Iğdır Eğitim Gücü-Sendikası 2 Haftada 197 Üyeye Ulaştı

Sendika olarak faaliyetlerine hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Şube Başkanı Özoğul, “Oldukça geniş yelpazeden oluşan yönetimimizle çalışmalarımıza başladık
Bu haber 2022-02-01 07:58:54 eklenmiş ve 219 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Eğitim Gücü-Sen Basınla Kahvaltıda Buluştu Eğitim Gücü-Sen Iğdır Şube Başkanı Cafer Tayyar Özoğul ve yönetimi, Iğdır’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

 

"siyaset, tarikat ve cemaatlerden uzak bu oluşumuz"

Sendika olarak faaliyetlerine hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Şube Başkanı Özoğul, “Oldukça geniş yelpazeden oluşan yönetimimizle çalışmalarımıza başladık. Bu süreç içerisinde öğretmenlerimize apolitik bir sendika olduğumuzu ve sadece öğretmenlerin haklarını savunacağımızı bildirdik. Öğretmenlerimizi siyaset, tarikat ve cemaatlerden uzak bu oluşumumuza katılmaya davet ediyorum. Öğretmenlerin siyasetle asla ve asla işi olmaması gerekir. Öğretmenin siyaseti ekmeği, hakkı ve öğrencisidir. Biz bu yolda ilerliyoruz. Öğretmenin hakkını savunan, siyasi hesap yapmayan, dik duruşlu bir sendika eksiğini görerek bu işin içine girdik.

iki haftada 197 üyeye ulaştık

Biz hiçbir siyasi parti veya oluşumun arka bahçesi değiliz” Öğretmenlerin sendikaların siyasi kimliğinden artık bıktıklarını dile getiren Cafer Özoğul, “Bizim için 50 üyeyi geçemezler deniyordu. Iğdır’da oluşumumuzun üzerinden sadece iki hafta geçmesine rağmen cuma günü itibariyle 197 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. Öğretmenlerimiz artık siyasi sendikalardan bıkmıştır. Bunu her yerde net olarak görüyoruz. Öğretmenler hakkının savunulmasını istiyor. Siyaset yapmak istemiyor. Biz bu yola çıkarken kimseye makam mevki sözü vererek peşkeş çekmiyoruz. Öğretmenlere öğretmen olduklarını hatırlatan bir sendika olduklarını anlatıyoruz. Siz basın mensuplarına davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA