ULUS DEVLET FAŞİZMİNİN YENİ FAİLİ MEÇHUL SİLAHI COVİD-19 ..

İnsanlık tarihi boyunca en önemli savaş yöntemlerinden biri görünmeyen ordularla yapılan savaştır. Mısır-Hittit savşlarında, barbar moğol ordularının anadolu-avrupayı kuşatmasında bunu görüyoruz.
Bu haber 2022-01-06 07:23:27 eklenmiş ve 4014 kez görüntülenmiştir.

 

ULUS DEVLET FAŞİZMİNİN YENİ  FAİLİ MEÇHUL SİLAHI COVİD-19 ..

 

İnsanlık tarihi boyunca en önemli savaş yöntemlerinden biri görünmeyen ordularla yapılan savaştır.   Mısır-Hittit savşlarında, barbar moğol ordularının anadolu-avrupayı kuşatmasında bunu görüyoruz. Cengizin orduları şehirleri düşürmek için vebadan ölen askerlerin leşlerini mancınıkla silah gibi kullanırken.. Hitiler karşısında yenileceğini gören Mısır deruni yapısı yani bugünkü katil-soykırımcı siyonist kapitalist firmaların evebeynleri hakeza aynı mikrop-virusla  hitit nüfusunun ezici bir bölümünü yok ettiler..

 

Biyolojik, mikrobiyoljik, virus saldırılarından öncede insanlık tarihi boyunca bunlar öncelikle hedef coğrafyada işin fikri alt yapısını alana döşerlerdi. Örneğin ortaçağ avrupasında bu viruslü saldırı yapılmadan önce kedilerin şeytan olduğu fikri tüm kıtaya yayılarak kedilerin katl edilmesi sonucu farelerlerle tüm kıta veba mikrobu ile yerle bir edildi..

 

Günümüzde siyonist-soykırımcı vahşi kapital olarak  dünyanın tüm devletlerini ve kıtalarını kontrole alan bu yapılanma, faşist ulus devlet, dinli-dinsiz terör lejyonları, coıvit-19, doların kapitalist ekonomi sistemeinin dünyayı esir alması, uydulardan, yerden istenen insan kitlesinin, kişinin trafik kazası yada iranlı bilim adamamları komutanların uydulardan ve yerden eş güdümlü imha edilmesi, trafikte normal seyir halindeki bir araabnın kontrolden çıkması, bir uçağın rotasından çıkıp kaybolması, gıda-genom hava suyeceğin silaha dönüştürülmesi..  gibi akle hayale gelmeyecek binbir saldırı çeşidi ile insan soyununu cendereye aldılar.. Dünyanın büyük aile ve aşiretlerini yok etme senaryolarının yanı sıra kendi kripto nüfuslarını da bu yönlü aile-aşiret coğrafyalara serpiştirerek ilerde kullanabilecekleri bombaları, kripto nüfusu da ustaca tüm gezegene döşemiş bulunmaktadırlar.. Yani bir kuzeniniz, bir akrabanız, bir yakınınız bile yeri geldiğinde size karşı bir silah olarak kullanılabilmektedir ki bunun en bariz örenklerinden birini kökleri ispyandaki siyonistlere dayanan fetö terör örgütü olayında net olarak gördük.. Sizinle aynı coğrafyayı kaderi paylaşan bir kripto bir anda sizi yok etmeye çalışan bir silaha dönüştürülüyor, yer altı-üstü madenleriniz ülkeniz coğrafyanız ruhunuz duymadan işgal edilebilyor..

 

Binlerce yıldır insan soyuna saldıran yapı aynı.  Siyonist kapitalist kürersel soykırımcı aile ve firmalar..  Günümüzde covid-19 olarak  karşımıza çıkan bu kapitalist-siyonist yapılanma şu anda insan soyunu yok etmek için yerden uydulara, faşist ulus devletten terör ordu-örgüt lejyonlarına bütün silahlarını devereye koymuş bulunmaktadır. Her ülke ve halka göre nano chipleri bünyesinde barındıran ( bu asilar a ülkesnde ayrıdır ölüm olmaz, b ülkesinde ise silhtır nalları anında dikiyorsunuz.. ) covid-19 aşıları ile insanlığı vurma yok etme dönemine geçtiler.. 

 

Yetmeyecek bu yüzyıl içinde de nükleer silahlar ve bilinmeyen silahların kullanımıyla da dünyanın bütün büyük şehirleri başta olmak üzere tüm gezegeni vuracaklardır.. Bilebildiğimiz manada bir yıkımın yanı sıra nükleer silahlardan çok-çok güçlü bir virüs çeşidiylede saldırıya geçebililerki covid-19 büyük ihtimalle covid-20-21.. vb. devam edecek..

 

Yukarda da vurguladığımız gibi tarih boyunca insan soyunu ablukaya alan bu soykırımcı yapılanmanın planlarının bir sonucu olarak artık ülkemizde faili meçhul cinayetlerin yerini Covid-19, Kalp Krizi-Beyin Kanaması, cinayet gibi trafik kazaları  gibi ülkemiz ve  bölgemiz ölümlerde başı çekiyor..

 

Vahşi kapitalizmin biyolojik silahı olan covit -19 la hergün birçok hemşerimiz, vatandaşımız  aramızdan ayrılırken, hergün zam-zülüm- ölüm haberleri ile uyanıyor yatıp-kalkıyoruz..  Gelişmiş toplumlarda asla göremeyeceğimiz ucuz ölümlerle adeta yok edilyoruz. Bu ölümcül soykırımcı baskının ana nedeni toplumun sağlıklı düşünme, düşünce üretme ye yönelik tüm mekanizmnalrını çökertmektir.. Ki Yüzyıldır faşist tc rejmi ile kurtarıcı edebiyatı ile , put ve totemlerle beynimizi kitledikleri yetmiyor.. Günümüzde dinden siyasete her alanı da bizleri soykırıma çeken bir oratama dönüştürmü buunmaktadırlar..

 

Soykırımcı kapitalizim  virüs silahı ile kendisine tehdit olarak gördüğü hedef coğrafya ve insanları hedefine koymuş bulunmaktadır.  Terörist israil gibi vahşi kapitalizmin truva atları olan birçok uydu yerlerde yaşadığımız ölümlerin bir  benzerini asla göremesiniz. Çünkü yönlü saldırılara geçmeden önce alınabilecek hertür tedbiride almaktadırlar..

 

Virüslü saldırlarla dünya düşürüldüğünde butür terörist yapılanmalar yerden ve uydulardan ayakta kalabilen nüfusuda kendileri için tehdit olmaması babından tesbit ettikleri anda yok etmeye yöneleceklerdir.. Yani bazı gerzeklerin nüfus azalsın rahatlarız, param –altınım var bana bir mok olmaz, yada filan coğrafya yada dağa gitsek saklansak bana bir mok olmaz..  vb. hezeyan ve düşünceleri.. Onları çaktırmadan soykırıma çeken düşünceler..

 

Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizde beyin kanamsı, kalp krizi covid vakalarından ölüm özellikle genç nüfusta, toplumsal anlamda topluma katkısı olan ve gelecekte önemli işlere projelere imza atacaka gençler babında, yanmi siyon-soykırıyapının tehdişt olarak gördüğü nüfusumuzda ölüm ve düşürlşmede  bir  patlama yaşıyoruz..

 

STK’lar, aydınlar, kanaat önderleri biran önce ölüm uykusundan uyanıp  hemşeri akraba doktor dernek ne varsa biranönce örgütlenmeli, komisyonlar kurup halkın içine çıkmalı, nüfusumuzu güvenlik,sağlık, eğitim başta olmak üzere kendi çözümlerimizi üretmeliyiz. Bu önlemler de yetmiyor, Anadolu-Mezopotamya nüfusu gibi 1. Dereceden tehdit altında olan Rusya halklarıi Amerika ve Avrupa halkları ile de STK’lar bazında derhal iletişim dönemini başlatmalıyız..

 

Dünyamız hergeçen gün daha da kötüye gidiyor.  Fikir ve çözüm üreten kurumlar başta olmak üzere bugünu yarını ve geleceğimizi planlayacak projeleri toplumumuz önüne koyacak kurumsal yapılanmalar.. Örneğin bir dünya savaşı patlak verdiğinde bu uyduruk faşist devletlerin bizi kollayacak gram güçleri yoktur. Bizim a-bc- vb tek bir planımız yoktur. İktadar muhalefeti ile bol bol kandırma günümüzde faşist ulus devletin en büyük yemidir. en büyük becerileri toplumsal alanı algılarla kandırma yeme-yutmadadır..

 

Bölgemizde birçok vahim olayı bir arada yaşıyoruz. Covid, kalp krizi, beyin kanaması, trafik kazalarının yanı sıra geçen kış ayalarında da bölgemizde kripto biyolojik saldırı sonucu yavru hayvanların ölü doğması haberleri ile sarsıldık durduk..

 

Bu uyduruk tc rejmi özal gibi kahveci gibi, yazıcıoğlu gibi, ape musa gibi birçok üst düzey insanı aydını koruyamadı.. Bu rejimde  siyon kapital hedefe koyduğu vatandaşımızı tereyeğından kıl çeker gibi imha ettiler, yüzbinlerce faili meçhul  var..

 

Yani en üst düzeyini koruyamayan bu uyduruk rejim vatandaşı coviaşta olmak üzere günümüz saldırı metotlarından  asla koruyamaz..

 

Şimdi faili meçhulun yerini virus, gıda-genom vb araçların silaha dönüşmesi yerlerden uydulardan trafik kazası süsü günde onlaraca vatandaş faili meçhul ediliyor.. Ülkemiz derin bir işgal altında. Covid puslu havasında bu bizden gözüken kriptoların biyolojik, pisikolojik, gıda-genom-trafik kazası.. envai çeşit vahşi siyon kapital saldırıları ile kuşatılmış bulunmaktayız..

 

Ülkemizde vatandaş geleceğe çıkmak istiyorsa bu derin kuşatma ve işgali kavrayarak her alanda dayanışmayı ve örgütlenmeyi en üst boyuta çıkarmalıdır.. Faşist ulus devletin yüzyıldır bünyelerimize enjekte ettiği ırk-dil-din-mezhep yemlerini en kısa zamanda aşmalı, çocuklarımızın beynini yüzyıldır kitleyen bu bu putçu-totemci kurtarıcı edebiyatı ile çocuklarımızın beyninin kitlenmesi ve  yıkanmasını durdurmalı.. eğitim sistemi ile put-totemleri ile bu  çürük tc sistemini artık tarihe gömmeliyiz..

 

İçinde yaşadığımız yüzyılla önümüzdeki yüz yıl siyon soykırımcı vahşi kapitalin kendi aile ve firmaları için insan soyunu sıfrlamaya dünyamızdan silmeye giriştikleri bir yüzyıl olduğunu tüm dünya insanlığı acilen kavramlıdır.. Yerlden küresele insan soyu bu yıkıcı kuşatmayı yarmak için örgütlenmelidir.. Örneğin şu anda bu soykırımcı yapının hedefinde andolu-mezopotamay-rusya ve amarika halkı 1. Derceden hedeftir.. Kıtalar bazında örgütlenme kaçınılmaz bir gerçek olarak artık önümüze çıkmış bulunmaktadır..

 

İnsanlık ırk-dil-din-mezhep üstü insan soyuna sıfırlamayı dayatan siyonist soykırımcı kapitale bunların küresel firmalarına faşist ulus devlete yönelmeli bir an önce dünya federasyonu fikrini hayata geçirmeliyiz.. Aksi yarın çok geç olacak.. Barbar siyon ordular artık mancınıklarla vebalı askerle değil cep telefonumzdaki chiplerle  bize diledikleri virüsü mikrobu gönderebildikleri gibi.. nefes alışlarımızı dahi  gözlemlemektedirler..

 

Bu soykrımdan çıkmanın 1. Yolu  200 yıldır beyinlerimizi kitleyen faşist tc rejmini tarihe gömerek  vatandaşın olan bir rejimle ortaya çıkmada yatıyor.. Put-totem kurtarıcı zırvalarıyla beynini kitlediğimiz her çocuğu ölüme yatırıyoruz.. Diyelim bizi on yıl, yüzyıl  sonra etkileyecek bir virüslü saldırı ile şimdiden vuruluyoruz.. Bunu çözecek tek bir labratuvarımız, bunları düşünen çözüm için harekete geçen bilim adamı vb. varmı.. Yani çocuklarımızdı da bub tc rejminin mallaştırmasına terk edersek herşeyimizle biteceğiz.. Bundan dolayı

-- yerlede yakın akrabaşiret  vb. dayanışma örgütlenmeyi üst boyutta çıkarmalı..

 ---  dünya insanlığı ile entegrasyon harekete geçme dönemi ..

Tc  siyasetine basınına kurumlarına bakın bu ölümcül konularda bir tek emare bulamasınız.. Onalrın derdi beyinlerimiz kitleme bizi soykırma çekme. Bundan dolayı tc anayasasının ilk dört madesini değiştirmek istemek bile suçtur.. Kutsal tüm kitaplar ne diyor, nasılsanız öyle yönetilirsiniz.. TC gibi  dünya geneli faşist ulus devleti gömmesek, faşist ulus devlet hepimizi, tüm dünuya halklarını  gömmecektir.. 

 

ETİKETLER : İnsanlık tarihi boyunca en önemli savaş yöntemlerinden biri görünmeyen ordularla yapılan savaştır. Mısır-Hittit savşlarında barbar moğol ordularının anadolu-avrupayı kuşatmasında bunu görüyoruz.
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA