ARDAHANDA YİNE CİNAYET GİBİ BİR KAZA İLE HEMŞERİMİZİ KAYBETTİK..

Ardahanda Cinayet gibi bir kaza ile değerli bir beyin olan hemşerimiz Ömerhan Yıldızı kayb etdik..
Bu haber 2021-12-06 10:53:28 eklenmiş ve 844 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANDA YİNE  CİNAYET GİBİ BİR KAZA İLE HEMŞERİMİZİ KAYBETTİK..

 

Ardahanda Cinayet gibi bir kaza ile değerli bir beyin olan hemşerimiz Ömerhan Yıldızı kayb etdik..  Son yıllarda bölgemizde ülkemizde gençlere, genç beyinlere yönelik trafik kazaları başta olmak üzere  binbir oyun kumpas ve cinayetlerle hem kuşatılımış bulunmaktayız, hemde hergeçn gün bu yönlü vahim olaylarla sarsılıyoruz..

 

Adahanda yine cinayet gibi bir kaza ile sarsıldık.  Ardahan da Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünde memur olarak çalışan 29 yaşındaki Ömerhan Yıldızın vefatı  Metroploller başta olmak üzere STK alanı ve hemşeri camiamızı derinden üzdü..

 

Artık mevcut teknoloji nedeni ile yerden uydulardan vatandaşlarımızın hedef haline getirilidiğini, arbalarının kitlenebildiğini, hangi noktada nasıl vurulucakları yönünde kapital –ulus devlet , kripto ajan yapılarının kime nerede nasıl saldırı yapacağı bilinmezken.. Bildiğimiz tek gerçek terörist israil gibi devletlerin tc -iran gibi sömürge ülkelerin kripto ajan yapıları ile iranda ülkemizde  bilim adamlarına, güvenlik uzmanlrına beyinlere diledikleri saldırıları yapabilidiği gerçeği..  Hergün ülkemizde ve etraf coğrafyada cinayetlerin yeni biçimleri olan bu kazalarla sarsılıyor, genç , yetenekli, beyin ntelikli bir hemşerimizi daha kayb etmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. 

 

 

Uydulardan, yerden faşist ulus devletlerin içindeki ajan kripto yapılanmaları çözmesek, çağın teknolojilerine vakıf olmasak küresel soykırımcı çeteleri bunların yerli şbirlikçi ayaklarını.. Tam çözemesek..  bu vb. kazlar covit 19 gibi küresel saldırı metotları ile gençlerimizi yeteneklerimizi kayb etmeye devam edeceğiz..

 

Artık ülkemizde her ilde halkın yerel kamu sivil kim-kimdiri çözmesi kimin kimle halka oyun ve kumpas kurduğunu yerli-yabancı ayakları ile çözmeliyiz. Bu anlamda her ilde her aşirette her büyük ailede artık derin bir örgütlenmeye girişmeliyiz. Uyduruk devlet erkine bel bağladıkça daha büyük zara ve yıkımlar toplumun üstünde giderk daha da büyüyecektir.. 

 

Böylesine nitelikli değerli hemşerilerimizin kaza süsü verilerek  cinayet kazalrına kurban edilmesini şidetle kınıyor. Bütün Hoçvan –Ardahan camiasına yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

 

Haber:  Ardahan Hoçvanlı Memur Ömerhan yıldız trafik kazasında hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre Ardahan da Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünde memur olarak çalışan 29 yaşındaki Ömerhan yıldız  dayısının oğlu ile birlikte Ardahan'dan karsa giderken karsın susuz ilçesinde kaza yaptı. Kars Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyarak hayatını kaybetti.

ETİKETLER : Ardahanda Cinayet gibi bir kaza ile değerli bir beyin olan hemşerimiz Ömerhan Yıldızı kayb etdik..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA