AKP-CHP DEĞİL KAFTANCIOGLU 10 KASIM KOMEDİSİNİ GÖMDÜ..

Bilindiği gibi AKP diktaör-halk düsmanı TC yi yıkmak icin gelmis ve halk bu cizgiyi 20 yıldan fazladır iktidarda tutuyordu.
Bu haber 2021-11-11 06:59:32 eklenmiş ve 352 kez görüntülenmiştir.

 

AKP-CHP DEĞİL KAFTANCIOGLU 10 KASIM KOMEDİSİNİ GÖMDÜ..

 

Bilindiği gibi AKP diktaör-halk düsmanı TC yi yıkmak icin gelmis ve halk bu cizgiyi 20 yıldan fazladır iktidarda tutuyordu.

Gelinen sürecte akp chpnin ataturkcü rolunu çalıp ato ile anır-ahır kabirlerle yatıp kalkması chp nin de sahte devrimci rolleriyle akp nin devrimci çıkış misyonunu sahiplenmeye çalışmasını gerçeğini ne akp tabanı yiyor, nede giderek chp de ki devrimci-demokrat taban yemiyor..

Kaftancıoglunun 10 Kasım Komedisini gömen paylaşımı ülkemizin yani Anadolu Birleşik Devletlerinin gelecekteki siyasetçisinin vizyon ve misyonuna kuvetlli bir vurgudur.. Ülkemizin geleceğinde kohnemis tc siyasal yapıları olan bugünkü iktidar ve muhalefet partilerinin olmayacağı garantisidir..

 

Bu paylaşım akp-chp de bu ülkenin gercek sahibi olan milyonlarca vatandaşı hem sevindirdi, hemde kaftancıogluna sempati ve tebbesüm duymalrını beraberinde getirdi..

Yani işin özü milli-yerli iha-siaha, hurkus-hurkaz ayaklarını vatandaş artık yemiyor. TYC adı altında 200 yıldır ülkemizi işgal eden siyon-kapital çetelerle savaş afrikadan asyaya hızla giderek büyüyor..

TC yi işgal eden siyonist çeteler etrafındaki çember her geçen gün biraz daha daralıyor.. Kafatancıoğlu gibi imci demokratlarla chp tavanı Erbakan gibi yerli-millici devrimci Müslüman ülkemiz halkı vatandaşı bir tek konuda hemfikir..

 

200 yıllık tc diktaörlüğü, siyonist işgal devleti, siyonist işgal sömürge tc rejmi ve hareketini bitirmek.. Ülkemiz vatandaşının siyasette hem fikir olduğu temel gerçek bu..

Ani TC siyasetinde temel gerçek akp-chp basta olmak üzere diğer bütün çöp tc siyasi partilerinin ipsinden mhp hdpsine hepsi tarihim cop sepetine gidecekler. Kaftancıoglu gibi demirtas gibi rahmetli Erbakan gibi insanlar öne cikıp bu tc somurge partilerini yıkacakları gibi ırk-dil-din-mezhep ustu Anadolu Birlesik Devletlerini inşa 200 yıldır ülkemizi derinden işgal eden tüm siyonist  çeteleri tüm ayakları ile hesaba çekeceklerdir.. 

Bu derin siyonist-kapitalist isgal Afrikadan Amarerikaya Rusya Cin Hindiastan artık bütün dünya halklarının kadrajında..

Yani osmanlı-Carlik Ruhu giderek tüm gezegeni sarmaya dünyamız hızla dünya konfederasyonuna kaymaya, insanlık ise yakın bir gelecekte uzayda kolonileşmeye hazırlanıyor.. ato tirik, atao kurut siyon ingilaz oyunları artık gezegenden siliniyor..

 

Bundan dolayı siyon-kapital covid-20-21 birönce insan soyunu nasıl yok ederim yönlü saldırılarını her alanda giderek büyütmek için covbid 19 la tüm insanlığa karşı saldırıya gecmis bulunmaktadır..

 Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım:

Bir şunu diyen bir yazı 'Canan Kaftancıoğlu An(la)mak için, olmazsa olmazımız izinden gitmek... Daima işaret ettiği gibi; Akılla, bilimle, inançla, umutla, çalışmayla ve sonsuz hasretle...' görseli olabilir

Kaftancıoglu, "An(la)mak için, olmazsa olmazımız, işaret ettiği gibi; Akılla, bilimle, inançla, umutla, çalışmayla ve sonsuz istekle her alanda ileriye  koşma…" ifadelerini kullanan Kaftancıoğlu, vatandaşların milyonların sempati ve empatisini kazandı.. geleceğin lider profilini ortaya koydu..

ETİKETLER : Bilindiği gibi AKP diktaör-halk düsmanı TC yi yıkmak icin gelmis ve halk bu cizgiyi 20 yıldan fazladır iktidarda tutuyordu.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA