SERHAD STK’LARDAN TURGAY AKPINARA ZİYARET ÇIKARMASI

SERHAD STK’LARDAN TURGAY AKPINARA ZİYARET ÇIKARMASI, SANCAKTEPE AK PARTİ İLEÇEYE AKIN VAR AKIN
Bu haber 2021-12-16 07:36:38 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAD STK’LARDAN TURGAY AKPINARA ZİYARET ÇIKARMASI, SANCAKTEPE AK PARTİ İLEÇEYE AKIN VAR AKIN..

 

Turgay Akpınarın ilçe başkanlığına seçilmesi ile birlikte Ak Parti Sancaktepe ilçesi ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Ak Parti Sancaktepe ilçesine akın var akın denebilecek şiirsel bir yönelim ortaya çıkarken her bölgeden iş-siyaset-stk dünyasından Akpınara bir ziyaret akını başladı..

 

Bir 16 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir 

Çarşamba günü (15-12-2021) gün boyu Serhad STK’ları Akpınarı ziyaret programı gün boyu sürdü. Kars ve Ardahan il dernek başkanları Akpınarı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler, kendisini tebrik ettiler, kendisine kuran ayetlerinin yer aldığı birer tablo hediye ettiler.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Kars ve Ardahan derneğinin ziyaretlerinin akabinde Kinzotdamal (Bağdaşen) gibi bölge derneklerimiz hem gün boyu , hemde önümüzdeki günler boyu derneklerin ziyaretleri sürecek.. 

 Bir 11 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Akpınar ziyaretlerden dolayı menuniyetini dile getirip teşkkür ederken, bütün Sancaktepelileri ayırım yapmadan Serhadın cihanşumul külktürü olan ırk-dil-din-mezhep üstü anlayışıyla karşılayacaklarını ifade ettiler, bu üstün kültürümüzü Sancaktepede en iyi şekilde hayata geçireceğiz dediler..

 Bir 6 kişi görseli olabilir

STK’larımız ise toplumsal anlamda karşılığı olan, toplumun onayladığı, halkın çıkarlarını kendi çıkarları üstünde gören hemşerilerimizin onayladığı isimlerin Sancaktepe Ak Parti YK’da yer alamsını istediler..

Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir 

Sancaktepe Ak Parti ilçe başkanlığına Sancaktepe Ak Partide belediye meclis üyeliği, bld. Bşk yrd. gibi çeşitli kademelerde de görev yapmış olan Turgay Akpınar atanması deyim yerindeyse hemşeri camiamızda bayram havası estirdi..  

 Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Akpınar, bölge STK’larımız içinde de en aktif, kendisine güvenin tam olduğu, hemşeri camiamızın sevip saydığı her alanda donanımlı kendini iyi yetiştirmiş örnek bir isim olduğu gibi bütün STK yapılanmasının da ayırımsız destek verdiği bir isim. Serhad bölgesi açısından hemşeri camiamızın örnek aldığı ender insanlardan biri..

 

Akpınarı, Sancaktepe kars İl Dernek Başkanı Casim Yıldırım YK üyeleri, Sancaktepe Ardahan İl Dernek Başkanı Barış Karahan ve YK üyeleri aynı gün Akpınarı ayrı-ayrı ziyaret ederlerken iki il dernek başkan ve yönetimleri Akpınarı aralarına alarak birlikte fotoğraf çekildiler..

 

Bu fotoğraf Sancaktepede siyasetin de STK’ların da toplumun toplumsal alanın beklentilerine göre şekil almaya başladığının da en önemli kanıtı oldu..

 

Ardahan ve Kars Dernek başkanlarının  yönetim kurulu (YK) üyeleri ile Akpınarı aralarına alarak çektirdikleri fotoğraf aynı zamanda tarihi önemde bir fotoğraf, artık İstanbul genelinde eski kai dernekleri yerine kars- ardahan lıların ayrı il dernekleri ile temsil edildiğinin net fotoğrafı oldu..

 

VE YILDIRIM BOMBAYI PATLATTI, BU YIL KARS FEDERASYONUNU KURUYORUZ..

 Bir 5 kişi görseli olabilir

Sancaktepe kars il başkanı Casim Yıldırım 2022 yılında İstanbul geneli ilk işimiz  Ardahan Federasyonu gibi Kars Dernekler Federasyonunu kurmak olcaktır dedi..

 

Başkan Yıldırım,  90’lardan beri STK alanı diğer alanlarda belirsizlikler ve kaos ortamı gibi bir ortam hüküm sürüyor, kimin kimi temsil ettiğine dair büyük bir karmaşa halen de devam etmektedir. Bu karmaşayı, temsil krizini vs çözmenin yolu il federasyonlarını kurmaktan geçmektedir.

 

Örneğin bütün ülke genelini, İstanbul’u ve ülkemizi ilgilendiren Serhad Bölgesi tanıtım günlerinde aktör kim, kimler olmalı sorusu Ardahan Dernekler Federasyonunun öne çıkması ile ilk defa cevabını bulmaya başladı.

 

Kars ve Iğdır illerimizin bu yıl federasyonlarını kurmaları ile birlikte Serhadın üç kadim şehri Ardahan-Kars-Iğdır tek bir il gibi tanıtım günleri başta olmak üzere her alanda güç birliğine gidecektir, illerimizi temsil karmaşası ve kaosu da tarihe karşıcaktır..

ETİKETLER : SERHAD STK’LARDAN TURGAY AKPINARA ZİYARET ÇIKARMASI SANCAKTEPE AK PARTİ İLEÇEYE AKIN VAR AKIN
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA