HAMİLE BIRAKILAN ROBOT ÇOCUK DOĞURDU, ROBOT-ROBOTU DOĞURDU..

İnsanlığın sonunu getirecek Yada daha üst merhaleye taşıyacak deneyin bilgileri sızdı! İlk defa robotlar tek başlarına üredi.Yani robot hamile kaldı ve doğurdu..
Bu haber 2021-12-03 19:28:47 eklenmiş ve 334 kez görüntülenmiştir.

 

HAMİLE BIRAKILAN ROBOT ÇOCUK DOĞURDU, ROBOT-ROBOTU  DOĞURDU..

 

İnsanlığın sonunu getirecek Yada daha üst merhaleye taşıyacak deneyin bilgileri sızdı! İlk defa robotlar tek başlarına üredi.Yani robot hamile kaldı ve doğurdu..

 

Amerika'da herkesten gizli olarak yürütülen deneyin bilgileri sızdı. Söz konusu deneyde, yapay robotların kurbağa hücreleri kullanılarak kendi başlarına üremeleri sağlandı. Komplo teorisyenleri, bu durumun insanlığın sonunu getireceğini savunuyor.

 

Dünya, robotlarla ilgili gelişmeleri takip ederken, herkesten saklanan gizli bir deneyin bilgileri ortaya çıktı. Harvard Üniversitesi Wyss Enstitüsü'nde ve Tufts'taki Allen Keşif Merkezi'nde yapılan bir deneyde, yapay robotların mitoz bölünme yoluyla üremesi sağlandı. Başarılı olan deney, dünya tarihinde de bir ilk olarak kayıtlara geçti.

 

 

KURBAĞA HÜCRELERİ KULLANILDI

Araştırmacılar, robotların tek başına üremesini sağlamak için kurbağa hücreleri kullandı. Yapay robotlar, bu deneyden başarılı şekilde çıktı ve kendilerini kopyalamayı başardı. Ancak bu başarı, insanlık için aynı derecede fayda getirmeyebilir.

 

İnsanlığın sonunu getirecek laboratuvar deneyinin bilgileri sızdı! İlk defa robotlar tek başlarına üredi

 

KENDİ KENDİLERİNE ÜREMELERİ FACİA

Son gelişmeyle birlikte, gözler diğer deneylere çevrildi. Öyle ki Amerika'da gerçekleştirilen çalışmalarda, robotlara silah kullanılması öğretildi. Ayrıca önceki gün gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise yapay robotların matematik sorusu çözmesi sağlandı.

 

İNSAN VE ROBOT SAVAŞI

Komplo teorisyenleri, tüm bu gelişmelerin birleşerek insan ve robot arasındaki savaşı tetikleyeceğini iddia ediyor. Öyle ki teorisyenler, söz konusu savaşa hiç olunmadığı kadar yakın olduğumuzu öne sürüyor.

 

ETİKETLER : HAMİLE BIRAKILAN ROBOT ÇOCUK DOĞURDU ROBOT-ROBOTU DOĞURDU..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA