ARDAHAN KÜLTÜR EVİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI..

Ardahan Kültür Evi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gazetecileri Ağırladı, Bölgemize Özgü Yiyecek İçecekler İkram Edildi..
Bu haber 2022-01-11 19:48:31 eklenmiş ve 316 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHAN KÜLTÜR EVİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI..

 

Ardahan Kültür Evi  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gazetecileri Ağırladı, Bölgemize Özgü Yiyecek İçecekler İkram Edildi.. 

 

Bölgemize özgü tat ve lezzetlerin, Kaz Eti, Penire Şin, Kate-Bışi, Nane Sele, Ava Şilane gibi tamamıyla bölgemize özgü yiyecek içeceklerinde sunulduğu kutlamada sunumu Gazeteci Murat Karakoç,  açılış konuşmasını Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi Yaparken, Ardından derneğin basından sorumlu bşk. Yrd. Mihrican Deniz, Gazeteciler İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Nezir Karayün, Gazeteci Mustafa Dolu, Gazeteci Ali Tarakçı birer konuşma yaptılar..

 

Gazete ve gazeteciliğin bitirildiği, iktidarın-devletin basın yayının %90 nını tekelinde tutuğunu, var olan ulusal-yerel basının istisnalar dışında ezici çoğunluğunun bağımsız, özgür irade ve düşünceden yoksun, düşüncesini özgürce ifade edemediğini, ülkemizin basın özgürlüğü açısından artık muz cumhuriyetlerinin gerisinde seyr ettiğine vurgu yaptılar..

 

Türküye de basının kamu, yerel, siyaset ve stk’larda basınla ilgi alakası olmayan ellerde basının yandaşlara arpalık dağıtılan, işi kanununa uydurup gazetecilikle ilgi alakası olmayan birçok yandaşın semirtildiği gerçek gazetecilerin ise yerlerde süründüğü bir dönemden geçiyoruz görüşlerine yer verildi..

 

 HABER VİDEO -FOTO GALERİ TIKLAYINIZ.. 

 

Usta gazeteci Ali Tarakçı da gelişen bilim teknoloji açısından interneti, video kanallarını teknolojiyi iyi kullanan, dünya vatandaşlığı bilincine ulaşan, kendini iyi yetiştirmiş donanımlı hiçbir gazetecinin ekonomik anlamda kimseyi takmayacağı bir dünyaya giriş yaptık, mevcut sistemlerden medet ummak bitmenin adıdır. Bir kuruma bağlı olarak çalışan gazeteci arkadaşları bir kenara bırakırsak, gerçek gazeteci siyasi iktisadi, kültürel toplumun önündedir, topluma plan proje fikir sunan insandır; hem toplumu takip eder hem de gerektiğinde topluma öncülük-önderlik edecek yeti ve yetenektedir görüşlerini dile getirdi..

 

ETİKETLER : Ardahan Kültür Evi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gazetecileri Ağırladı Bölgemize Özgü Yiyecek İçecekler İkram Edildi..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA