BEYKOZ ARDAHANLILAR HALK KONSERİNDE BULUŞTULAR..

Merrkezi Beykozda bulunan ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği ücretsiz halk konserinde Ardahanlıları birbiriyle buluşturdu..
Bu haber 2021-12-30 11:49:31 eklenmiş ve 602 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR HALK KONSERİNDE BULUŞTULAR..

 

Merrkezi Beykozda bulunan ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği ücretsiz halk konserinde Ardahanlıları birbiriyle buluşturdu..

 

Birbirinden değerli Ardahanlı sanatçıların yer aldığı halk konserinde açılış konuşmasını derneğin Başkanı Demet karakayacı yaptı. Karakaycı katılım gösteren herkese  ve bu etkinliğe birlikte imza attığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşkkür  etdi.  2021 yılının zor bir yıl olduğunu, bu zorlukların aşılması dileğiyle 2022 yılınızı da kutluyorum dedi.

 

2021 Eylül Ay’ında yapılan kongre ile seçilen yeni yönetimin bu halk konseri ile önemli bir mesafe kayd ettiğini belirten  başkan Karakaycı kısa zamanda birçok etkinliğe imza atan, Ardahanlıları birbirleriyle buluşturan Ardahanlılar Derneği yönetim kurulu arkadaşlrımı da canı gönülden tebrik ediyorum dediler..

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR

HALK KONSERİ


DOĞU MEDYA TV KANALINDA

CANLI YAYINLANDI.. TIKLAYINIZ.. 

 

ARDAFED BAŞKANI ÇERKEZ PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ..

 

İş siyaset STK dünyasından katılımın yoğun olduğu gecede Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Orhan Çerkez kısa zamanda federasyonu toparlamsı, İstanbulda tanıtım günleri düzenlemesi,  Ardahana eğitim-giyim araç gereçleri gibi bir çok alanda Ardahanı öne çıkarması, STK alanına katkıları gibi birçok durumdan, başarılarından dolayı   Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Çerkez plaketle ödüllendirildi.. 

Çerkez yaptığı konuşmada bu şartlarda böyle bir etkinlik yapamak yürek ister. Beykoz Ardahanlılar yönetimi etkinlikle önemli bir sivil toplum etkinliğine imza attılar. Başkan ve yönetimini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu etkinlikle bütün STK alanına büyük bir umut  verdiniz..

Gecede çoşku doruğa çıktı..

Birbirinden değerli  Ardahanlı santçıların yer aldığı gecede tam bir müzik ziyafeti çekildi. Ardahanlılar bulundukları sıralarda hem Kurd –Turk halk müziğinden çalınan parçalra eşlik ettiler. Hemde bulundukları alandan halaylarla çoşku doruğa çıktı..

 

Akıcı konuşması, Kurd dil ve edebiyatına hakimiyeti ile kurdi-tirki açılış konuşmaları ile sunumu derneğin yk üyesi fuat avşar yaparken.. Avşar vefat eden başkan, vefat eden hemşerilerimizi andı ruhları için fatiha okundu. Yakın zamnada vefat eden tüm hemserilerimiz için birlikte dua edildi. Etkinlikte sanatçılara, sponsorlara ve emeği geçen hemşerilerimize de plaket, bayanlara ise çiçek  takdim edildi.. 

 

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

Doğu medya olarak etkinliği baştan sona canlı olaraka yayınladık.. Sosyal medyayı sallayan konserde 1. lik Mehmet Kılıç da kalırken, 2. Sırada onu sanatçı Kurbani Sural izledi.. Bir başka deyişle sadece beykozlular değil İstanbul ve ülke genlinde de Ardahanlılar konserimizi canlı olarak izlediler..

Sosyal medyada tebrik üstüne tebrik yağdı..

Beykoz basınından da derneğimizin yönetiminde olan İzci haber ajansı sahibi Erkan İzci ve Doğuş haber katılırken.. Erkn  İzci konser boyunca konserin çekimini yaptı..

 

ETİKETLER : Merrkezi Beykozda bulunan ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği ücretsiz halk konserinde Ardahanlıları birbiriyle buluşturdu..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA