BAĞDAŞEN MAHMUT BİLGİNLE DEVAM KARARI ALDI..

BAĞDAŞEN MAHMUT BİLGİNLE DEVAM KARARI ALDI..
Bu haber 2021-11-21 19:31:52 eklenmiş ve 539 kez görüntülenmiştir.

 

BAĞDAŞEN MAHMUT BİLGİNLE DEVAM KARARI ALDI..

 

Bölgemizin en önemli derneklerinden biri, Ardahan Dernekler federasyonunun kurucu üyesi Bağdeşen (Kinzotdamal) Kültür ve Dayanışma Derneği bugün yaptığı genel kurulda başkan Mahmut Bilgin ve Yönetimine tekrardan göreve devam kararı verdi. Genel kurulda yeni yönetimin seçilmesinden diğer güğndem maddelerine kararların tümü oy birliği ile kabul edildi. 

 

Öğleden sonra başlayan kongrede Divan BaşkanlığArdahan Dernekler Federasyonu Başk. Yrd. Kinzotdamal Derneği Kurucu başkanı STK larımızın önde gelen aktörü Şemsettin şenel Divaan Başkanlığına seçilirken, Mahmut Şenel ve. Mevlüt Bozkurt Divan üyeliklerine seçildiler..

 

 BAĞDEŞEN -KİNZOTDAMAL FOTO GALERİ.. 

 

ARDAHAN BAL FESTİVALİ BÜLBÜLANDA YAPILACAK..

 

Kongrede yönetimin seçilmesi 2 yıl indirgendi, derneğe mülkiyet alam kararı alındı, Ardahan Bülbülan Yaylasına Artvinin il olarak müdahalesinin önüne geçilmesi için valilik başta olmak üzere Ardahan Kamuoyunun harekete geçirilmesi, Ardafed öncülüğünde bütün Ardahan STK’larının sürece dahil edilmesi kararı da genel kurulda alındı.

Bağdaşenliler bundan sonra Ardahan Bal Festivali başta olmak üzere ilmizin önemlm festivalleri Ardahan Bülbülan yaylasında yapılacak. Bülbülanı bturizme açacağız. Bülbülan yeniden tarihi –ticari ve kültürel kimliğine kavuşacak.. Ardahanın turizm cenneti bülbülan yaylası olacaktır dediler..

Yeniden başkanlığa seçilen Bilgin, pandemi koşulları nedeniyle bazı aksaklıklar yaşandığını derneği daha da ileri bir seviyeye taşımak için hep birlikte çalışacaklarını, derneğin denetim-gelir gider ve etkinlikleri hak bilgi verdi. Divan başkanı Şemsettin Şenel, Ardahanın en donanımlı derneklerinden biri Kinzotdamal federasyondsan birçok derneğe her alanda öncülük eden, bülbülan yayla festivalini başlatan, köyümüze kanalizasyon projesini 14 yıl önce hayata geçirme.. sayılmayacak kadar başarıya imza attık dediler..

İş Adamı Mahmut Şenel derneğin en acil ihtiyacı yer, derneğimize yer alamlıyız önerisi genel kurulda kabul edilirken, şenel bağdeşen genç nüfusu ile her zorluğun üstesinden gelecek güsahiptir dedi..

 

Üyeler ve gençlerde söz hakkı alarak görüş ve önerilerini sundular. Derneğin şefafglığına vurgu yaptılar. Pandemi döneminden önce olduğu gibi gelir-giderin dernekte panoya asılmasını, köyümüzde fakir-zengin ayırımı olmadan herkese eşit davranılması, düğün vb. etkinliklerin aynı güne denk getirilmemesini istediler..

 

Dernek başkan ve yönetimi, delegler kongreden önce Turgay Akpınarın  vefat eden eşi için verilen mevlide katıldılar. Mevlidin ardından derneğe geçerek kongreye katıldılar.. 

 

Dernek yönetimi

Asıl-

Mahmut Bilgin

Hacı Koç

Şaban Bozkurt

Mürsel Aydın

Özkan Çelik

Murat Aydın

Erol Goren

Yedek-

Emrah topaloglu

Selçuk Senel

Atilla Bozkurt

Murat Koçak

Hüseyin Koç

Halil Bozkurt

Tufan Akçam

Denetleme-

Asil

Yıldırım Şenel

İsmail Hakkı Bozkurt

Sinan Bozkurt

Yedek

Nihat Gültekin

Hüseyin Bozkurt

Mustafa Şenel

ETİKETLER : BAĞDAŞEN MAHMUT BİLGİNLE DEVAM KARARI ALDI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA