DEVRİMCİ AKP’YE BİR DARBE DE ÖĞRETMEN ATAMALARINDAN YAPILDI..

90’lı yıllarda TC rejmi temel politika olarak Kurdleri PKK terörü ile dağda soykırıma uğratırken.. Vatan-Millet edebiyatı ile de ovada sahte türk ırkı üzerinden kandırdığı –kullandığı nüfusu imha ediyordu,
Bu haber 2021-12-29 00:10:52 eklenmiş ve 500 kez görüntülenmiştir.

 

DEVRİMCİ AKP’YE BİR DARBE DE ÖĞRETMEN ATAMALARINDAN YAPILDI..

 

90’lı yıllarda TC rejmi temel politika olarak Kurdleri PKK terörü ile dağda soykırıma uğratıp kurdistan coğrafyasını yakıp yıkarken.. Vatan-Millet edebiyatı ile de ovada sahte türk ırkı üzerinden kandırdığı –kullandığı nüfusu imha ediyordu, 60-80 arası ise sağ-sol olarak imha ediyordu..

 

Günümüzde bu soykırım oyunları olabildiğnce çok boyuutladı, olabilidiğindece çeşitlendi. Ülkemizi 200 yıldır derinden işgal eden siyonist çete küresel ve yerli ayakları ile:

Pandemi nedeni ile hedefine koyduğu insanları yok ediyorlar..

 

Hedef imnsanlar kitleler kalp krizi-beyin kanaması vs yönetemlerle imha edilyor..

 

Sağlık alanında ekonomik anlamda durumu iyi olan aile ve bireylerin korkuları kullanılarak hem sağlıkları ile hem cepleri ile oynamak kripto-ajanlar için artık çocuk oyuncağına dönüşmüş bulunmaktadır.. 

 

Uydular ve yerlerdeki ajanları ile hedef insan ve vatandaş kitlesini özellikle trefik kazalarında tarla biçer gibi diledikleri  gibi imha ediyorlar..

 

Eski özel timler, faşist uyduruk rejmi çözen asker-polis, siyasetçi, güvenlikçi.. yerli siyonist-kapitalist soykırımcı çeteleri deşifre etmesinler diye ulu orta artık kurşuna diziliyorlar..

 

İktidar kanadı faşist-siyonist sarılma sebebiyle özellikle Rojava’da (suriye) Kurd düşmanı misyonu ile (Örneğin TC nin girdiği kurd coğrafyasında kurt kultürünü ezip geçmesi, kurtçeyi uyduruk tc rejminde olduğu gibi buradada yazı edebiyat ve eğitimden kaldırması..) direkt abd-israilde kümelenen siyonist sergerdelerin politikasını güdüp kurdleri amerika-israil üçgenine kaydırırken..

 

İçerdeki fetöcüler de 24 saat boş durumuyorlar.. 24 saat vatandaşın ve ülkenin dibine dinamit koyuyorlar.. Ne kadar davar-öküz, bir yetneği olmayan sırf partilidir diye önü açılıp hakkıyla, bilgisiyle, yeteneği ile var olan vatandaşın, gençlerin hakkı gasp edilerek liyakat çiğnenerek ülkemiz  uçuruma yuvarlanıyor..

 

En son KPSS sınavında üst puan alan öğrencilerin liyakat yalan-dolanı ile nasıl al aşağı edildiğini sosyal medyadan görüyoruz..  Vatandaşa bu saldırı yapılıp hakkı gasp edilirken.. Kılıçla imamtam bunu puana çeviriyor..

 

İktidar kanadı da muhalefet kanadı da derin siyonist çetlerce ele geçirilmiş bir Türkü-ye gerçeği 200 yıllık siyon-kapital  sömürge tc rejmi hala her alanda vatandaşı hem öğütüyor, hem uyutuyor, hemde soykrıma uğratıyor..

 

İktidarı da muhalefeti de hala siyonist diktatör anayasal maddeleri değiştirilmez tc sitemine toz kondurmuyorlar, siyaset   iktidar ve muhalefeti ile 2023 te nasıl bir ülke, nasıl bir rejim le ortaya çıkacağını yine ataputçuluk ve totemciliğe sarılarak ortaya koyarken.. STK alanı da kuzey kore diktatörlüğü gibi kafalrının üstüne ataürükler asarak ilk okul cocukları gibi marş marş ederek avaz avaz bağırarak marş okumalarla  komednyenlere taş çıkartırken.. Vahşi kapitalizim bu gerzek insan tipini çok kolay gezegenden silebilecektir..

 

Özgür iradesi, özgür düşüncesi elinden alınmış, ırk-dil-din-mezhep yemleri ile zehirlenmiş, cebinde kağıt olunca (para) kendisine bir mok olmayacağını san  eden davar insan tipini covit-19 saldırısı uyandırmadıysa.. Artık uyanma  şansı da kalmamış demektir..

 

Kısacası insan bilimle-ilimle-akılla var olabilir.. faşist ulus devletin-terör lejyonlarının patronu siyonist çete 500 yıldır ırk-ırkçılık ve faşizimle insan aklıyla oynuyor..  Özetle zevzek insan soyu gezegen çapında bilim adamından siyasetçiye sıradan vatandaşa kısa zamanda örgütlenmesini bitirmese Uzayı ve dünyayı insanlığın ortak kontrol ettiği bir sisteme geçmese vahşi kapitalizim tümünü büyük şehirlere gömecektir..

 

Uyanmayan davarlara bir iğne daha batıralım, üretimden koparılan robota çevrilen milyarlarca insan bir afet ve savaş durumunda ne yapacak, buldukları herşeye saldırıya geçecekler. Vahşi kapital bu gerçeği görmüyor mu görüyor. Ne yapacak nükleer, biyolojik virüs.. her silahı kullanarak insan soyunu kontrol edilebilir bir çizgiye çekmeye çalışacak.. Bu yönlü savşlardan sonra, biyolojik-kimyasal nükleer silahlar havayı suyu gıdayı zehirler. Ne para ne altın bir xırima yaramaz.. Bundan dolayı topraklarımız gıdamıza ardiyemize sahip çıkmalı, a-b.-c .. planlarımız olmalıdır.. Yani çocuklarımızı da kendimiz gibi geri bırakırsak.. Onları kendi ellerimizle yok ediyoruz, onları kendi ellerimizle kurbanlık koyuna çeviriyoruz..

 

Özetle istihbaratından kurumlarına derin koridorlara vatandaşın olmadığı (Türkiyenin büyük aşiretlerinden büyük aşiretlerinden-ailelerinden ülkemizde  kaç general var, istihbaratta vs. kac kisi var.. Bir arastırma yapıldığında ülkemizin tüm stratejik kurumları ve stratejik tüm alanlar kriptolarla doldurulmuştur. TC rejminde vatandaş bir futbol maçı gibi bire-bir ablukaya alınmış. Bu vb gerçeklerden, uyduruk kolni tc gibi devletlerin sömürge-diktatör devletlerin varlığını halk üzerinde pekiştirmesini sağlayan dinli-dinsiz terör lejyonlarının, bu sistemin siyasal yapılarının  halka vatandaşa karşı tek bir politikalrı vardır. siyon vahşi kapital lehine vatandaşı yok etme, bitirme.. Bundan dolayı ne devlet, nede devlet erki resmi ideolojinin tuvaletlerinize kadar  koyduğu put ve totemler faşist ulus devleti meşrulaştırmak için alandaki dinli-disiz terör lejyonları.. sizi hergeçen gün biraz daha batırmak, yok etmek, düşürmek için ne gereorsa yapacaktır.. 

 

Beyninizi kitleyen, sizi geri bırakan herşey devlet-örgüt-inanç-ideoloji-mezhep-sağ-sol sizin düşmanınızdır.. Allah akıl diye bir nimet vermiş onu kullanmayı bilmesen ot peşinden koşan uçuruma yuavarlanan koyun sürüsü olmaktan kimse çıkmaz..

 

Ülkemiz 200 yıldır derin siyonist çetlerce işgal edilmiş imha edilyoruz ya bu gerçeği göreceğiz dünya inasnlığı ile senkronize bu derin işgale yöneleceğiz yada sürüler gibi imha edileceğiz ki zaten covit-19 la faşist ulus devlet patronu vahşi kapitalizmle tüm insan soyunu ablukaya almaya başladı..

 

Faşist ulus devleti geçtik, STK lar ne yapıyor hala kafaları üstünde putlar totemlerle yatıp kalkıyorlar. Davar davar bir kıravat  ütülü elbise ile poz vermek için birbirini ezen, hayatında bir kitap okumamış  binlerce davar alanı kaplamış.. Özellikle STK alanında bu komediyi kısa zamanda bitirmeliyiz.. Halk artık kendilerini uyutan değil, giderek şidetlenen ölümcül kıyameti kendilerine gösteren insanların önünü açmalıdır..

Yazılım, tıp, bilim-ilim alanında cocukların yetişmesi yetkinleşmesi.. İçin herkes üstüne düşeni yapamlı. Bu çağda 50-60 yaşın üstündekiler geleceği ne görür ne anlar.. Yapacağı en iyi hamle gençliğin önünü açmaktır..

Ama bizim yaş gurubu davarlar hala yukarda vurguladığımız gibi hem kendi kafalrı üstüne put ve totemler çiviliyorlar.. Hemde gençliği zehirleyip beynini kitliyorlar..

 

 TC de STK alanı ise hala komediden öte.. Hala kutsal devlet, resmi ideoloji yalan dolanlarında boğulan ne yapacağını bilmeyen bir sürü davarın at koşturduğu bir alan..

 

Şimdi önümüzdeki yıllarda dünyanın bütün büyük şehirlerinin nükleer, gıda-genom-biyolojik-kimyasal-konvansiyonel; bilinen bilinmeyen silahlarla  vurulacağı bir dünya gerçeği karşımızda dururken.. Şu ayaşadığımız zaman diliminde gıdadan genoma hava suya yiyeceğe içeceğe herşeye silaha dönüştürülmüşken.. 

 

Faşist ulus devletler dünya genelinde  vatandaşları uyanmasın diye insancıl-sosyal oyunlarla vatandaşı avuturken..

 

STK alanında da hiçbiri çıkıp ey ahali yaşadığımız şehirler yerle bir edildiğinde.. Hayta kalacak a-b-c- herhangi bir planınız planımız varmı, yada böyle bir şıkı hiç düşündünüzmü sorusunu bırakın sormayı akıllarından bile geçmiyor..

 

Siyon-kapital kar hırsı ile inasnları malllaştırmakla yetinmedi. Uyutarak metropollere doldurdu. Ve milyarlar uyanmadan, küresel soykırımcı firmalar, faşist ulus devlet ve terör lejyonlarına insanlık saldırıya geçmeden  tarihte görülmemiş bir savaşla büyük şehirleri vurmaya yönelecek..

 

Devlet erki, stk-basın, siyaset vd.leri bu gerçekleri sürekli milyarlarca insandan gizleyerek insan soyunu mezbahaya yürüyen hayvanlara çevirmeye başladılar..

 

Ülkemizde stk alanı biran önce yetkinleşmeli bu uyduruk sömürge tc sistemini al aşağı etmeli, dünya genelinde halkları gerçekten temsil eden stk lar oluluşturlmalı, bu stklar  acil işbirliğine giderek siyon kapitalin insanlığa hazırladığı kıyameti dünya federasyonu benzeri bir sistemle hem durdurmalı hemde yüzyıllardır insanlığı kitleyen kapitalizmi tarihe gömmelidirler..

 

Dünya genelinde liyakatten hakkı yiyilen her canlı –cansız, uydulardan yerden kumpas kurularak imha edilen her insan..  aslında insan soyunun tüketilişinin ta kendisidir..

 

Bu karamsarlığı biriki cümle ile yıkalım, uyduruk  tc rejminin değişmesi için akp yi 20 yıldan fazladır  iktidarda tutan bu halk,  bu uyduruk siyasal sitemi de tarihe gömecek kudrettedir.. İktidarı muahlefeti ile bu çürük siyasal yapılanmayı, ülkemizi yüzyıllardır işgal eden derin siyonist tc rejmini ve çetelerini de bu millet yakın bir zamanda gömecek Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir sistemle ortaya çıkacak yüzyıllardır filistinden afganistana halkları soykırım soygunla - ırkçılıkla  yok eden siyonist-faşist çetelerden bugün olmasa yarın  hesabını dünya halkları ile birlikte soracaktır.. Artık dünya genelinde kıtalarda halklar harekete geçtiler,  ırk-dil-din-mezhep, ideoloji yemlerini yemiyorlar. Dünya genelinde insanlık vahşi kapitalizime, vahşi kapitalizmin alana döşediği herşeye yönelmeye başladı..

Uyduruk siyaset-devlet vs yapılanması bir kenara bırakalım.. STK lar halkı kapitalizim sonrası çağa hazırlama yetkinliğine bir an önce ulaşmalıdırlar..

 

 Bir evde, işyerinde, firmada, kurumda devlette liyakat bitmişsse iş ehline verilmiyorsa hiçbirşey yapmaya gerek yok o herneyse zaten yıkılıp yok olmaya mahkümdür.. 

 

BU UYDURUK REJMİ DEĞİŞTİRME DEĞİL DAHA İYİ AYAKTA TUTMAK İÇİN BEKÇİLİK YAPAN.. DEVRİMCİ TAMGELDİ-KILIÇÇEKTİ HAK SAVUNUYOR.. BASINDAN..

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan yüksek KPSS puanına rağmen sözlü mülakatta elenen öğretmenlere destek! Paylaşımlar peş peşe geldi

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan yüksek KPSS puanına rağmen sözlü mülakatta elenen öğretmenlere destek! Paylaşımlar peş peşe geldi

Haberler.com / Abdullah Karlıdağ - Haberler | GüncelKPSS'den yüksek puan almasına rağmen sözlü sınavda düşük puan aldığı için tercih yapmaya hak kazanamayan öğretmen adaylarına İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. Kılıçdaroğlu, KPSS'den 92 üzeri puan alıp atanamayan bir kişinin paylaşımını alıntılayarak, "Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KPSS'den yüksek puan alan ancak sözlü mülakatta düşük puan alarak tercih yapma hakkı kazanamayan öğretmenlere destek verdi.

 

ÖĞRETMEN ADAYI SOSYAL MEDYADAN İSTAN ETTİ

Sare Halıcı isimli bir kişi KPSS 10 puan türünden aldığı 92.790 puana rağmen sözlü sınavdan 58 puan alarak elendiğini gösteren belgeyi sosyal medya hesabından paylaşarak "Gece gündüz çalışarak aldığım puanın onca emeğimin karşılığı! #mülakatahayır" ifadelerini kullandı.

 

KILIÇDAROĞLU: YARIN SADECE BU KONUYLA İLGİLENECEĞİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, KPSS'den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 aldığı için tercih yapmaya hak kazanamayan Sare Halıcı'nın sınav sonucunu paylaşarak, "Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum. Gece uzun... Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğim" dedi.

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan yüksek KPSS puanına rağmen sözlü mülakatta elenen öğretmenlere destek! Paylaşımlar peş peşe geldi

 

BİR ÖĞRETMEN DAHA İSYAN ETTİ, İMAMOĞLU DESTEK VERDİ

 

Benzer bir isyan da Sultan Fidan isimli kullanıcıdan geldi. KPSS'ye "iki yıldır emek verdiğini" ifade eden bir Fidan, biyoloji branşında birinci olduğunu gösteren sınav sonucunu ve sözlü mülakatta elendiği için tercih yapmaya hak kazanamadığını belirten belgeyi paylaştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nı etiketleyen Sultan Fidan adlı kullanıcı, paylaşımında, "İki yıldır emek verdiğim, gecemi gündüzüme kattığım KPSS'de bölümümde 1'inci oldum. Alanımda doktora yapıyorum. Hangi kıstasa göre elediniz?" dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) birinci olup sözlü mülakatta elendiğini belirten kişiye, "Senin başına gelenler binlerce gencimizin başına geliyor ve bu beni çok üzüyor. Uzmanlık alanınınla ilgili İBB'de işe alım olursa mutlaka başvuruda bulun" ifadeleriyle destek verdi.

ETİKETLER : 90’lı yıllarda TC rejmi temel politika olarak Kurdleri PKK terörü ile dağda soykırıma uğratırken.. Vatan-Millet edebiyatı ile de ovada sahte türk ırkı üzerinden kandırdığı –kullandığı nüfusu imha ediyordu
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA