PANİGLİLER MUHTEŞEM BİR GECEYE İMZA ATTILAR..

Hoc-Fed Üyesi Panig Derneği tek kelime ile muhteşem bir geceye imza atdı.. Bölge iş-stk-siyaset sanat dünyası bu gecede biriri ile buluştular..
Bu haber 2022-01-17 12:51:21 eklenmiş ve 539 kez görüntülenmiştir.

 

PANİGLİLER MUHTEŞEM BİR GECEYE İMZA ATTILAR..

 

Hoc-Fed Üyesi Panig  Derneği tek kelime ile muhteşem bir geceye imza atdı.. Bölge iş-stk-siyaset sanat dünyası bu gecede biriri ile buluştular..

 

Serhadın 2000’lerde kurulan, birçok bakımdan bölge ve Turkiye STK yapılanmasına örnek teşkil eden Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Üyesi Panig ((Kurdi – Pa-Nıg : Pa-Pi (el-kol) Nıg (Ayak) kelimlerinden oluşmaktadır )) Derneği tek kelime ile muhteşem bir geceye imza atdı..

 

Panig Derneğinin Muhteşem gecesi anlatılmaz izlenir.. Doğu Medya TV Panig Gecesi Videolar::

 

Doğu Medya TV,  Videolar için Tıklayınız..

Doğu Medya TV,  Videolar için Tıklayınız..

 

PANİG FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

SERHAD-PANİG KISA BİR TARİH DERSİ..

 

Osmanlı Empreum döneminde Sancakbeyliği olan Hoçwan’ın en eski yerleşim birimi olan Panig tarih boyunca bölgenin en önemli yerleşim birimi olmuştur. TC Resmi tarihin yalan-dolanlarının aksine Hititler, Asorlular, Urartular..  gibi Kurdi tüm impartorlukların Serhad bölgesindeki en öneml yerleşim birimlerinden biridir Panig ve Hoçwan.. Ardahanı ilk kuranlar burada meskun olan kurdi nüfus  imparatorlukların askerlerine, o eşssiz bucaksız Ardahan ovalrını sürerek beslemişlerdir ve Ardahanı onbinlerce yıl önce kurulmadan önce Hocvan vardı.. Ardahan Kura nehrinden merkez tüm köylerine eski tüm adlar kurdidir. Örneğin Kura Nehri Kur – Kurd kelimlerinden oluşmakta mansı derinlik ve bilgeliktir.  Panig günümüzde Ardahan Merkeze bağlı en önemli köylerimizden biridir. Küresel vahşi kapital Mezopotyamyanın Filistinden Afganistana devasa coğrafyasının tüm yer altı-üstü kayanaklarına  konmak için dünyamızın medeniyet nüfusu olan bu nüfusa binlerce yıl önceden başlayan sinsi saldırsının bir sonucu olarak Kurdistan üzerinde yüzlerce sahte suni uyduruk devletçik sahte suni ırklar oluşturarak binyıllardır coğrafyamızı tahrip-talan ediyorlar..

 

Vahşi soykırımcı kuresel kapitalin bu derin saldırısının bir sonucu olarak günümüzde Doğu Avrupa sınırlarından HindisPakistan sınırlarına Mezopotamyalıların binlerce yıldır bellekleri sıfırlanmakta, binlerce yıldır coğrafyamızın yer altı-üstü kaynaklarını talan eden küresel soykırımcı siyonist-soytarı aile ve firmalar dünyanın medeniyet nüfusu kurdleri ablukaya almaları sonucu insanlığın tüm belleğini boşaltıp günümüzde ise toprak-su-hava, gıda-genom herşeyi silaha dönüştürdükleri gibi uyduruk faşist ulus devlet, dinli-dinsiz terör lejyonları ile Mezopotamyada cirit atarlarken.. Yetmedi şimdi tüm dünya insanlığına da Covit-19 virüs saldırısıyla saldırıya geçtiler.. Yani artık Kurdler yalnız değil bütün dünya halkları içine alındıkları soykırım oyunları nedeniyle hepsi giderek hem kurdleri anlama hemde kurdleşmeye başladılar..

 

Özet olarak insanlık bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıla sağlam ve sağlıklı çıkmak istiyorsa küresel bazda STK olayını kavrayarak örgütlenmelidir.. Bilim-teknoloji-uzay-sağlık-eğitim-güvenlik alanlarını toplumlar kendileri inşa etmeli, 2.3. Nuh tufanını yaşadığımız bu çağda toplumlar acilen örgütlenip kapitalizim sonrası çağa her alanda hazırlanmalıdırlar..

 

 

ETİKETLER : Hoc-Fed Üyesi Panig Derneği tek kelime ile muhteşem bir geceye imza atdı.. Bölge iş-stk-siyaset sanat dünyası bu gecede biriri ile buluştular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA