DOĞU MEDYA’YA ÖLÜMCÜL ABLUKA..

Doğru bilgi gelecek demektir. Buna ulaşmamanız için heryolu deniyorlar.. Bizim adımıza bir kere sorun..
Bu haber 2022-01-26 10:25:33 eklenmiş ve 419 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA’YA ÖLÜMCÜL ABLUKA..

 

Ülkemizi derinden ele geçiren siyon-kapital çete tc devleti kılıfı ile yarım yüzyıldır bize nefes aldırmıyor. Sizlere tarfsız doğru bilgi taşıyan Bu rejmin size kurduğu tuzakları deşifre eden Doğu Medyayı düşürmek için her oyunu sergileyen siyonist çete, İstanbul boğazının en güzel yerlerinden, ülkemizin maddi-manevi kaynaklarının da üstüne oturarak 90 milyona açlık kendileri ve yandaşları ise varlık içinde takla atıyorlar. Ülkemizin artı değerini israil-abd ve batı kentlerine taşıyorlar.. 

 

30 yıldan fazladır basın alanındayız. 90’larda TC gibi faşist ulus devletlerle terör ordu-örgüt, lejyonları  el ele verek vatandaşı harcıyorlar.. Türkü Ovada-Kurdü Dağda birlikte  harcıyorlar.. Belirlemesini yaptık. Rejim bizi yüzyıllara varan sahte cezalarla, sahte davalarla kuşattı..

 

Bu kuşatma 2010 lu yıllara kadar sürdü. Kaçak-suçlu-aranan bir bireydik. Bu anlamda ne işe girme şansımız, nede iş kurma şansımız yoktu.. Yani kısacası sistem bizim bütün vatandaşlık haklarımıza çizgi çekmiş, bütün ülkeyi bizlere, düşünen insanlara ülkemizi bir zindana ve hapishaneye çevirmişti.. Şimdide vatandaşın rejmi görmesi için STK alanında koşarken.. Rejim bizi boğmak için ekonmik abluka başta olmak üzere binbir saldırı çeşidi ile saldırı alanını giderek büyütmektedir, çaktırmdan bütün ülkeyi düşünen insan başta olmak üzere zindana çevirmektedir..

 

İçine girdiğimiz zaman diliminde ise artık bütün dünya insanlığı hedef. Faşist ulus devletin, terör ordu örgüt ve lejyonların patrounu küresel soykırımcı firma ve aileler artık gıda-genom, hava –su-yiyecek-içeceki de silaha dönüştürerek insan soyuna amansız birsoykırım saldırısına geçmiş bulunmaktadırlar..

 

İnsan soyunu daha rahat, daha ucuz bir şekilde yok etmek için covid-19 virüsü ile bütün dünya insanlığına biyolojik-psikolojik bir saldırıya geçtiler.. Maske-mesafe- bir araya gelmeme konuşmama-tartışmama.. kurallarla tüm insalık kölelik ve düşürülmüşlük  girdabına çekiliyor..

 

Bu saldırıda 1. Derecden hedef uluslar,  TC vatandaşları, Mezopotamya-Anadolu Nüfusu, Ruslar, Amerikalılar ve Avrupa nüfusu.. Şu anda Amerikada 5 ila  11 yaş arası çocuklara covid aşı onayı çıkıyor, TC de ise büyük siyasl partiler çocuklara boca edilmesini istiyor.. Amerikan halkı kongre baskınında da gördüğümüz gibi Amerikayı derinden işgal eden siyonist-kapitalist derin işgali, bu derin çeteyi çözdü.. Ülkemizde de genş halk kitleleri bu ablukayı çözmeye başladı.. Ve daha ne olduğu bilnmeyen nano chiplerle kaplı bir silah olan covid aşısı ile çocukları şimdiden vuracaklar..

 

Türkü-Ye de durum daha vahim, TC oluşum sürecinden günümüze rejim  200 yıldır , put-totemler, anır-ahır kabirlerle, sahte ırk ve ırkçılıkla, sahte suni sınırlarla varlığını pekiştirip, vatandaşı faili meçhulden, fiziki-kültürel soykırımlardan ekonomik ablukaya halk koyunsürüsü gibi harcanmaktadır..  Anadolu –Mezopotamya halklarını koyun gibi biçmeye başladı..  TC oluşum sürecinde Siyonistler 18. Ve 19. Yüzyılda Osmanlı hiristiyan nüfusunu ermeni-rumları yok ettiler.. ,

 

19 ve 20  yüzyıl boyuncada kürdü-türkü ile müslüman nüfusu yok ettiler, bu yok etme hergeçen gün dahada şiddetlenmektedir.. Günümüzde rejmin derin saldırıları sonucu Türkü-Ye de insanlar sersem koyunlar çevrilmiştir. Siyasi partilerden STK’lara her alan kripto ajanlarla ele geçirilmesi bir yana TC oluşum sürecinde ülkemizi ele geçiren siyonist çete tere yağından kıl çeker gibi hepimizin hayatları ile dilediği gibi oynamakta, kişiye özel saldırı yöntemleri ile kimi hedefine koyuyorsa..  Faili meçhulden, covid kamufilajına, trafik kazasından, ekonomik ablukaya.. diğer binbir saldırı çeşidi ile ayırımsız 90 milyona dilediği operasyonu yapabilmekte..  90 milyon kuşatılmış bulunmaktadır..

 

Dikkat edin covid biyolojik ve pisikolojik saldırısının  yanı sıra hastalık yokluk yoksulluk binbir sorun ve sıkıntı yaşıyoruz.. Hele ülkemizin beyni-kalbi İstanbul ölümün kol gezdiği yaşamın cehenneme dönüştüğü, insanların ne zaman büyük bir deprem olacak, yada nasıl bir savaşla yok edileceğiz moduna sokulduğu, hayattan bezdiği bir cehenneme çevrilmiş bulunmaktadır.. Bir günlük bir karın cehenneme dönüştürdüğü bu şehir mevcut alt yapısı ve idarecisi ve tc rejmi ile 1 haftalık afette yerle yeksan olacak, yaşadığımız şehri 20 milyon için potansiyeli ile  bir mezera-mezbahaya çevrimiş bulunmaktadır..Büyük ihtimallede yakın bir gelecekte siyonist haaarp silahı ile  yerli ve yabancı siyon işgalciler halk kendilerine hesap sormasın diye 1999 yılı gölcüğü vurdukları gibi İstanbulu da vurmaya bakcaklar..  Bu anlamda abd vb ülkelrdeki bilim adamlrı ile asya-*amerika stk ve halkları kordnasyona geçmelidirler.. 

 

TC siyasi parti ve yapılanmasına bakın tek işleri güçleri hala vatandaşı nasıl ölüm uykusuna yatırcakları yönünde bir yarıştır.. Hala kutsal devlet yalan dolanları ile vatandaşı mezbahya giden kutsal ineğe çevirme oyunları ile vatndaşı yok ediyorlar.. Kimi vatandaşı din-inançla, kimi kutsal put totemlerle kimi ırkla kimi mezheple vatandaşı kullanan kullanana.. Ne iktidarı, ne muhalefeti bu rejimle bir geleceğimizin olmadığını söylemeyi bırakın.. Ülkemizde siyasi partiler, siyaset, var olan bu siyon çete devlet yapılanmasının nasıl kutsal birşey olduğu yönünde 7-24 beyin yıkama araçlarına dönüşmüş bulunmaktadırlar.. Ve ayırımsız tüm siyasal yapılanma beyin-ekonomik vs. alanlarada kripto siyon çetlerin kontrolundedir..  Onların onaylamdığı tekbir birey stratejik bir kurum yada noktada  asla var olamaz.. Firmalaşmaz.. Çağın işleri olan kripto para vs işlere giremez, holdigleşemez..  anında defterini dürüyorlar..

 

STK ALANI KRİPTOLARLA, CAHİLLERLE YOK EDİLYOR..

 

Buradan STK alanına geldiğimizde siyon çete öncelikle kendine bağlı kripto ajan yapılanmasını başkan-iş adamı, mudur vekil, yetkili.. vs, vs.. içimize boca edip, tc sisteminin s’sini bilmeyen bir sürü davarı da bu ajanlarına payanda yaparken.. Ülkemizi düzeltecek, düze çıkaracak ana artel olan STK yapılanmasını da çok ustaca ele geçirip çökertmektedirler..

 

Bir başka ifade ile özellikle STK alanında yer alan cahil yapılanmanın ihanetçi-halk düşmanı-kripto ajan olmasına gerek yok, bir topluma, bir ülkeye darbe vurmak istiyorsanız en önemli siah cehalettir.. Bunu kullanmanız yetiyor..

 

 Ve dikkat edin TC sistemine ençok oynadığı alan liyakattir. Fetö terör örgütünde de görüldüğü gibi devlet, STK-Dernek aile ve sülalerin sahip çıkmadığı sahipsiz kalan tüm çocukları av hayvanı gibi avladılar. Bu ülkenin akıllı tüm çocuklarını sınav vb. oyunlarla devre dışı bırakarak ne kadar liyakatsiz gerzek varsa sınav sorularını çalarak sisteme boca ettiler. Çay çorbaları ile oynayarak, biyolojik savaşlada kendilerine bağımlı köle ordusu oluşturdular..  Tüm üst düzeyi gibi yurt dışna çıkarılıp vatansızlar kervanına katılırken.. ayak takımı ise, halkın içinde cehaletten av olanlar ise artık zindanlarda yerlerde çürümeye terk edildiler..

 

Şimdi fetö terör örgütünü geçip mevcut siyasal alana ve rejime bakalım.. Aynı oyun, aynı darbe TC siyasal  yapılanmsı ve partilerinin eliyle, cahilliğin paçalarından aktığı STK alanı ile vatandaş biçilmektedir.. İktdar ve muhalefeti ile siyasal yapılanma gerçek manada işinin ehli hiçbir insana, vatandaşa  geçit vermediği gibi, binlerce örneğini gördüğümüz gibi akıllı, işin ehli liyakat sahibi gençler biçilmektedir.. Vatandaş nasıl düşürülür profesyonel saldırısı ile vatandaş biçilmektedir..

 

ŞİMDİ DOĞU MEDYAYA BİZE DAYATILAN ÖLÜMCÜL DÜŞÜRME ÇEMBERİNE KISACA DEĞİNELİM..

 

90’lardan 2010 lara yüzyıllara varan sahte cezalarla kuşatma planı şimdi ise tüm ülkeyi hapishanye çevirerek devam etmektedir..  TC rejmi siyasal partileri iktidar ve muhalefeti ile ayırımsız gram ilan vermedikleri gibi, bu partilerde ise yukarda vurguladığımız gibi istisnalar dışında  genelde kriptolarını köşe başlarına getirmektedirler..  Buda yetmiyor, rejim özellikle ajan hukuk büroları ile bizim gibi düşünen aydınları, potansiyel tehlike olarak gördüğü vatandaşları  çok ustaca sararak ekonomik anlamda 1 tek adım atmamaları, firmalaşmaları  yönünde hetür tedbiri almaktadır.. 70’lerde süpürge aldın yönlü 3-5 dava.. Ve diğer icra-hukuk oyunları ile milyonlarca vatanddaş tc rejmi tarafından kıpırdamayacak derecede esir alınmıştır. Potansiyel gelişme emaresi olan her öğrenci hergenç uyuşturucu, çete vs eliyle düşürme, para kazanmayı ilah yaptırarak yanlış yönlendirme, terör lejyonlarına çekip imha etme binbir oyunla sarılmış bulunmaktayız.. İşin garip yanı vatndaşı binbir hukuk oyunu ile imha eden bir rejim gerçeği ortada varken kurt-tırk-din-mezhep gibi vatandaşı ayırıştıran tc siyasal partilerinin bu konulara dokunmazlar bile.. Yukarda da belirttiğimiz gibi siyon çetenin esir aldığı onların kriptolarının köşe başlarını tuttuğu, cahil cühelya kravat ceket giydirerek halkı düşürdükleri  bir rejim tc..

 

Örneğin her partiden bazı hemşerilerimiz bld. Başkanı, ilçe başkanı, büyük stk başkanı, vekil bilmem nedir  vs . Hepsini takip ve onure etmemize rağmen.. Hiçbiri bize gram ilan vermez, destek sunmaz.. Kripto değillerse bile kriptolar tarafından güdülen esir alınan varlıklara, düşkün-düşürlmüş kölelere  dönüştürülmektedirler. Kendilerinin ne bir insiyatifleri nede bir özgür iradeleri yoktur.. Rejmin ajan-kripto yapıları tarafından esir alınmışlardır ve bunu da halktan ustaca gizleyerek vatandaşın kullanılmasını ve düşürülmesinin birebir aracı olmaktadırlar..

 

Bölgemizi  baz alarak STK alanına geldiğimizde ise yine 90’lardan beri STK Dernek alanın oturması için olağanüstü bir eforla çalışıyoruz.. Ayırımsız bölgemiz adına çıkan federasyon dernek vb. STK ruhuna uygun kurulması ve yürümesi için STK’ların ekseriyasında gölge yönetim olarak kurulmalarından yürümelerine tüm bilgi-birikimimizle çalışıyoruz..

 

STK alnı da; TC siyasal alanı gibi içine boca edilen 3-5 kripto ve liyakatsız cahil sürüler yüzünden hem bizleri, hemde vatandaşı vurma, düşürme, çökertme aracına dönüştürülmektedir..

 

Örneğin şu anda STK’ların ekseriyaının halkı sağlık, eğtim, güvenlik, firmalaşma, zeki çocukların sistem tarafından ablukaya alınmasını, harcanmasını durdurma, çocuklarımızı, bilim-tekonoloji, yazılım alanlarında yetilştirme..  gibi porjelerle yürümesi, gençliği uyuşturucu-mafya-çete  yemleri olmaktan çıkarmaya yönelik birtek plan-projeleri yoktur.. STK alanı birkaç istisna dışında resmi ideolojinin, faşist ulus devlet erkinin siyasal yapılanmanın kripto ajan yapılanmanın  vatandaşı –halkı düşürmede giderek siyasi partiler gibi kullandıkları araçlara dönüştürülkmektedir..

 

Şimdi STK’larda kümelenmiş saftirik kardeslerimize, bu parti bizimdir diye övünen saf  vatandaşa uyanmaları için bizim adımıza birkaç soru sormalarını istiyoruz..Fikir olmasa, düşünceyi özgürce ifade olmasa bir ülke, bir toplum  var olmaz. Toplumların en büyük ihtiyacı düşünce üreten rti-purti vs takmayan aydınlar,  yetişmiş beyinler, kurmlar, STKlardır. Bu anlamda bizden olan, bizden gözüken siyaset, yerel yönetim, vekil koltuk sahiplerine sorun Doğu Medyaya hiç ilan verdiniz mi.. Eğer iktidarsa sizi köşeye çekip kürtçülükle vs ile,  muhaleftese iktidar taraftarı.. STK alanında ise binbir hikaye uydururlar.. Kısaca sizi cahil ve sürü zanettikleri için birsürü yalan dolanla geçiştirmeye bakacaklar..Çünkü doğru bilgi gelecek demektir. Doğru bilgi hayat-yaşam demektir. Doğru bilgi sizi çekildiğiniz uçurmlardan kurtaran hayati bir olgudur. Buna ulaşmamanız için heryolu deniyorlar..

 

Neden, çünkü bizim zanettiğimiz devlet erkinden siyasal yapılanmaya hiçbiri bizim değil, 200 yıldır derin bir işgal altındayız.. Hepsinin işi gücü bu derin işgali sizden saklamak.. Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl hepinizi-hepimizi  7 sülalesi ile yok etmek, sizlere doğru, tarafsız, ölümcül bilgiyi taşıyanları bizim gibi tüm ülkeyi hapishaneye çevirmek, fiziki imha yapamıyorlarsa da aç-açıkta bırakarak telef etmek  bu ajanların, bu düşürülmüşlerin temel işidir..  

 

BİZDE İŞ ADAMI PROFİLİ İSE..

 

Bizde stisnalar dışında iş adamı diye birşey de yoktur. Bazıları bilinçli ve kriptodur, bizden gözüküp bize nasıl darbe vuracakları yönünde uzmalaşmışlardır. Ustaca toplumun önüne çıkıp kontrolu ele geçirmeye çalışırlar.. Bizden olanlarda faşist devlet resmen beyinlerinin içine etmiştir. Siyon kapital sergerde iş adamı firma dünyayı avuçlarına almış bize kıyameti dayatırken, bizdekinin aklı dizinde olduğundan bir kişinin bir yazı yazıp toplumu uynadırmasının nasıl hayatti, nasıl ölümcül bir iş, bir açık olduğunu ancak öbür dünyada öğreniyor..  Paran varsa sana bir mok olmaz yalan dolanıyla beyni yıkandığından.. toplumdan uzağa kaçar. Mensup olduğu toplum düştüğünde boynu kesilecek bir kaz-kuş olduğunu anladığında ise iş işten çoktan geçmiştir.. Bundan dolayı topluma stratejik bilgi taşınması, toplumun geleceğini ilgilendiren kurum-stk ların var olmasının ne olduğunu bile bilmemektedir.. Bazılarıda egoist bencil kişiliklerinden hem kendilerini hemde mensup oldukları toplumu çürütüklerini kabul etmeyecek kadar düşmüş-düşürülmüşlerdir..

 

Bizde ülkemizi ve dünyayı doğru okuyabilen, tehdit ve tehlikleri riskleri doğru hesaplayan  donanımlı bir iş adamı profili de olmadığı için rejim ve ajanları halka sağlıklı bilgi taşınmaması için ekonomik abluka silahını çok ustaca kullanabilmektedirler.. Kendini bir şey saneden bizden üç-beş kuruş sahibi vatandaşı da potansiyel bir tehlike gördüklerinden bizim kendini is adamı saneden zavallıyı da çaktırmadan kötü düşürürler.. Bu yüzden bize ait geçmişi 200 yılı aşan tek bir firma ve markamız yoktur. Baran Korkmaz gibi, Thodexte ki genç gibi biri çıktığında rejim çöküp hayatlarına-herşeyine konmaya çalışmaktadır.. Çünkü bilgi üretecek mekanizmalrımız yoktur. Çünkü birbirini kollayacak stk alanı oturmamıştır. Herkes sürüden ayrı düşen koyun gibi av olmaktadır.. Çocuklarımız ya terör lejyonları, ya faşist ulus devlet, ya mafya-çeteler,  yada din adı altında vatndaşın vergisine konmaya çalışan sözüm ona dindar hırsız çetelerce harcanan harcanana bir durum yaşyıyoruz... Yani bir birbirine yakın aile-aşiret akraba-hemşeri grupları olarak örgütlenmedikçe, bilgi-fikir üreten kurumlar ortaya çıkarmadıkça.. bu örgütlenme ülke sathına yayılmadıkça  iş adamından stk ya kurmları ve bütün vatandaşı hepimizi rahat av yapıyorlar..

 

Şimdi rejmin bütün hastalıklarını STK alanına kriptoları ile taşıyıp STK alanını düşürmek en büyük hedef.. STK’lar parti-purti resmi ideoloji takmadan halkı geleceğe taşıma yetkinliğine kavuşmasa.. Bu alanda siyasal alan gibi çürütülmekte düşürülmektedir..

 

TC uyduruk siyasal yapılanmasını geçtik, bu böyük-böyük STKlara da bir sorun Doğu Medya’ya hiç ilan verdiniz mi..  Bu sorunun cevabı ne demek istediğimizi de ortaya koyar..

 

Cehalet kefenini bir anönce yırtın şu anda yaşadıklarımız iyi günlerimiz aklın almayacağı felaketler geliyor.. Örneğin Metropolitan İstanbul bir afet ve savaş durumunda sizinim diyen stkların sizi kurrtarmaya plan proje sunmaya yönelik tek projeleri varmı.. Bir sorun.. Bundan dolayı STK’ları cahil-cühela ve kripto ajanların elinden bir an önce çıkarmalıyız..

 

Özetle 90’larda biz  düşünenleri, düşüncelerini özgür iradeleri ile halka taşıyan ve gezegendeki uyduruk faşist devlet ve patronları küresel soykırımcı soytarı kütresel firmaları halka dünyaya insanlığa taşıyan gerçek aydınlar yüzyıllara varan cezalar, ekonomik abluklar.. binbir oyunla sarılırken.. Ala nihaye dünya halklarını uyanış çizgisine getirdiler..

 

Sağlıklı bilgi gelecektir, hemşeri vatandaş vs sizlere doğru tarafsız bilgi taşımayı önleyen, sizi sistemin oyunlarınnda boğup yok eden herşey düşmanınızdır.. Sie sağlıklı doğru ölümcül bilgileri taşımamız için a-herkes gücü oranında destek olsun.. b-siyaset-stk koltukları kapan ve bizden gözükenlere, iş adamı diye şişinenlere.. bir kere sorun.. Siz Doğu medyaya birkez olsun bir ilan verdinizmi.. Yurt dışına çıkanlarınız ise Doğu medyanın kuşlatıldığı yarım yüzyıllık ablukayı oradaki stk ve halklara taşısın.. yerel-ulusal-küresel bir saldırıyla nasıl karşı karşıya olduğumuzu dünyaya taşımalıyız.. Çünkü bu saldırları  def etmek yerel-ulusal-küresel bir dayanışma ve örgütlülük gerktiriyor.. Bu anlamda rejmin bize yedirmeye çalıştığı tüm ırk-mezhep-sağ-sol din vs oyunlarını ayaklarınızla ezip çöpe atın, sahiplerine yedirin.. İnsanlık kıta kıta federasyonlşamaya kapitalizim sonrası çağa geçiyor.. Sağlam-tarafsız sağlıklı biligi, Dayanışma örgütlülük .. STK alnında yetkinleşme açıklarımızı kapatmalıyız.. her eksiklik hem sizi hem 7 sülalenizi vurmaktadır.. Onun için bizden gözükenlere sorun Doğu Medyaya hiç ilan verdinizmi.. Yüz ifadelerine bakın kripto mu sitemin esir aldığı bir köle mi yada dünyadan haberi olmayan bir cahilmi anlayacaksınız..Ülkesi ve milleti fark etmez Doğu m-Medyaya ablukayı çözen her vatansever.. (istihbaratçı-güvenlikçi-bilim adamı-aydın, siyasetci,stk mensubu, halk.. ) siyon çetelri de yerli yabancı ayaklrı ile rahat çözer.. Bu anlamda gezegenimizdeki büyük istihbarat örgütlerinin de en çok faydalandığı alanlardan biride Doğu Medya'ki anlizlerdir..

 

TC rejminin acilen yıkılıp 90 milyonu kapsayan ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal sistem bütün STK’ların an gündemi olmalıdır.. Aksi sadece kendimizi değil 90 milyonu yok ettiğimizi, düşürdüğümüzü görmeliyiz.. Yetmiyor, artık bütün dünya halkları ile koordine yürümeliyiz.. Aklı dizinde olan saftirikler ise bir lira osun ama muhakak arge ve kültür bütçesi oluşturun.. Parayı ilah zanetme aptalıllığ sadece sizi değil hepimizi 7 sülalemizle vuran bir tehlike olduğunu kavrayın.. 

 

 

 

ETİKETLER : Doğru bilgi gelecek demektir. Buna ulaşmamanız için heryolu deniyorlar.. Bizim adımıza bir kere sorun..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA