TC’Yİ DÖNÜŞTÜRECEK HAMLE KILICDAROGLUNDAN GELDİ..

Kılıçdaroğlu, Türkiye tarihinde kara leke olan olaylarla ilgili yaptığı helalleşme çağrısıyla gündemi değiştirdi.
Bu haber 2021-11-18 21:00:31 eklenmiş ve 353 kez görüntülenmiştir.

 

TC’Yİ DÖNÜŞTÜRECEK HAMLE KILICDAROGLUNDAN GELDİ..

 

Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye tarihinde kara leke olan olaylarla ilgili yaptığı helalleşme çağrısıyla gündemi değiştirdi. Bu hamlenin seçim stratejisi olduğu söylenirken Kılıçdaroğlu'nun iddialara bizzat yanıt vererek, "Hatadan dönmek erdemdir. Geçmişe takılıp, kalma değil helalleşme. İstiyoruz ki çocuklarımız böyle acılar yaşamasın. 'Bazıları da bu bir strateji mi?' diyor. Hayır efendim bu bir strateji değil." dedi.

 

Bilindiği gibi TC devletinin 200 yıllık kuruluş süreci ve bu devletin kurulması, İngiliz emperyalizminin yapay bir şekilde sahte bir türk  ırkı, sahte bir dil ve tarihini oluşturma üzerine kurgulandı. Irkçı,  jenositçi temelde, baskıcı ve tekçi programlarla kurulan TC rejmi,  ırkçı, baskıcı ve yapay bir şekilde, hem bir millet, hem bir dil ve de bir tarih ve hayali milli varlılıklar  grubu inşa etmesi.. TC rejminin demokratik bir devlet“e dönüşmesini imkânsız kılmaktadır.

 

TC’nin oluşumu modern devlet oluşumuna da tezattır. Demokratik temelde kurulan devletler halk için, millet için inşa edilirlerken TC rejmi halkı  bu sahte rejmi kollayan, koruyan piyonlara dönüştürme temel politikası oldu.. Bu gerçekten dolayı rejim önce ermeni ve rum nüfusu, malakanları, Asuri, keldanı .. gibi değişik dini ırki yapıları yok etdi..

 

Bunların iş bittikten sonrada kurdleri ve turkleri yok etmeye yemeye başladı. Rejmin ana politikası 200 yıllık siyon kapital sömürge tc rejminin gerçek soykırımcı hüviyetinin ortaya çıkmaması içindir.. Bundan dolayı askeri-sivil-ekonomik-kültürel darbe ve soykırımlar rejmin ana politikasıdır..

 

Bundan tek çıkış yolu tc nin yıkılıp ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu birleşik devletlerinin kurulması, son 200 yıldır herzelden  atoturike inönütye bayara.. mezarlarından çıkarılıp yargılanmalrı ve geriye dönük yargılanmanın yapılmasıdır..

 

AKP-MHP bloğu bu sahte turk, turk dunyası vb. emperyal oyun ve algılarla birtaraftan siyon kapitalin kölelerine dönüşürken, iyice biterken, tamamıyla soykırımcı tc rejminin-siyonizmin emrine girdiklerinden bunu yapacak yeti ve yeteneklerini kayb ettiler..  Kurd ve Kurdisatan adını duymaları bile feleklerini şaşırtmaya yetmektedir.. Şu anda ulus devlet faşizmini kutsamada akpli tc dünyada 1. lige oynuyor.. Ülkemizde akla zarar gelişmeler yaşanıyor, akp, hızla eski halk düşmanı soykırımcı chp zihniyeti ile  yer değiştirmeye başladı.. 

 

CHP lideri kılacdaroğlu chp ile hesaplaşma ve gecmişle helaleşme söylemi kılıcdaroğluna cumbaba yolunu rahatlıkla açacaktır..

Ama burada chpnin korkmadan tırsmadan chpyi-hdpyi kapatması yeni tr partisi olarak ortak bir parti ve adla  ortaya çıkmaları diğer irili ufaklı tüm siyasal yapıyı kendilerine katmaları, tc rejmini değiştirme projelerini anayasa ile somut bir metinle halka taşımalıdırlar..

Mevcut tc diktatörlüğnü, bu soykrımcı rejmi yaştama üzerine siyasal yapılanma sürerese tc tarihe karışacağı gibi, iç savştan en az 20-25 parçaya bölünen  bir ülke ortaya çıkacak.

Bu kötü gidişatı durdurmanın yolu ise seloyu cumbaba yapmak. Kurdlerden cok turkler bu projeye sahip çıkacak çünkü tc  ırk-dil-din-mezhep üstü herkesi ve kesimi kapsayan Anadolu birleşik devletleri gibi bir rejime dönüşmese  ülkemizin parçalanması ve bölünmesi kantonlara ayrılması kaçınılmaz olacaktır..

Bu ülkenin birliğini ancak kurdler sağlar. Bu yolda siyaset açmalı. Selo cumbaba yolu açılmalı. 200 yıldır devam eden uyduruk soykırmcı tc tarihin çöp sepetine gönderilmeli soykırımcılar mezarlarından çıkarılıp yargılanmalıdırlar..

Özetle mevcut rejmi yıkıp bütün halkların rejmini kuracak bir siyasal hareket ortaya çıkmasa ülkemiz 20-25 kantona bölünecektir.. Kimse kişmseyi ne takacak nede dinleyecek. Çünkü dünya genelinde artık devlet dönemi de kapitalist siyonist dönemde bitiyor..

 

Bilinmeyen silahların da dahil olduğu çok büyük yıkıcı savaşlar giderek tüm dünyayı sarıyor.. Nükleer kış, buzul çağı, iklim bumb,  virus sadece bunlardan birkaçı.. Teknoloji ve bilim kimsenin ırkına dinine mezhebine bakmadan geri kalan  tüm toplumları yiyip yutacaktır.. Bunun için tüm insanlık kıta kıta örgütlenip siyonist-kapitalist firmalrla devlet aygıtıona yönelecek yerle bir edeceklerdir.. Dünya konfederasyonu kurulacak.. Herkes gardını bu gerçeğe göre almalıdır.. AKP de hal rejmi değiştirme şansına sahip. CHP-HDP  projesinin akpli alternatifi ise Ayhan bilgen gibi kişiliklerle  kurulacak bir kurd partisi akp-kdp gibi bir şık ta devreye sokulabilinir..

Kapitalizim son yüzyılını yaşarken, kapitalizm çıkarları açısından yıkılmış harap olmuş bir tc coğrafyası istemeyeceğine göre birleşik andolu devletleri herkesin ve kesimin işini görecektir..

Yeni turkiyenin geleceğini kurdller belirleyecek.. numara yapmadan kurdleri kazanalar yeni turkiyeyi inşa edecekler aksi gelecek yok. Hersey karanlık..


ETİKETLER : Kılıçdaroğlu Türkiye tarihinde kara leke olan olaylarla ilgili yaptığı helalleşme çağrısıyla gündemi değiştirdi.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA