SERHAT ARDAHAN SPOR GECESİNE KATILIM AZ OLMASINA İSYAN ETTİLER..

Köy derneklerinin gecelerine binler katılırken, Serhat Ardahan Spoor gecesine 40-50 kişinin katılması katılımcıları isyan ettirdi..
Bu haber 2022-01-19 22:29:20 eklenmiş ve 311 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAT ARDAHAN SPOR GECESİNE KATILIM AZ OLMASINA İSYAN ETTİLER..

 

Köy derneklerinin gecelerine binler katılırken, Serhat Ardahan Spoor gecesine 40-50 kişinin katılması katılımcıları isyan ettirdi.. Çıldırlı hemşerimiz iş adamı Aykut Karagözün başkanlığını yaptığı Serhat Ardahan Spor için düzenlenen geceye katılım az oldu..

Serhat Ardahan Spor için Şişli Merkez Nirvana Düğün Salonunda yapılan geceye Ardahan basınından yoğun bir katılım olurken, iş-stk-siyaset dünyasından katılım yok denecek düzeydeydi..

Yürekli birbirinden değerli 40-50 kişilik iş-stk-siyaset-basın ve sanatçılardan oluşan katılımda katılım az olmasına rağmen dolu-dolu güzel bir programa imza atıldı..

Sanatçı Turgay Demir başta olmak üzere geceye katılan sınırlı sayıda ki iş adamları katılmama konusu yoğun bir şekilde eleştirdiler.. Binlerin birbiri ile buluşması gereken bir organizasyon nasıl böyle sönük geçer diyerek yoğun bir eleştiri yaptılar..

Konuşmacılar biri ili temsil eden en önemli olgulardan biri  spordur, spor kulüpleridirler. Birileri dernekleri, iş-stk-siyaset dünyasını kendilerine rant alanı yaratmak için kullandıkları gibi bölge iş-stk-siyaset dünyamızın birbiri ile buluşmaması, toplumsal çürüme ve yozlaşmanın derinleştirilmesi için elinden geleni ardına koymamaktadır..  görüşüne yer verdiler..

İş dünyasylesi etkinlikler için 1-2 ay önceden hazırlık, en azından bütün bölge basınının ve derneklerinin olacağı bir toplantı ile kamuoyuna duyurma.. Burada gördüğümüz bölgemizden adeta gizlenen bir etkinlike şahit olduk..

Geceye katılım sınırlı olurken, İstanbul-Ankara hatta Karsın ilçelerinden de iş dünyası Serhat Spora maddi-manevi  anlamda geceye katılmasalrda destekte bulundular..

Ardafedin öncülüğünde İstanbul geneli Sancaktepe Ak Parti Bld. Başkanı,  İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Şişli, Esenyurt, Ataşehir yerel yönetimleri Serhat Ardahan Spora maddi-manevi destekte bulunurken.. Gecye katılan iş adamları başta olmak üzere iş dünyasından da yoğun bir destek yapılmaktadır..

 

SİNSİ YÖNTEMLERLE İŞ-STK-SİYASET  DÜNYAMIZ ÇÖKERTİLİYOR..

 

Serhat Ardahan Spor Yönetimi zor bir sınavla karşı karşıya.. Şeffaflık, yönetim, denetim ayakları iyi çalışırsa, katkı-katılım yapan iş-stk-siyaset kulüp büyüyecek.. Yönetimin profesyonelleşmesi büyüdükçe.. futbolda katılım ise zaten kendiliğinden sürekli büyüyen bir olgudur.. Yapılan destek-dayanışma gecesi acemilik, yanlış yönlendirme vb. olgular nedeniyle Serhat Ardahan Spora büyük bir çelme olurken.. Sadece Serhat Ardahan Spor Değil Federasyonlar da stk-basın alanı başta olmak üzere kamuoyunun fikrini alarak bölgeyi ilgilendiren etkinliklerde  harekete geçmelidirler.. Bir-iki kişinin yönlendirmesi ile hareket etmek hezimetin ta kendisi.. Aynı zamanda bölgemiz iş-stk-siyaset dünyasına da darbedir..

Ardafed de kai tanıtım günlerinde aynı eksikliğe düştü. Bu eksikliğe şimdide spor kulübü düştü.. Görünen köy klavuz istemez Sadece Ardahan değil Serhad insanı spora duyarlı.. Yönetim ne kadar yetkin, etkin, şefaf olursa iş-stk-siyaset dünyasından da destek o oranda büyücek..

 

SERHAT ARDAHAN SPOR GECESİNDE KİM NE DEDDİ, NE BAĞIŞ YAPTI, santçılar-halay bütün detaylar için tıklayınız..

Serhat Ardahan spor video konuşmacılar, santçılar, halay.. Tıklayınız..


SERHAT ARDAHAN SPOR FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..


 

 

 

ETİKETLER : SERHAT ARDAHAN SPOR GECESİNE KATILIM AZ OLMASINA İSYAN ETTİLER..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA