SERHADIN KALBİ BU ETKİNLİKLERDE ATACAK, SERHAD BÖLGESİ BİRBİRİYLE BULUŞACAK..

İstanbul Maltepe İBB alanında 16-19 Aralık tarihlerinde Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerinde birbiriyle buluşuyor, bölgenin kalbi bu etkinlikte atacak..
Bu haber 2021-11-20 10:38:18 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

SERHADIN KALBİ MALTEPE İBB ALANINDA ATACAK, SERHAD BÖLGESİ BU BÜYÜK ETKİNLİKTE BİRBİRİYLE BULUŞACAK..

 

Serhat STK’ları, Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed)  öncülüğünde İstanbul Maltepe İBB alanında 16-19 Aralık tarihlerinde Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerinde birbiriyle buluşuyor, bölgenin kalbi bu etkinlikte atacak..

 

Serhat STK’ları ilk kez Ardafedin öncülük ettiği böylesi büyük bir etkinlikte bir araya gelmeye hazırlanırken, bu yılki tanıtım günlerinin Serhat Bölgesi, Serhad STK’ları  adına yapılacak en büyük etkinliklerden birine aday..

Kars ve Iğdır illerinin federasyonlarının olmaması, İstanbulda Serhat Bölgesi adına Fedrasyon olarak  Arda-Fed’i öne çıkarırken.. STK alanında ki Kars ve Iğdır Federasyon eksiklikleri beraberinde birçok eleştiriyi de getirmektedir..

 

Bu tür eleştiri ve eksikliklerin giderilmesinin en büyük koşulu söz konusu iki ilimizin İstanbulda federasyonlarının kurulması ile son bulacaktır..

Bu gerçekten dolayı Ardafed bir taraftan tanıtım günlerini planlrken, diğer yandan STK alanının il federasyonları düzeyinde rayına oturması, Kars ve Iğdıor Federasyonlarının kurulmasına da öncülük edecektir..

Ardafed başkanı Orhan çerkezin yapıcı ve bütünleştirici kişiliği bölge STK alanında ki açıkların giderilmesinde de önemli bir rol oynayacaktır.

 

haberin fotoları tıklayın.. 

 

Bilindiği gibi bir taraftan Ataşehir Bld Bşk. Yrd cılığı, bir taraftan Ataşehir KARDER (Kars ve Yöresi dernekleri) başkanlığı, diğer yandan Arda-Fed’in özgün durumundan Çerkezin başkanlığa seçilmesi İstanbul genelinde Çerkez’i yükü en ağır olan STK başkanlarından biri haline getirdi..

Bölge STK’ları bu özgün durumu bütün detayları ile bildiklerinden 16-19 Aralık tarihleri arasında Ardafed öncülüğünde yapılacak olan KAİ Tanıtım  günlerine en üst düzeyde katılım göstereceklerdir..

STK alanında ki eksiklerimizi, eleştirilerimizi 2022 yılına bırakarak Maltepe etkinlik alanına hep birlikte akıp tanıtım alanında hep birlikte  tarih yazacağız..

 

Bu büyük etkinlikten öncede ilk defa ARDAFED ANKARA 2-3-4-5 Aralık günlerinde Ardahan tanıtım günleri yapacak. Başkentte, Ankara Altınpark ta 2-3-4 ve 5 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacak olan Ardahan Tanıtım Günlerine hummalı bir hazırlık sürerken, Başkan Ergüder Şimdi ve Yönetimi bir taraftan STK başkan ve yönetimlerini ziyaret ederken, diğer yandan yönetimde de güçlendirmelere giderek Başkentte Ardahanı en iyi şekilde tanıtmaya hazırlanmaktadır. (Detaylar İçin Tıklayınız..)

 

İstanbulda bir güzel etkinlikte  Sultangazi Ardahanlılar yapıyor. Ardahanlılar 24-28 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Ardahan tanıtım Günleri ile birbiriyle hazırlanıyorlar..

 

Bu yılın final tanıtım günlerinin en önemlisi ise Maltepe sahilinde İBB gösteri ve toplantı alanında yapılacak olan tanıtım günleri olacak. İstanbul Serhad Nüfusu bu alana akacak..

ETİKETLER : Ardafed İstanbul Maltepe İBB alanında 16-19 Aralık tarihlerinde Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerinde birbiriyle buluşuyor bölgenin kalbi bu etkinlikte atacak..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA