SANCAKTEPE AK PARTİDE DEPREM..

Sancaktepe Ak Partide kasım ayı boyunca deprem yaşanırken, bld. Bşk yrd. Ahmet Yılmazın görevden alınması hemseri camiamızda büyük tepki çekti. Kars Ardahan Iğdır stkları yaşanan durumu protesto ettiler..
Bu haber 2021-11-20 10:24:02 eklenmiş ve 351 kez görüntülenmiştir.

 

SANCAKTEPE AK PARTİDE DEPREM..

 

Sancaktepe Ak Partide kasım ayı boyunca deprem yaşanırken, bld. Bşk yrd. Ahmet Yılmazın görevden alınması hemseri camiamızda büyük tepki çekti. Kars Ardahan Iğdır stkları yaşanan durumu protesto ettiler..

 

Kasım Ayının 1. Haftasında İstifa eden, yada görevden el çektirildiği iddia edilen Ak Parti Sancaktepe İlçe Bşk.  Adil Kandemir’in ardından AK Partili Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve Yapı Kontrol Müdürü Ragıp Çetinkaya da görevlerinden alındılar.

 Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '5 19 OCAK 2021 AKPARTI OLAGAN KONGRE SANCAKTEPE İÇİN INANDIGIN YOLDA YURU AK PARTI ISTANSUL SANCAKTEPE MARNT 5 AK PARTI OLAGAN KONGRE 19 OCAK 2021 AK SEANEUL PARTI' görseli olabilir

adil kandemir

Yılmaz ve Çetinkayanın görevden alınmaları, Sancaktepe  Belediyesindeki bu deprem, görevden el çektirilen ilçe başkanı Adil Kandemir ile ilişkilendiriliyor..

 

Kandemir’in, Sağlık sorunları gerekçesi ile istifa ettiği bilgisinin yanı sıra, uzun süredir belediye başkanı Şeyma Döğücü ile anlaşamadığı, Kandemirin yeğenlerinin Sancaktepe başta olmak üzere, istanbul'daki birçok Ak Partili belediyelerden aldıkları 200 Milyon TL  ihalelerle gündemden düşmeyen  iddialar Sancaktepe  ilçe kamuoyunda dillendiriliyordu.

 

YILMAZIN GÖREVDEN ALINMASI BÜYÜK BİR TEPKİYE NEDEN OLDU..

 

İstanbul Sancaktepe İlçesi Esenyurttan sonra Serhat nüfusunun en yoğun olduğu ilçelerden biri. Kamuoyu halk STK’lar bilgilendirilmeden Yılmazın görevden alınması Serhad STK’ları tarafından kınandı ve protesto edildi.

 

Sancaktepe Ak Parti Serhat bölgesi (Kars-Ardahan-Iğdır)  nüfusunu Sancaktepe Kars İl Derneği ve Sancaktepe Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin görüşleri doğrultusunda serhad nüfusunu  tatmin edecek adımlar ve atamalar yapmasa.. Muhalefetin giderek açık ara öne çıktığı ilçede Ak Parti hem seçimlerde, hemde ilçe kamuoyunda aldığı darbe her alanda giderek büyüyecek.. 

 

İLÇE BAŞKANINDAN SONRA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ GÖREVDEN ALINMASI BİRÇOK SORU İŞARETİNİ DE BERABERİNDE GETİRDİ..

 

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in istifası ilçe kamuoyunda deprem etkisi yaratmıştı. İhale ve rant paylaşımı iddialarının bu deprem etkisi yaratan istifaya neden olduğu konuşulurken, bu seferde belediyede görevden alınmalar yaşandı.

 

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve Yapı Kontrol Müdürü Ragıp Çetinkaya görevden el çektirildi. Son dakika gelişmesine göre bu görevden alınmalar ilçe kamuoyunda istifa eden ilçe başkanı Adil Kandemir ile ilişkilendiriliyor. Suların durulmadığı Sancaktepe Belediyesi’nde yeni görevden alınmaların yaşanabileceği konuşuluyor.

 

En önemlisi STK’ları takmadan Ak partinin kendi kendine çalıp oynaması,  Kars İl dernepği ile  Ardahan il derneğinin başta olmak üzere hemşerileri olan başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın görevden alınmasından dolayı dernek merkezlerinde tepki amaçlı toplantı yaptıkları gelen bilgiler arasında.

 

ETİKETLER : Sancaktepe Ak Partide kasım ayı boyunca deprem yaşanırken bld. Bşk yrd. Ahmet Yılmazın görevden alınması hemseri camiamızda büyük tepki çekti. Kars Ardahan Iğdır stkları yaşanan durumu protesto ettiler..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA