TC REJMİ ÇİFTÇİYİ-VATANDAŞI İNTİHARA ZORLUYOR, MİLYONLAR İNTİHAR KOŞULLARINA ÇEKİLİYOR..

Ardahanlı hemşerimiz TC Rejminin vatandaşı bitirmeye yönelik sinsi ayak oyunlları ile baş edemeyince intihar etdi.. Rejim vatandaşı borçlandırıyor, esir alıyor ve intihara zorluyor.. Tam siyonist – yahudi oyunu..
Bu haber 2022-01-28 20:06:15 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

 

 

TC REJMİ ÇİFTÇİYİ-VATANDAŞI İNTİHARA ZORLUYOR, MİLYONLAR İNTİHAR KOŞULLARINA ÇEKİLİYOR..

 

 

Ardahanlı hemşerimiz TC Rejminin vatandaşı bitirmeye yönelik  sinsi ayak oyunlları ile baş edemeyince intihar etdi.. Rejim vatandaşı borçlandırıyor, esir alıyor ve intihara zorluyor.. Tam siyonist – yahudi oyunu..

 

Küresel katil kapitalizim covid-19 saldırısı ile dünya halklarını vururken.. TC gibi faşist ulus devletlerde vatandaşı dört bir koldan sararak intihara zorluyorlar..  Ülkemizde vatandaşın büyük çoğunluğu tefeciler, bankalar, ajan hukuk büroları tarafından ablukaya alınıp hayatları bitirilirken, vatandaşın ekseriyası borç batağına çekilmiş malı-mülkü arazisi evi elinden alınmış, milyonlar giderek intihar koşullarına sürükleniyorlar..

 

Bankaların önlerinde 500 lira yardım parası almak için uzun  kuyruklar oluşurken, TC yerliyi 500-1000 liro ile dilenciye çevirirken.. Syraliya, yabancıya  ise 5-7 katını vrmektedir. Kısaca rejim çaktırmadan TC vatandaşını düşünemeyecek, üretemeyecek, sersefil, yokyoksul dilencilere, yoksun ve yoksullar ordusuna çevirirken.. Vatandaşı kolay düşürmesi içinse Kripto ajan yapılanmayı her alanda semirtme, ülkedeki yabancıyı da düşürülmüş vatandaşın yerine boca ederek ülkemizi kısa-uzun vadede siyonistlere teslim etmeye çalışıyor.. Bir halkı, bir milleti bitirmenin en kolay yolu vatandaşı binbir koldan sararak yoksulluk ve cahilikle kuşatmak hem o ülkeyi hemde vatandaşı yok eedir.. Cahil insan plan proje yapamaz, dolayısıyla üretemez.. Üretimden kopan, koparılan, cahil bırakılan insan ise sadece ekmeğin kölesi olur.. Kim ona ekmek veriyosa efendisidir..

 

Bazı saftirikler TC deki kuşatılmışlığı parti-sağ-sol zanetmektedirler.. Filan-falan.. yada bizim parti gelirse çözer.. Bunu da bir cümle ile açıklayalım.. TC siyon emperyalizmin bir sömürgesi olarak kurulan bir sömürgedir.. Yani muhalefet  akçılarla yer değiştirdiğinde siyonistlerin ülkemizi açık işgaline gerek kalmıyor.. TC muhalefeti açık-açık onlara çalışıyor.. Vatandaş TC nin siyon kapitalin bir sömürgesi olduğunu, bu rejmin ana politikasının ise vatandaşı yok etme üzerine kurulduğunu maalesef 200 yıldır kavrayamıyor.. Bu gerçekten dolayı 7 sülalelesi ile gömülüyor, yok ediliyor..

Bunu neden belirtiyorum, topluma, toplumsal alana eski para ile trilyonu bulan katkıyı yaparken.. TC rejmi iktidar muhalefet, stk-iş dünyasına boca ettiği kripto siyonist ajanların kuşatması nedeniyle bırakın firmalaşmayı.. Düşkün yoksullara dönüşüp nefessiz kalıyoruz.. Tabi burada sosyal devlet tc açlıktan ölürseniz.. deşifre olur.. Ne yapıyor bize 500 lira veriyor..

 

Komediye bakın, 90 larda ünv. bitirdik, rejim tüm haklarımıza çizgi çekti. Sahte davalrla 2010 lara süründürdü.. Yani rejim bize en az 1. Milyar dolar maddi, 1 triyon dolar manevi zarar verirken.. Vatandaşa ve ülkeye katkıda bulunduğumuz içinde açlık ve yoksullukla yok etmeye çalışıyor.. Firmalaşmamızı önlüyor, ne yapıyor, düşürüyor, dilenci yaparak bitiriyor..

 

Doğu Medya olarak 2010 dan beri topluma iki alanda büyük katkı sunuyoruz. A-STK alanı,  B-Firmaları arama motorları sosyal  medyada 10-15 milyon üzerinde dağıtarak  ne bir devletin nede bir dernek parti vs vatandaşa yapamayacağı katkıyı Doğu Medya yapıyor.. Bu durum için ara-ara belgeleri ile haber yapıyoruz.. Ve küresel firmalar bu başarımızdan dolayı bizi sürekli tebrik ediyorlar..

 

İşte gerçek TC bu.. Bir günde Milyonlarca lira kazanacak vatandaşı sarıp dilenci yapma.. Kahveci, Yazıoğlu, Özalı, Bitlisi, Denizleri yerli vatanperveri faili meçhullerle yok etme.. Erbakan gibi milli sanayiye yönelenleri de nefes aldırmayarak yok etmeye çalışmak tc rejminin ana  özellikleridir..

 

Metropollerde siyasi parti stk vb. alanlara bakın genelde kendi kriptolarını koltuğa oturturlar.. Bunlar kendi çel-cocuklarını, yakınlarını asla kazanmayacaklrı haketmeyeceği yerlere koyuyorlar.. Zekası ve yetenği ile liyakatı ile binbir engeli atalyıp yetişmiş halkın çocuklarını ise yoksulluk ve binbir oyunla kuşatrak, önlerini tıkayarak yok ediyorlar.. Bunu da öyle sıradan yapmıyorlar.. Bu yönlü gençleri kripto ajanllarla 24 saat gözetim altına alarak adım atmaları var olmaları yönünde rejim en ince ayrıntısına kadar  yetnekli vatanperver her  vatandaşı 100 yıldır sinsi bir şekilde ablukaya almaktadır..

 

Ülkemizde neden bizi yok etmeye çalışan abd-terörist israil-ab, nato  gibi siyon çetlerin ülkleri her alanda hakim, neden hiçbir siyasi poarti STK neden Rusların Suptink V aşısı neden ülkemizde yok diye nedensormuyorlar.. Bizleri tahmin edemyeceğimiz derecede ölküm çemberleri ile kuşatmışlardır..

 

Bu derin ablukayı ne siyaset, ne stk, nede basın alanı vatandaşa taşımaz.. TC nin 200 yılık varoluş sürecinden günümüze yapılan saldırılar sonucu ülkemizde çürümüşlük, düşürülmüşlük  tavan yapmıştır.. Bu çürümüşlüğü ve düşürülmüşlüğü kim vatandaşa daha iyi yediriyorsa siyaseten iş alanında ve diğer alanlarda önünü de açmaktadırlar..

 

Ülkemizi 200 yıldır derinden işgal eden siyonist çete; yerli yabancı ayakları ile bizi sarmış, soykırıma, faili meçhule uğratmaktadır. Düşünmeyin, üretmeyin, firmalşamayın..  stratejik iş ve alanlarda var olmayın.. Dilenci ve düşkünler ordusu olun, biz efendi silzler kölelrimizsiniz,  bu sizin kaderinizdir.. Özetle TC rejmi var oldukça hiçkimsenin iki yakası bir araya gerlmeycektir. İntihar, yokluk-yoksulluk, dilencilik, düşkünlük, düşürülmüşlük..  kaderimiz olmaya devam edecek..  Hergeçen gün bir öncekinden daha kötü olacaktır.. Ve siz hiç iktidar ve muhalefetten duyuyormusunuz ülke yönetimine geldiğimizde bu rejmi değiştireceğiz diyeni..

 

 

İşte Basından Sıcak Bir haber..

TC rejminin sinsi vatandaşı bitirme planlarının bir sonucu olarak 34 yaşındaki Omer Ağa’lı Ardahanlı hemşerimiz Fuat Avşar 34 yaşında intihar ederek aramızdan ayrıldı..

 

Bankalara olan borcun faizi nefes aldırmıyor!: 39 yaşındaki çiftçi intihar etti

 

Ardahan’da çiftçilik yapan 39 yaşındaki Fuat Avşar, borçlarını ödeyemeyince intihar etti. Arkadaşı ve kefili Ferkat Kaya, Avşar’ın yaşadıklarını Aydınlık’a anlattı. Kaya, “Bankalar ve Tarım Kredi Kooperatifi bunun hesabını vermeli.

 

Basından.. Haberi olduğu gibi aktarıyoruz..

Bankalara olan borcun faizi nefes aldırmıyor!: 39 yaşındaki çiftçi intihar etti..

Melike Güler

Çiftçinin sesini duymayan, yüksek faizle çiftçiyi bu tefecilere boğduran yetkililer neden susuyor!” dedi.

 

Ardahan'da 39 yaşındaki çiftçi Fuat Avşar, Tarım Kredi Kooperatifleri ve DenizBank’a olan borçlarını ödeyemediği için intihar etti. Ömerağa Köyü’nde hayvancılık yaparfak geçimini sağlayan Avşar, evli ve üç çocuk babasıydı. Tarım Kredi Kooperatifi’ne 400 bin liranın üzerinde ve özel bankalara da 370 bin liranın üzerinde kredi borcu bulunan Fuat Avşar’ın, bu borçların faizlerini bile ödemekte zorlandığı belirtildi. Bir süre önce altındaki otomobilini ve hayvanlarını satarak borcunun bir kısmını ödediği öğrenilen Avşar’a özel banka avukatlarının ödeme için 20 gün süre tanıdığı belirtildi. Tarım Kredi Kooperatifi müdürünün kefillere, “Kefilsiniz, borcunuz olmasa bile ben Fuat’ın borcunu sizin mallarınızı haczederek alacağım” diye sürekli sıkıştırması sonucunda, Avşar, daha fazla dayanamadı ve av tüfeği ile canına kıydı. 

 

 

 

Fuat Avşar

'BANKA YAPILANDIRMAYA YANAŞMADI'

Çiftçi Fuat Avşar, önceki gün Ömerağa köyünde yakınlarının göz yaşları içinde toprağa verildi. Avşar'ın kefili ve arkadaşı Ferhat Kaya, bölgede hayvancılıkta yaşanan sorunların ve hayvan ithalatının çiftçiyi zor duruma soktuğunu belirterek isyan etti. Fuat Avşar’ın arkadaşı olduğunu belirten Kaya, şöyle konuştu:

 

“Bir özel bankaya ve Tarım Kredi Kooperatifi’ne borcu vardı. Banka kredisini götürüp son 2 yıldır yapılandırıp bir miktar para ödeyip yapılandırarak götürüyordu. Oradaki 200 bin liralık borcu, 500 bin liraya yaklaştı. En son kefillerden bir tanesi 95 bin lira götürüp ‘Fuat icraya düşmesin’ diye hesabına yatırdı. Ancak banka yapılandırmaya yanaşmadı. ‘110 bin lira daha yatırmazsanız önümüzdeki haftadan sonra tekrar takibe düşecek, icraya vereceğiz’ diye baskı altında tutuyorlardı. Sadece onu değil, kefillerini bir taraftan, ailesini bir taraftan günde onlarca kez aradılar.”

 

Tarım Kredi’de 10 bin lira borcun 33 bin lira olarak gösterildiğini de belirten Kaya, “2 farklı senedi birleştirerek vermemişler dosyayı icraya. Orada hem icra masrafı dolsun hem avukat ücreti dolsun diye 2 ayrı dosya olarak vermişler. O da yaklaşmış 50 bin liraya. Gitti avukata, ‘Çalışan kefillerim var, millet evine ekmek götüremiyor. Kimsenin mağdur olmasını istemiyorum’ diyor. Avukatla kavganın eşiğine gelmişti, oradan da bir sonuç elde edemedi. El birliğiyle çocuğu intihara sürüklediler” diye konuştu.

Ferkat Kaya

'LANET OLASI İTHAL'

“Ardahan’a ithal hayvan soktular” diyen Kaya, Avşar’ın yaşadıklarını şöyle anlattı: “Lanet olası ithali soktular. Çocuk gitti pahalıdan hayvan aldı. Evi barkı yoktu. Bir tane 13 dönüm arazisi vardı. Başkalarının evinde kalıyordu köyde. Başkaları da ‘evimizden çık, biz yazları geleceğiz’ diye sıkıştırıyorlardı. İşleri tepe taklak olunca, bir inşaata başladı. Elindeki hayvanlardan bazılarını satıp ev yapmak için çalıştı. Onu da bitiremedi. Kalanını sattı götürdü, o lanetlerin faizini ödedi. Faizin üstüne faiz koydular. İş aradık, bu lanet yerde iş de yok. İş olsa da asgari ücret veriyorlar. Evi kirası çocukları derken…”

 

'ARDAHAN'DA TRAKTÖR KALMADI'

Ferhat Kaya şöyle devam etti:

"Bunun devamı gelecek, ölümler artacak. 850 üyesi olan TKK'den şu anda aktif 220 tane üye kalmış, bunlardan 50-60 tanesi lanet etmiş, kapısını açmıyor. Kalan 500 tanesi de hep icralık, herkesin hesabı blokede. Bankalar herkesin ocağını söndürdü. Ardahan'da traktör kalmadı. İnsanları perişan ettiler. Gittim birinci sınıf hayvan aldım, ahırıma koydum. Yetmedi Sırbistan'dan et ithal ettik. TKK'ye diyoruz ki bizim borcumuz var. Buna karşılık arpa, buğday verelim. Lanet olsun, dışarıdan arpa ithal ettiler. Devlet neden bize sahip çıkmıyor? Bana olmayan devleti neyleyeyim?"

 

Kaya, bankalar ve Tarım Kredi Kooperatifi yetkililerinin hesap vermesi gerektiğini belirterek, “Çiftçinin sesini duymayan, yüksek faizle çiftçiyi bu tefecilere boğduran yetkililer, istifa etmelidir” dedi.

 

Fuat Avşar yakınları tarafından gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

 

 

 

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Banka ve kooperatife olan borcunu ödeyemeyen besici yaşamına son verdi

Ardahan’da banka ve Tarım Kredi Kooperatifi borcu faizleri ile birlikte 770 bin lirayı bulan besici, alacaklıların sıkıştırmasından sonra intihar etti. Otomobilini bile sattığı halde borcunun faizini bile ödemekte güçlük çeken 34 yaşındaki üç çocuk babası Fuat Avşar yaşamına son verdi.

Banka ve kooperatife olan borcunu ödeyemeyen besici yaşamına son verdi

Kredi faizleri ve artan girdi maliyetlerinin altında ezilen üreticiler tükendi. Ardahan'a bağlı Ömerağa köyünde borçlarının faizlerini ödeyemeyen 34 yaşındaki besici Fuat Avşar intihar etti.

 

Tarım Kredi Kooperatifi’ne 400 bin liranın üzerinde ve özel bankalara da 370 bin liranın üzerinde kredi borcu bulunan Fuat Avşar'ın, bu borçların faizlerini bile ödemekte zorlandığı belirtildi. Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre; bir süre önce altındaki otomobili satarak borcunun bir kısmını ödediği öğrenilen Avşar'a özel banka avukatlarının ödeme için 20 gün süre tanıdığı iddia edildi.

 

Bankanın alacağını tahsil edememesi durumunda kefillere yönelecek olması nedeniyle üretici ile kefillerinin arası açıldı. Ödemelerini yapması konusunda kefilleri tarafından uyarılan Fuat Avşar'ın yaşadığı süreci kaldıramadığı, bunalıma girdiği öğrenildi. Evinde av tüfeği ile intihar eden Avşar geride bir eş ve üç çocuk bıraktı.

 

Avşar'ın intiharı sosyal medyada örgütlenen üreticilerde şok etkisi yarattı. Kredi borçları ve faizleri altında ezildiklerini belirten üreticiler, bir an önce adım atılması gerektiğini aynı durumda çok sayıda borçlu olduğunu söylediler.

ETİKETLER : Ardahanlı hemşerimiz TC Rejminin vatandaşı bitirmeye yönelik sinsi ayak oyunlları ile baş edemeyince intihar etdi.. Rejim vatandaşı borçlandırıyor esir alıyor ve intihara zorluyor.. Tam siyonist – yahudi oyunu..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA