Gençlerin ‘İhbarcısın’ Kavgası Cinayetle Bitti: 1 Ölü

Olay yerinde bulunan arkadaşları tarafından ticari taksi ile hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti
Bu haber 2022-02-02 10:49:21 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

29 Ocak günü saat 20.30 sıralarında Iğdır merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi, Samanpazarı mevkiinde meydana gelen olayda M.Ö. isimli şahıs tartışma yaşadığı Y.A. isimli şahıs tarafından bıçak ile yaralandı.

Olay yerinde bulunan arkadaşları tarafından ticari taksi ile hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şüphelisi olan Y.A. isimli şahıs olay sonrası kaçarak saklandığı ikametinin çevresinde Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aynı saat içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

 Yapılan araştırmalarda maktul ve şüpheli şahsın çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu ve aralarında birbirlerini ihbar etmeleri ile ilgili husumet bulunduğu anlaşıldı.

Konu ile ilgili Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce hazırlanan soruşturma evrakı ile 30.01.2022 günü Adli merciler önüne çıkarılan şüpheli Y.A. tutuklanarak Iğdır S Tipi Cezaevine gönderildi.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA