ÇERKEZİN ALTINDAKİ KADRO ÇERKEZİ BOŞA ÇIKARIYOR..

ÇERKEZİN ALTINDAKİ KADRO ÇERKEZİ BOŞA ÇIKARIYOR..
Bu haber 2022-01-22 10:52:19 eklenmiş ve 348 kez görüntülenmiştir.


ÇERKEZİN ALTINDAKİ KADRO ÇERKEZİ BOŞA ÇIKARIYOR..


ARDAFED Genel Başkanı Orhan Çerkez, Sinema salonu olmayan Ardahan’da Sinema Günleri düzenledi, Kütüphaneler Açtı ve Film Gösterimi Yaptı.. STK tarihimizde görmeyeceğimiz başarılara imza atıyor..

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanlığına geldiği Eylül Ay’ından bu yana Orhan Çerkez birçok ilke imza atamaya başladı.  Kapanma ile yüzyüze gelen federasyonu kapanmaktan kurtardı. Borçları sıfırladı, artı büçeye geçirdi. KAİ tanıtım günlerine öncülük etdi, Serhat Ardahan Spora maddi-manevi destekler sundu.. STK’larla onlarca toplantı yaptı..

2022 yılının ilk ayında Hoçwan, Göle, Çıldır, Ardahan merkez il geneli köy ve ilçelerde birçok kütüphane hayata geçirdi..

Sinama salonu olmayan ardahanda sinema günleri BAŞLATTI..

Ünlü film yönetmenlerini Ardahana götürerek çocuklar ve Ardahanlılara buluşturdu.. Ardahanlıları birbiri ile buluşturdu..


Peki Orhan Çerkezin Altındaki kadro ne yapıyor:


Orahan çerkezin bu özverili çalışmalarını altındaki kadro altını boşaltarak boşa çıkarmaya çalışıyor. Bu konuyu kongre sürecinden beri YK oluşturulurken Ardafedle oynamayı sürekli işliyoruz, biraz açalım. Bu konular hasır altına itildikçe Çerkez vb. hemşerilerimizin özverili tüm çalışmalarını zamanla boşa çıkarma ve STK’lsarımızı çürütme oyunları olduğu gibi devam ediyor..


 2000 lerden beri ilmek ilmek döşediğimiz, binbir emekle ortaya çıkardığımız  Ardafed gibi kurumları yine geçmişteki gibi kullanımlık arapalık olarak kullanma, Çerkezin Siyasi, ekonmik gücü başta olmak üzere Çerkezin nüfuzunu sonuna kadar kullanmaya başladılar.. STK larımızı açık-açık yine bizleri düşürme aracına dönüştürme oyunları dönen araçlara çevirmeye başladılar..


Örneğin federasyolar başata olmak üzere 7-24 saat emek harcayan, koşan herkesi, her gazeteciyi, her kurumu  düşürmek için sinsi oyunlarına devam ettiler.. Üçkağıtçılar, toplumsal alanın çürümesi ve düşmesinden nemalanlara yine çadırlar, otağlar, ulufeler dağıtıldı, birileri kendi yandaşlarına , kendilerine federasyon bütçesinden pay-ulufe çıkarırken.. Çerkezin, “ Her hemşerimize, sanatçıya, gazeteciye eşit ve onurlu bir şekilde yaklaşacağız, ayırım yapmadan hemşerilerimize eşit ve onurlu bir şekilde ilan-reklam hakkı neyse vereceğiz, ben değil, biz kuralını hayata geçireceğiz” yönündeki Çerkezin temel esalarını yerle bir ettiler. Çerkez bölgede ilimizde ilçe ve köylerde kütüphaneler hayat geçirdi. Bu hayata geçirme İstanbulda o köy ilçe derneklerinin katılımıyla dahada büyük anlam ve önem kazancaktı. Bu açığı hiçbiri Çerkeze söylemedi.. Hani ben değil biz olarak birlikte hareket edecektik..


Bizler  24 saat alanda çalışan gazeteciler başta olmak üzere tanıtım günlerinde hakkımızı gasp eden yönetimden Orhan Çerkezin hesap sormasını, STK –Basın ve toplumsal alanı kullanımlık şeyler gibi gören bu sakat yönetici ve yönetim anlayışına neşter atmasını bekliyoruz.. Bölgemizde yapılan etkinliğe açılışlara o köyün ilçenin derneklerinin bizler gibi basın mensuplarının da katılması, katkı sunması gerekirken.. Yine biz olgusu çizildi,  olgusu ile hareket edildi..


Tanıtım günlerinde  ta karstan buralara gelen emeği ile geçinen Suat İncedere gibi birçok gazeteci arkadaşımız ve hemşerimiz mağdur edildi.. Bu yönlü arakdaşlarımıza Doğu Medyanın girişimleri sonucu bir elin parmağını geçmeyecek duyarlı ve vicdanlı iş adamlarımız sahip çıktılar, ağırladılar..


Mevcut yönetim, Çerkezin, bölgemizin düzügün düzeyli stk-basın vb. altını çaktırmadan oyan, düşürmeye ve toplumsal alanı çürütmeye bunu yaparkende STK, basın, toplumsal alanın bu yozlukları görmeyeceklerini zan eden bir anlayışla dolmaya başladı.. 


Doğu medya olarak soruyoruz.. Çerkezin altında  yer alan kadro, 2000 lerden beri bizler bu kurmların hem ortaya çıkması için, hem büyümesi için, hemde siyaset-stk zübüklerinin toplumsal alan ve stk larımızla oynamaması için koşarken, canla başla mücadele ederken sizler neredeydiniz, hadi piyangodan çıkar gibi bir şekilde toplumun önüne çıkıyorsunuz, kimlerden emir alarak haklarımızı gasp ediyorsunuz.. Bir gazeteci, bir aktivist, bir STK uzmanı olarak hiçbirinizin  rüyasında görmeyeceği bir efor ve çalışmaya on yıllardır imza atrken.. hakkımızı yemeye, gasp etmeye  utanmıyormusunuz.. Bizim dönen üçkağıtçılıklara göz yumacağımızı mı sanıyorsunuz..


Ne demek istediğimizi anlamayanlar için Çerkezin altındaki kadronun tanıtım günleri için gelir gider belgesini yayınlamasını.. Kimlere ulufe –otağ ve çadırların dağıtıldığının açıklanmasını kamuoyu adına istiyoruz..


Haberin foto galerisi tıklayınız..


Özetle, 20 yıldan fazladır ortaya çıkamsı için canımızı dişimize taktığımız  STK alanını etki ajanları yöntemleri ile çürütmeye ve kullanmaya, düzgün-düzeyli-donanımlı, dürüst insanları ayak oyunları ile yönetimlerden çaktırmadan uzaklaştırmaya,  yönetimler oluşurken, oluşturulurken.. bırakın fikrimizi sormayı,  görüşlerimizi başvurmaya, STK’ları bizleri düşürme aracına dönüştürmeye  çalışmaktadırlar ve bizim bu etki ajanlığı oyunlarına sesiz kalacağımızı zan ediyorlar..  kim olursa olsun liyakatı esas almayan ayak oyunları haklarımızı gasp edenleri deşifre edip kamuoyuna taşıyacağımızı kendini akılı toplumu aptal ve sürü olarak gören fetövari anlayışlara  duyuruyoruz.  Herşeyden önemlisi kul hakkıdır, ceberrut-diktatör  TC rejmi anlayışıyla haklarımızı iç edenlere, bizleri düşürmeye çalışanlara hakkımızı helal etmediğimiz gibi her zaman heryerde bunları deşifre edip topluma, halka, kamuoyuna  taşıyacağız.. Çünkü bu ülkeninde vatandaşın da düze çıkmasının tek yolu STK olgu ve olayının düzgün rayına oturmasında yatmaktadır.. Bu alanla oynayan kim olursa olsun deşişfre edip halka-topluma ve STK’lara  taşıyacağız..

 

Haberin Fotoğraflarını görmek iöçin tıklayınız..

 

Çünkü bir STK’yı STK yapan en önemli özelliği şeffalıktır, dürüstlüktür, hemşeri camiası, yada hitap ettiği kitle açısından liyakatı, uzmanlığı esas alarak  ayırım yapmamsıdır, kimsenin hakkını-hukukunu gasp etmemesidir, toplumsal alandan gelen gücünü kullanarak insanların-hemşerilerimizin  önünü açmasıdır..


Bu anlayış hem Ardahan tanıtım günlerini, hemde yine binlerin birbiri ile buluşması gereken Serhat Ardahan Spor dayanışma gecesini STK-Basın alanından gizleyerek, birkaç çürütücünün tekeline sokarak boşa çıkardıar.. STK’ları kendi egolarını tatmin ve kişisel çıkarları için  olarak kullanalrının ablukasından acilen çıkarmalıyız.. Yoksa yaptığımız, yapacağımız herşey boşa gidiyor.. Biz binbir emekle onyıllardır çşıyoruz. Piyagondan çıkanlar gelip kurumlarımıza konuyor, ilk işleri liyakat-ehliyet sahibi insanlrı düşürmek, STK alanını çürütmek oluyor, Doğu Medya STK alanıyla oynayan kim olursa olsun deşifre edip kamuoyuna taşır. 2022-yılları ülkemizin rejim açısından kader yıllarıdırlar.. STK alanıyla oynanırsa bu ülkenin herşeyi ile oynarlar.. Ne hemşerilerimizin, nede vatandaşın bu alanla oytnanmasına müsaade etmemesi gerekir..

ETİKETLER : ÇERKEZİN ALTINDAKİ KADRO ÇERKEZİ BOŞA ÇIKARIYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA