SERHAD TANITIM GÜNLERİ ONBİNLERİN KATILIMI İLE BAŞLADI..

Serhad tanıtım günlerine ne yağmur ne soğuk, ne kar, ne çamur; nede başka bir şey engel olamadı.. onbinler alana aktı.
Bu haber 2021-12-16 22:18:41 eklenmiş ve 608 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAD TANITIM GÜNLERİ ONBİNLERİN KATILIMI İLE BAŞLADI..

 

Serhad tanıtım günlerine ne yağmur ne soğuk, ne kar, ne çamur; nede başka bir şey engel olamadı.. onbinler alana aktı..Bu yıl Ardahan Dernekler Federasyonu öncülüğünde  İstanbul Maltepe İBB alanında başlayan 16-19 Aralık tarihleri boyunca sürecek olan Serhad İlleri tanıtım günlerine ilk günde açılışa onbinler akmaya başladı.

 

Bugün (16-12-2021 Pencşem) resmi açılışı yapılan tanıtım günlerine ne yağmur ne soğuk, nede başka bir şey engel olamadı.. onbinler alana aktı..

 

Kuzeydoğunun en ücra köşsesinden Posoftan – Kurdistana Sor’a (Ermenistan-Dağlık Karabağ-Azeriyan..) Serhadlılar tanıtım günlerine akın ederken. Bursadan çanakkaleden İzmir Ankardan belediye başkanları stklar siyasi parti temsilcileri..

 

Sancaktepe bld bşk. Şeyma Döğücü gibi fahri hemşerilerimiz olan bir çok Ak Parti Bld. Bşkanınında etkinliğe akması.. Bu etkinlik CHPnin etkinliği diyenlerin yanıldığını ortaya koyarken..

 

Yine 2017 Yılında Fakir Yılmaz döneminde yapılan Ardahan tanıtım günlerinin  ana mimarları olan Başkan  Orhan  Çerkez (CHP) , Sancaktepeden daha yeni Sancaktepe Ak Parti ilçe başkanı seçilen Turgay Akpınar (AKP), İs adami Ali Rıza Nasıroğlu.. gibi aktörler olurken ve o etkinlikte en büyük katkıyı Sancaktepe Belediyesi Yaparken, yeni başkan Şeyma Döğücü bu misyonunu daha da   büyüterek sürdürmeye başladı, Ardahanlı-karslıdan çok bölgemizi ilgilendiren her etkinliğe katılıyor, elinden geleni yapıyor.. artık  bu kervana İstanbul geneli seçillen Bld. Başkanlarımız (Kemal Deniz Bozkurt- Esenyurt), Muammer Keskin -Şişli) da katılıp en ön saflarda yer alamya başladılar..

 

Serhad tanıtım günlerinde protoklun alana sığmaması, çadırların dolup taşması; yağmur-çamur,  kar demeden 4 gün boyunca yapılacak etkinliğpe milyonlarca hemşerimizin akacağı garintisi oldu..

 

KAFTANCIOĞLU, ÜLKEMİZİN ENKARARLI -*EN MÜCADELECİ NÜFUSU SERHADLILAR..

 

Artık serhad bölgesi yeni belediye başkanlarımızla Esenyurt-Sisli gibi bld baskanları gibi daha güçlü bir konuma yükseldi. . bundan sonra yapılacak etkinliklerde de daha da güçlü etkinliklere imza atacağı gibi, bundan sonra nüfusumuz ve bu nüfusla iltisaklı diğeer nüfusun temsili Serhadlılara geçtiğinden İstanbul başta olmak üzere TR nin tüm metropollerinde daha fazla bld. bşk. daha fazla vekil ve temsilciye ulasacagiz.. Etkinlikte açılış konuşmasını, Ardahan-kars-Iğdır derneklerini temsilen Ardafed başkanı çerkez yaptı.  Serhad nüfusu ülkemizin en politk nüfusu, politik kültürü en önde olan bir nüfus.  Bu yağmur-çamur soğuka aldırmadan bu alanları doldurmanız her zorluğun üstesinden gelineceğinin yegane fotoğrafıdır dediler..

 

Onlarca Beldiye başkanı, siyasi partilerin il-ilçe başkanlrından sonra söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu böylesine mücadleci, karalı bir kitle ülkemizin başka bir bölgesinde yok. Kültürünüzle, halyalr ve türkülerinizle bu yağmur da burayı bu şekil dolduruyorsanız bu karalılık karşısında şapka çıkarılır.

Hepinizi tebrik ediyor, emeği geçen tünm stk larımızı kutrluyoruz dediler.

Açılış günü en çok ziyaret edilen STK Hoç-Fed, bnölgeden gelen misafirlere insanlara ok ikramda bulunan iş adamı Turinn Caterring Firmasının sa Veysel Çamlı, bir öğrenci de sen okut kampanyası ile en önemli kültürel etkinliğe Senemoğlu Derneği-Hoç-Fed,  en çok etkinlik yapılan dolup taşan belediye ise Esenyurt oldu.

Tek kelime ile Serhadlılar İstanbulda Tarih Yazıyorlar..

 

4 GÜN BOYUNCA SÜRECEK  ETKİNLİK ATKVİMİ

 Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -1

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -2

 

Önemli Not: Bazı fotolarda noktalrın temeldeni yağmurdan kaynaklı. Yağmur sürekli yağdığından.. Objektiften akan damlalar nokya gibi bazı fotografları kapladılar.. Yani doğal engel.. 

ETİKETLER : Serhad tanıtım günlerine ne yağmur ne soğuk ne kar ne çamur; nede başka bir şey engel olamadı.. onbinler alana aktı.
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA