PANİG ve XESKAR MUHTEŞEM BİRER GECE İLE SİZLERİ KARŞILYORLAR..

Panig ve Xeskar Dernekleri muhteşem birer gece ile sizleri karşılamamaya hazırlanıyorlar..
Bu haber 2022-01-07 10:17:14 eklenmiş ve 464 kez görüntülenmiştir.

 

PANİG ve XESKAR MUHTEŞEM BİRER GECE İLE SİZLERİ KARŞILYORLAR..

 

Panig ve Xeskar Dernekleri muhteşem birer gece ile sizleri karşılamamaya hazırlanıyorlar..

 

Bölge STK’ larımız içinde parmakla gösterilen önder ve örnek Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi iki STK’mız Pa-Nıg (Kurdi El Ayak demek)  ve Xeskar-Xaskar  (Kurdi En Güzel Kar-Ticaretin Hassı) Mükemmel bir geceye imza atmaya hazırlanıyorlar. Heriki geceye de  Kurd müziğinin yerel, ulusal, küresel bazda önde gelen sanatçılarının sahne  Heme Haci, Mehmet Kılıç, Mahir Yılmaz gibi santçılar sahne alacak.. Ardahan merkezde yer alan her iki köyümüzde  inanlık tarihi kadar eski birer geçmişe sahip oldukları gibi İnsanlığın medeniyet Coğrafyası olan Mezopotamia medeniyet ve kültürünü  (Kurd Kulturunu) günümüze kadar  taşıyabilen yegane 20-30 bin yıllık yerleşim birimleri..

 

Birbirinden değerli Sanatçıların sahne alacağı, kaz eti başta olmak üzere bölgemize özgü tat ve lezzetlerin ikram edileceği  dayanışma gecelerinde bu hit sanatçıların yanı sıra birçok sanatçı sahne alacak. 

 

Xeskar Dayanışma Gecesi önümüzdeki Pazar Günü (09-01-2022) Saat  18.00- 23.00 saatleri arasında Esenyurt Bld Kültür merkezinde..

Panig Dayanışma Gecesi ise Bir sonraki Pazar (16-01-2022) saat 18.30-24.00 saatleri arasında yer alacak..

 

 

 

 HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ.. 

 

 

DOĞU MEDYA SİZİ DÜNYAYA, HEDEF KİTLEYE TAŞIR, BÜYÜTÜR..

 

Doğu Medya sizi işinizi derneğinizi yerel küresel bazda milyonlara ulaştırmaktadır.. Tanıtımını yaptığı birçok STK –Derneğin –Sanat-Sşyaset Erbabının videolarını 50-100 binlik sosyal medyada canlı yayınlarken.. Aynı zamanda kalıcı olarak sizleri Doğu Medya TV’ye işlemektedir..

 

Doğu Medya TV Tıklayınız..

 

Doğu Medya İletişim:

 İLETİŞİM –KÜNYE -İRTİBAT

Haber-İstihbarat, Kurumsal, İlan-Reklam E-Mail, E-Posta

WhatsApp -Tel: +90 535 412 0101

E-Mail - E Posta:

info@dogukultur.com

dkmhaber@hotmail.com

dkmhaber@gmail.com

 

Doğu Medya sizi işinizi derneğinizi yerel küresel bazda milyonlara ulaştırmaktadır.. Tanıtımını yaptığı birçok STK –Derneğin –Sanat-Sşyaset Erbabının videolarını 50-100 binlik sosyal medyada canlı yayınlarken.. Aynız zamnda kalıcı olarak sizleri Doğu Medya TV’ye işlemktedir..

Doğu Medya TV Tıklayınız..

 

 

ŞIWANE AMED TRT KURDİDE SAHNEYE ÇIKIYOR..

 

Doğu Medyanın tanıttığı Doğu Medya TV de videolarını yayınladığı sanatçılar kısa zamanda yerel ulusal kanalların dikkatlerini üzerine çekerek öne çıkmaktadırlar.. 

 

Kısa zaman önce Aralık Ay’ında Doğu Medyanın Yeniyıl Programında yer alan Kurd Müziğinin usta sesi Şıwane Amed ulusal kanalların da dikkatini çekerek TRT Şeş’te sahne alacak..

Doğu Medyanın tanıtımını yaptığı, Doğu medyanın kadrajından başarı ile geçen  birçok sanatçı STK kısa zamanda halk kitleleri içinde, yerel-ulusal kanal ve basında da tanınmaya, hemde geniş halk kitlelerinin güvenlerini kazanmaya  başlıyorlar.. 

 

Doğu Medyanın İş Dünyası Firmalara işlediği firmalar ise internet arama motorlarında  yıllık 14-15 milyonla rekor kırarak Türkiye’de firma tanıtımında büyümesinde Doğu Medya ilk %1 de yer aldı..

 

Doğu Medyanın tanıtımını yaptığı Kurd Santçı Şıwane Amede  TRT Kurdi  (TRT Şeş) önümüzdeki Salı Günü (11-1-2022) saat 20.00- 22.30 saatleri arasında  sahne alacak..

 

Düğün, dernek, kutlama, özel gün gecelerinizde, Kurd-Turk halk miziği alanında birbirinden değerli sanatçılarla sahne almak istiyorsanız.. Bizimle İletişime geçebilirsiniz.. WhatsApp  Numaramıza bir mesaj atmanız yeterlidir. Szilerle iletişime geçilir.. 

 

Doğu Medya WhatsApp -Tel: +90 535 412 0101

 

 

 

ETİKETLER : Panig ve Xeskar Dernekleri muhteşem birer gece ile sizleri karşılamamaya hazırlanıyorlar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA