AKDAĞ, İSTBAKO BAŞKANLIĞINA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR..

AKDAĞ, İSTBAKO BAŞKANLIĞINA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR..
Bu haber 2022-01-22 18:35:44 eklenmiş ve 375 kez görüntülenmiştir.

 

AKDAĞ, İSTBAKO BAŞKANLIĞINA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR..

 

Ocak Ay’ında Şişli Cevahir Hotel Kongre Merkezi  ((6 Şubat Pazar 2022 saat 12:00 Salon boy Davet))  yapılacak kongre öncesi birçok etkinlik, toplantıya imza atan İstanbul Bakallar odası Başkan Adayı Tacettin Akdağ bügün Esenyurtta İş-STK-sivil Toplum, Muhatarlar, Bakkal erbabı ile  Kahvaltılı bir programla bir araya geldi..

 

Kahvaltılı programa, doğu-güneydoğu ve karadeniz bölgesin bakallar stk-siyaset-iş dünyası temsilcileri katıldılar..

 

Katılımcılar, çekirdekten yetişme, çocukluğundan beri bu mesleğin içinden oan Akdağ’ın İstbako’yu yeni bir merhele, yeni bir aşamaya taşıyacaklarına inançlarının tam olduğunu, bu anlamda Akdağ’a amasız destek verdiklerini, herkesin de yakınında yanındaki bakkal erbabından Akdağı desteklemesini, Akdağın İstanbul Bakkal Odası üyelerine taşınmasını, Bakkal camiasında hizmet eden tanıdık eşden dosttan Bakkallar oda Başkan Adayı Tacettin Akdağa destek olunmasını istediler..

 

Akdağ gerek bakalıclar odası üyeleri ile, gerekse iş-stk-siyaset erbabı ile yaptığı toplantılarda vatandaşı market teröründen kurtarmanın yegane yolunun bakallardan geçtiğini, bakkalın aynı zamanda toplumsal bir sigorta olduğunu, fakiri-fukarayı rencide etmeden zaruri ihtiyaçların giderildiğini, veren elin alan eli görmediği, yardımın, iyiliğin vatandaşı rencide etmeden sağlandığı toplumsal gerçeğimizin en önemli kurumlarıdırlar..

 

HABER FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ..

 

Akdağ, gerekirse, üretim, dağıtım ağlarını da hayata geçirebileceklerini, tarladan sofraya sağlıklı, ucuz, emin olarak tüketebileceğimiz gıdalarımızı kendimizin kontrol ettiği bir sistemle vatandaşı taşımayı düşünüyoruz diyerek, günümüzde menşei bilinmeyen gıdalrın, ardiyesini bilmediğimiz gıda zincirlerinin gıdayla nasıl oynadığını ülkemiz vatandaşı başta olmak üzere dünya görmekte gözlemlemektedir dediler.. Bundan dolayı Bakkal Amcanın görevi daha da ağırlaşmıştır. Topluma sağllıklı ve ucuz gıda, içeriğinden emin olacağımız gıdayı da biz halkın kurumları ve STK’ları olarak sağlamak zorundayız.. dediler..

 

Tacettin Akdağ Kimdir Tıklayınız..

Tacettin Akdağ Kimdir Tıklayınız..

 

 

 

ETİKETLER : AKDAĞ İSTBAKO BAŞKANLIĞINA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA