs. terörist israilin önünü açarken, diğer yandan büyükelçilerini tamgeldi imama yollayarak akp gidicisin, siyon teröre hizmet etmesen muhalefet atımız hazır mesajı veriyor.. Yani iktidarı muhalefeti ile dış ve iç ihanet şebeklerine derin işgalcilere çalışan bir siyasal yapı ülkemizi sarmış ve ülkeyi her alanda düşürmektedir..

 

Özetle, soyguncu soykırımcı TC rejimini ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal yapıya çekmesek, nato-abd-israil-ab ilişkileri bitirecek bir yapıya kaymasak.. TC mevcut rejmi iktidar-muhalefeti çürük siyasi partileriyle ve kurumlarıyla ülkemizi terörist isreilin-abdnin batılı soykırımcı soyguncu küresel şirketlerin, onların alana döşediği dinli-dinsiz terör lejyonlarının  açık işgaline hazırlıyor..

 

Vatandaşın parti-purti.. ayrımına düşmeden bu gerçeği görmesi lazım.. Mevcut siaysal partilerin hepsi vatandaşı ve ülkemizi düşüren projelere dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Ana muhalefet bidon gel sen tc yi yönet, akçılar değil biz daha iyi size hizmet ederiz derken.. Ak Partiyi ele geçiren siyonist çetler ise, terörist israili ve natanahuyu çağırıp tc yi teslim etmenin yol haritasını hazırlamaya çalışıyorlar..

 

Ve yeni seçilen bakanlar yemin ediyor, ataürük ilke ve inkilaplarina bağlı kalacağıma.. İnsanlığın uzayda kolonileşme çağına girdiği, siyon-soykırımcı kapitalin insan soyuna sıfırlamayı dayttığı günümüzde TC siyaseti, kurumları.. giderek her alanda kendi put-totemleri ile, politikları ile gençliği ülkelerini terk etmeye, kaçırmaya, dışarıdan getirdikleri nüfusu semirtirken.. TC vatandaşlarına ise soygun-soykırım, intihar koşullarını dayatmış bulunmaktadırlar.. Osmanlının yıkılış sürecinden günümüze ülkemizi 200 yıldır işgal eden yerli yabancı derin işgal çetlerine ise ataurk ilke inkilplarına bağlı klacaklarına yemin üstüne yemin ediyorlar..

 

Özetle bu rejmi gömmesek bu rejim biz 80-90 milyon vatandaşı her alanda gömmektedir, yakın bir geleckete ise terörist israil vb. küresel firmaların truva atları terörist yapılar artık perde arkasından değil açıktan ülkemizi işgal edecekleri, yönetecekleri bir merhaleye çekiliyoruz..  Çünkü Anadolu-Mezopotamya halkları giderek ırk-dil-din-mezhep yemlerini çözmeye 200 yıllık derin siyonist çetelerin ülkemizi işgal ettiklerini anlamaya ve görmeye başladılar.. Bundan dolayı vatandaş nefessiz kalıp boğulana kadar her alanda saldırı daha da büyüyecek, dahada çeşşitlenecek, daha da şiddetlenecektir..

 

Bu rejim yıkılmadıkça hangi parti iktidara gelirse gelsin bu sonuç değilmeyecektir, hergeçen gün biröncekinden daha da kötü olacaktır.. Bu gerçekleri ise basını, siyasi partileri, STK ları ile kurumları ile  kripto ajanların derinden işgal ettikleri ülkemizde sürekli halktan gizlemek için de ne gerekiyosa hepsini yapmaktadırlar.. Halk kendilerine bu gerçekleri taşımayan cahil yada kriptolara dikkat ederek STK-Siyaset her alanda bunları sıfırlamalıdır..

 

Dikkat Edin Anadolu ve Mezopotamyada Terörist İsraili en çok eleştiren, üstüne giden iki rejim var.. Türkiye ve İran. Bunlar görüntüde İsraille uğraşırken.. Gerçek anlamda ise sahip oldukları sahte suni sınırlarla ırkçı ve mezhepçi faşist-diktatöryel poltiklarla Anadolu-Mezopotamya halklarının, halklar arasına fiziki, siyasi, ırk-mezhep, kültürel ve fiziki soykırım duvarlarını inşa ederek terörist israilin Anadolu Mezopotamya halklarını düşürmesini ve bütün coğrafyaya yayılmasını sağlayan iki ana rejimdir..

 

Bu rejimler yüzyıllardır Kurdleri inkar-asimliasyon ve soykırımla cendereye alırken.. Asıl amaç, gaye, temel politikları israili bölgeye dikte eden küresel siyonist soykırımcı firmaların terörist israil planına en büyük destek ve hizmeti sunan iki rejimdir.. Bu iki rejim gerçek karekterlerinin ortaya çıkmaması içinde israil karşıtlığında mangalda kül bırakmazlar.. Temel gerçek şuki iran-tc-uyduruk irak- syria-ermnistan .. Mezopoytamyadaki bu ırk devletleri yıkılıp ırk-dil-din-mezhep üstü bir federasyon ve siyasal birliğe gidilmedikçe bu devasa coğrafyada yaşayan tüm halklar siyonist kapitalin hem kölelerine, hemde bütün halklar soykırıma açık koyun sürülerine dönüşmüş bulunmaktadırlar.. Bu soykırım ablukasının kalkmasının yegane yolu ise filistinden afganistana halklar bu ırkçı rejimleri gömerek federasyona gitmelerinde yatmaktadır.. Aksi bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl bu uydurk devletlerin politikalrı sonucu kurd-tırk-fars-ermeni-kafkas halkları tarih olacaklardır, akabinde rusları tarihten sileceklerdir..

(Oded Yinon Planı Tıklayınız.. )

 

 

 

ETİKETLER : TC REJMİ SOYGUN CEHENNEMİ MİLYONLARIN İNTİHAR MODUNA ÇEKİLMESİ ODED YİNON PLANI..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA