SON YOLCULUĞUNDA CENGİZ KASKA’YI BİNLER UĞURLADI..

İş-stk dünyamız içinde önemli bir aktör olan, aynı zamanda önemli bir kanaat önderi olan Cengiz Kaşka binlerin duaları ile aramızdan ayrıldı..
Bu haber 2022-01-05 20:33:08 eklenmiş ve 844 kez görüntülenmiştir.

 

SON YOLCULUĞUNDA CENGİZ KASKA’YI  BİNLER UĞURLADI..

 

İş-stk dünyamız  içinde önemli bir aktör olan, aynı zamanda önemli bir kanaat önderi olan Cengiz Kaşka  binlerin duaları ile aramızdan ayrıldı..

 Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

Son yolculuğunda Kaşka’yı bölge federasyonlarımız, il-ilçe-köy dernekleri, siyasi parti stk temsilcileri binler birlikte uğurladılar. Cenazeye katılan insanlar hem Kaşkaların İkametgahında hemde camide taziyelerini sundular..

 

İkamet ettiği evinin önünden helallik alınan Naaşı, Beykoz Soğuksu Karslılar Mahallesi Bilali Habeş Camiinde Kılınan Öğle Namazının Ardından Anadolu Kavağı Mezarlığına defin edildi.

 

 CENGİZ KASKA VEFAT FOTO GALERİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

GÜLER YÜZLÜ-GÜZEL İNSAN CENGİZ  KARDEŞİMİZDE  ARAMIZDAN AYRILDI..

 

90’lı yıllardan beri iş-stk dünyamız  içinde önmli bir aktör olan, çocukluk arkadaşımız-akrabamız  Cengiz Kaşka  aramızdan ayrıldı..

 

Cenazesini  Öğle Namazında  Soğuksu Bilali Habeşi Camiinde son yolculuğuna uğurlandı..

 

Cengiz Kaşka Kimdir..  1961 Ardahan Merkez Doğumlu, Ardahan Lisesi mezunu, iş adamı-esnaf- yöneticianaat önderi bir insandı.

 

Cengiz Kaşka, çok değerli bir iş insanı, bir esnaf, toplumsal alana duyarlı örnek –önder bir kişilikti. Parti-örgüt vb. şeyleri asla takmazdı. Kendisi için en büyük değer arkadaşlık akrabalık,  aile, hemşericilik gibi  değerlerdi. Gıda, otomotiv, tur-taşımacılık, en son 2021 yılında otomtiv sektöründe giderek İstanbulda öne çıkan DRM Motors Rent Acar Oto Alım Satım Firmasının kurucusu ve fikir babasıydı.  

 

Güzel insan Cengizin aramızdan  ayrılması biz yakın arkadaşlarını, akaraba ve hemşeri camiamızı derinden üzdü..

 

Cengiz Kaşka, 1962 Ardahan doğumlu, 80’lı yıllarda Ardahan lisesini bitirdi. Akabinde aynı yıllarda ailesiyle İstanbula göç ettiler.. Uzun yıllar Beykozda ikamet etdi. Arı gibi çalışkan bir insandı. 1 dk bile yerinde durmazdı. Muhakak birşeylerle uğraşırdı.. İş dünyasında yaptığı öncülükle kendisi gibi onlarca girişimci cengiz yetiştirdi.. Kaşakalar aile olarak yurtsever  bölgemizin önde gelen ailelerinden oldukları gibi  Cengiz Kaşka bizim toplumumuzun önde gelen kanaat önderlerindendi..

 

Beykoz Ardahanlılar başta olmak üzere birçok derneğimizin yönetiminde,  dernek yönetimlerinde yer alan, en son Beykozda yaptığımız kongrede de kendsini YK üyemiz olarak kayd ettiğimiz Cengiz kaşka, bölgemizin birçok  derneğine de üyeydi.  Yakın arkadaş ve akraba olduğumuzdan pek belli etmezdi ama toplumsal alana çok hasas ve duyarlı bir insandı. Asla ben ettim-yaptım gibi bir huyu yoktu. Çeversindeki herkesi en zor koşulları kullanarak geliştirmeyi bilen, topluma –toplumsal alana yapabildiği katkıyı en iyi şekilde yerine getiren ender bir insandı.

 

Asla parti-örgüt vb. şeyleri takmazdı. Kendisi için en büyük değer arkadaşlık akrabalık,  aile, hemşericilik gibi  değerlerdi. Birçok yönü ile örnek ve önder bir insandı. En büyük değeri eğitime verirdi. Çocukları ve yakın çevresindeki birçok genç üniversite mezunudur..  

 

BİR DERNEK YÖNETİCİMİZ ASIM DEMİRDE HAKKA YÜRÜDÜ..

 Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Asım Demir Avrupa Yakası Ardah' görseli olabilirBir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Asım Demir Avrupa Yakası Ardah' görseli olabilir

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği YK Üyesi Asım Demir ve Birçok hemşerimizde hakkın rahmetine kavuştular..  Bölgemiz STK ları ve Doğu Medya adına Cengiz Kaşka başta olmak üzere hakka yürüyen tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet yakınlara, aile akarabalarına sabrı cemil diliyoruz..

 

 

Dernek Yönetimi baş sağlığı mesajı yayınladı.. Çok değerli Dernek yöneticimiz Asim Demir bey hakkın rahmetine kavuşmuştur merhuma Allah'tan rahmet Demir ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz,  mekanın cennet olsun güzel insan dediler..

 

ETİKETLER : GÜLER YÜZLÜ-GÜZEL İNSAN CENGİZ KASKA KARDEŞİMİZDE ARAMIZDAN AYRILDI..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA