IĞDIR HAYVAN PAZARI SERHAT KUMTEPE'YE VERİLDİ

400 çalışanı olan belediye Hayvan Pazarını Neden İhalesiz Kiraya Verdi?
Bu haber 2021-12-04 14:23:44 eklenmiş ve 290 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Seçilmiş Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş görevden uzaklaştırıldıktan sonra Kayyum Vali tarafından yönetilen Iğdır Belediyesine ait Hayvan Pazarı Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Taşburun’lu Serhat Kumtepe’ye kiraya verildi. 


Iğdır Belediyesi ile Iğdır Ticaret Borsası Başkanlığı arasında yapılan protokolle hayvan pazarı ticaret borsasına kiralandığı belirtildi. Kaç yıllığına ve kaç liraya kiraya verildiği bilgisine ulaşamadık. 


Devir teslim ve gerekli tadilat sebebiyle hayvan pazarı 03.12.2021 Cuma günü bir günlüğüne kapalı olacak. 06.12.2021 Pazartesi gününden itibaren yine haftanın 5 günü hayvan pazarının açık olarak çalışmaya devam edeceği belirtildi. 


400 çalışanı olan belediye Hayvan Pazarını Neden İhalesiz Kiraya Verdi? 


Hayvan Pazarının kiraya verildiğini duyan vatandaşlar; "Iğdır Belediyesinde yaklaşık dört yüz kişi çalışıyor. Bu kadar çalışanı olan bir belediye kendisi işletemiyor mu ki Hayvan Pazarını kiraya veriyor? Hem de ihalesiz bir şekilde. 400 kişi içinde bu iş yapabilecek birkaç kişi yok muydu?" işeklinde yorumlarda bulundular.


Bizde basın olarak Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim'den kamuoyundaki sorulara yanıt olarak bu konuda bir açıklama bekliyoruz; Hayvan Pazarı kaç yıllığına ve kaç liraya verildi? Neden ihaleye çıkılmadı? 400 çalışanı olan belediye de burayı çalıştıracak üç beş eleman yok muydu?


 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA